Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Half Lıfe 2 kuponu ?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Half Lıfe 2 kuponu ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ArkDAşlar YEni AldIğım EKRAN kartının içinden hl2 kuponu çıktı ve bunu ne yapacam bana yardımcı olurmusunuz ?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-02-04, 20:49   #1 (permalink)
_REneGAde_
Power Member

_REneGAde_ Avatar

Katılım tarihi: 17.12.03
Nereden: ELAzığ
Question Half Lıfe 2 kuponu ?

ArkDAşlar YEni AldIğım EKRAN kartının içinden hl2 kuponu çıktı ve bunu ne yapacam bana yardımcı olurmusunuz ?

_REneGAde_ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-04, 20:57   #2 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.06.03
Nereden: Antalya
Alıntı:
Originally posted by FrostBite
bekleyeceksin oyunun çıkışı duyurulduğunda ekte yazılı adrese gerekli bilgilerle postalayacaksın onlarda sana kargoyla yollayacaklar,eğer Türkiye dağıtıcısı ilgilenirse postalamana erek kalmadan netten gerekli bilgileri girerek te alabileceksin sanırım.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-02-04, 20:31   #3 (permalink)
clnmcry
Senior Member

clnmcry Avatar

Katılım tarihi: 31.12.03
Nereden: Istanbul / Beylikdüzü
Walla bende ilk ekran kartını aldığımda kurcalamıştım bu konuyu sonuç olarak oyun çıktığında bağlantın kuvvetli ise steamden indireceksin.Ama benim gibi 56k kullanıyorsan internetten sipariş vereceksin 10$ a türkiyeye teslim edicekler.
Eski 07-02-04, 10:01   #4 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
O günü heyecanla bekliyorum...
Orjin bir oyun indirmek
SpAwN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-04, 06:32   #5 (permalink)
MURATBJK
Cool Member

MURATBJK Avatar

Katılım tarihi: 14.12.03
Nereden: İZMİR
yaww bizdede var bu kupondan bakalım ne olacak.sağ salim alsak şu oyunu
[FONT="Comic Sans MS"]P4 630+ 3GHz 2mb L2 / ASUS P5GD1 Pro / MSI NX6800GS / 2*512mb GEIL DDR / 160GB SAMSUNG SATA / Philips 107E / ASUS AG-550W PSU / Philips 1640 DVD-RW / SAMSUNG 52x32x52 CD-RW / ASUS 52x CDRom / zOOM x4 / Skystar 2 / Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/FONT]
MURATBJK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-04, 07:02   #6 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

yaw düşündüm de orjin cd yi almak daha iyi olur..

Havası yeter

SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-02-04, 08:39   #7 (permalink)
Firster
Cool Member

Firster Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.10.01
Niye kasıyosunuz orjin için....
Bana kopyası yeter...
Tabii fanatikseniz o ayrı, bi de ben evime kopya cd sokmam veya alacak gücüm var diyosanız...

Oynayabilmek benim için yeter ziraa pıı 350 ile biraz zor olacak...
Eski 08-02-04, 09:56   #8 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

10$
SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 01:13   #9 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
hmm. şimdi bu kupondaki seri no ile girilip indirilecek değilmi. peki mesela indirirken yarıya geldiğinde bişey oldu, bilgisayar patladı vs. , aynı no girilip yeniden indirilmeye başlanabilecek mi?

muhtemelen olacak.

o zaman sanırım herkes hl2 orjinal e sahip olabilir?
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 05:50   #10 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

İllaki bir formulü vardır onun...
SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 09:05   #11 (permalink)
Max Payne
Silver Member

Max Payne Avatar

Katılım tarihi: 05.12.01
Nereden: İstanbul
Alıntı:
Originally posted by EzerchE
hmm. şimdi bu kupondaki seri no ile girilip indirilecek değilmi. peki mesela indirirken yarıya geldiğinde bişey oldu, bilgisayar patladı vs. , aynı no girilip yeniden indirilmeye başlanabilecek mi?

muhtemelen olacak.

Abi hl2 yi indirene kadar pc ye ne o/c ne başka bi şey. :p :p
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 10:39   #12 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Originally posted by EzerchE

muhtemelen olacak.

Windows aktivasyonu gibi bişey yaparlarsa görürsün

Ya oyunun orjinal olmasının mantığı yok asıl olay online çalışacak Cd-Key verecekler mi vermeyecekler mi? benim okuduğum 3-4 yerde verilmeyeceği yazıyor eğer online olmayacaksa bi de box olmayıp netten çekilecekse orjinal olmasının hiç bir anlamı kalmıyor.
Frost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 10:49   #13 (permalink)
archieduke
Power Member

archieduke Avatar

Katılım tarihi: 15.09.00
Nereden: ANKARA
arkadaslar zaten kuponda yazan key ile online oynayabileceksiniz.İSter 10 kez download edin ister 1 kez sonucta kupondaki key ile 1 kişi aynı anda online olabilecek
| CORE2DUO E6750@3600 MHZ | MSI P35 PLATINIUM |2*1GB CORSAIR DDR2 675@ 900 MHZ | 2*320GB SAMSUNG SATA2 RAID 0 | PALIT 8800GT HDMI (700*2000) | 20X SAMSUNG DVDRW |16X ASUS DVD | NETGEAR DG-834GT| HP W2207 22" | LOGITECH WAVE + G5 | LOGITECH X540 | AOPEN H600B SILVERSTONE DECATHLON 650W
archieduke çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 11:06   #14 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
online oynanacaksa sorun yok ee kim cd keyini benimle paylaşmak istiyor
Frost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 11:33   #15 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
eh cd-key ini verenlerin kendilerinin bir daha oynayamama ihtimali de war. o yüzden yine sadece oyunun kendi sahipleri orjinalliğinden faydalanabilecek.

indirsen ne fayda kopyasından farkı olmıcak işte ha kopya ha orjinal indirmişsin...önemli olan eldeki key...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-04, 01:05   #16 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Alıntı:
Originally posted by FrostBite
online oynanacaksa sorun yok ee kim cd keyini benimle paylaşmak istiyor

SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-04, 01:20   #17 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
hayır dial up kullanıp 9600xt alanlar nasılsa netten oynayamaz ondan diyorum single için korsan alırız zaten o sorun değil
Frost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-04, 02:29   #18 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

ahahaha

Key i satsınlar derim ben
SpAwN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-04, 02:36   #19 (permalink)
archieduke