Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Half Lıfe 2 kuponu ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ArkDAşlar YEni AldIğım EKRAN kartının içinden hl2 kuponu çıktı ve bunu ne yapacam bana yardımcı olurmusunuz ?..." şeklinde özetlenebilir....
Originally posted by FrostBite bekleyeceksin oyunun çıkışı duyurulduğunda ekte yazılı adrese gerekli bilgilerle postalayacaksın onlarda sana kargoyla yollayacaklar,eğer Türkiye dağıtıcısı ilgilenirse postalamana erek kalmadan netten gerekli bilgileri girerek te alabileceksin sanırım.
__________________ A man born with a spirit, but without soul...
Walla bende ilk ekran kartını aldığımda kurcalamıştım bu konuyu sonuç olarak oyun çıktığında bağlantın kuvvetli ise steamden indireceksin.Ama benim gibi 56k kullanıyorsan internetten sipariş vereceksin 10$ a türkiyeye teslim edicekler.
hmm. şimdi bu kupondaki seri no ile girilip indirilecek değilmi. peki mesela indirirken yarıya geldiğinde bişey oldu, bilgisayar patladı vs. , aynı no girilip yeniden indirilmeye başlanabilecek mi?
muhtemelen olacak.
o zaman sanırım herkes hl2 orjinal e sahip olabilir?
Originally posted by EzerchE hmm. şimdi bu kupondaki seri no ile girilip indirilecek değilmi. peki mesela indirirken yarıya geldiğinde bişey oldu, bilgisayar patladı vs. , aynı no girilip yeniden indirilmeye başlanabilecek mi?
muhtemelen olacak.
Abi hl2 yi indirene kadar pc ye ne o/c ne başka bi şey. :p :p
Originally posted by EzerchE hmm. şimdi bu kupondaki seri no ile girilip indirilecek değilmi. peki mesela indirirken yarıya geldiğinde bişey oldu, bilgisayar patladı vs. , aynı no girilip yeniden indirilmeye başlanabilecek mi?
muhtemelen olacak.
Windows aktivasyonu gibi bişey yaparlarsa görürsün
Ya oyunun orjinal olmasının mantığı yok asıl olay online çalışacak Cd-Key verecekler mi vermeyecekler mi? benim okuduğum 3-4 yerde verilmeyeceği yazıyor eğer online olmayacaksa bi de box olmayıp netten çekilecekse orjinal olmasının hiç bir anlamı kalmıyor.
arkadaslar zaten kuponda yazan key ile online oynayabileceksiniz.İSter 10 kez download edin ister 1 kez sonucta kupondaki key ile 1 kişi aynı anda online olabilecek
eh cd-key ini verenlerin kendilerinin bir daha oynayamama ihtimali de war. o yüzden yine sadece oyunun kendi sahipleri orjinalliğinden faydalanabilecek.
indirsen ne fayda kopyasından farkı olmıcak işte ha kopya ha orjinal indirmişsin...önemli olan eldeki key...