Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Half Life 2 Yardım ! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam arkadaşlar . Oyunda biyerde takıldım . aslında takılma da denemez ya oyunun köşesinde ''A.I.Disable'' yazıyo ve o kolu çekmiyo ..." şeklinde özetlenebilir....
Selam arkadaşlar . Oyunda biyerde takıldım . aslında takılma da denemez ya oyunun köşesinde ''A.I.Disable'' yazıyo ve o kolu çekmiyo . bişey devredışı yazıyo ama ne gençler bi yardım gözünüzü seveyim resmi koyuyorum :
__________________ Dur Mike ! Ateş etme , arabada keçi var
Orijinal alınmayı hak eden bir oyun HL2. Google'da aratın illaki ben al(a)mam diyorsanız. Birkaç dosya üzerinde küçük oynamalar gerektiriyor kesin çözüm. Ama yine de bu oyun insaf ister, saygı ister. En güzeli satın almak. Durumum iyi değil ve oyun düşkünüyüm oynamasam olmaz diyorsanız bu amaca hizmet eden özel siteler var. Google'a sorun tarif eder...
__________________ Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyenden uzak dur
Bilmeyen; fakat bilmediğini bilene öğret
Bilen; fakat bildiğini bilmeyeni uyandır
Bilen ve bildiğini bileni takip et
Hatirliyorum bende de karakterlerde donmalar olmustu bazi bölümlerde ve google da aratip ilgili kodlarla halletmistim olayi,@Ezerche"ninde dedigi gibi aratirsan büyük ihtimal bahsedilen bütün kodlara ulasabilirsin,sonra console acip yaziyorsun..
__________________ Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
yorumlarınız için çok saolun . başka bi forumda çözümü buldum : aynı şeyi her yaptığında konsolu açıp ai_disable yazıp entera tıklıyosun o kadar . dosyalarla oynama değiştirme derdi yok bi arkadas orjinalini al demiş kesinlikle katılıyorum : bu oyun orjinali alınıp oynanmayı hakeden bi oyun n ancak şöle bi durum var : hdd - power yandı 1 ay sonra garantiden gelicek , ödünç power ve hdd buldum kurdum sistemi . windows ilk yükleme anı geliyor , kur donanımı inceliyor diyor ve donup kalıyor sanırım bi parçada daha sorun var tahminim ram . neyse oyunu ev arkadasımın pc de oynuyorum hal böyleyken orjinal oyun almak lüks kaçar sanırım ?
Ben illaki orijinal kullanın demiyorum zaten. Parası olmayan adama sen oynamayıver arkadaş demek adil gelmiyor bana. Çünkü biraz daha ileri götürülse sen öğrenmeyiver arkadaşa gider bunun sonu. Bu konudaki düşüncelerimi daha sonra ayrıca daha geniş olarak telif hakkı ve patentler üzerine yayarak dile getirmeyi düşünüyorum.
Oyunla ilgili olarak, konsola yazılan komut geçici çözümdür. Gerekli ayar ve komutları ilglili dosyalara kaydetmek kalıcı ve kesin çözümdür. Ama neyse sorununuzu geçici de olsa bir şekilde çözmüşsünüz nasıl olsa.
Ben illaki orijinal kullanın demiyorum zaten. Parası olmayan adama sen oynamayıver arkadaş demek adil gelmiyor bana. Çünkü biraz daha ileri götürülse sen öğrenmeyiver arkadaşa gider bunun sonu. Bu konudaki düşüncelerimi daha sonra ayrıca daha geniş olarak telif hakkı ve patentler üzerine yayarak dile getirmeyi düşünüyorum.
Oyunla ilgili olarak, konsola yazılan komut geçici çözümdür. Gerekli ayar ve komutları ilglili dosyalara kaydetmek kalıcı ve kesin çözümdür. Ama neyse sorununuzu geçici de olsa bir şekilde çözmüşsünüz nasıl olsa.
hocam yorumların için çok saol . türkiye şartlarında , orjinal oyun almak makul yada imkan dahilinde gözükmüyor . ama ne zman oyunlar 10-15 en fazla 20ytl düzeyine iner en azından pcgame korsanlığı bitme noktasına gelir . şöle bi örnek vereyim : gecen hafta bimekse gittim king kong orjinal 9,9ytl !!! oyunun kopyasını oynayıp bitirmeme ragmen aldım ! internetten oynamak için yada extra menüler var mı diye , hem koleksyonuma koyarım kopya oyunların dayanma süreleri malum
half life 2ye gelince biçok yerden yorum geldi dosya değiştirmeekleme falan ama kar etmedi hiçbiri en sonunda yazdıgım şeyi buldum da ölelikle oynamaya devam edebildim .
eğer orjinal almayı düşünüyorsan ilk olarak hl2 d&r 'da 27 ytl
bf2 25 ytl
bfme2'yi 12,5ytl'den saattılar bakırköy'dekinde ben aldım hemen şaşılacak bir durum normaldede 20ytl zaten
istanbul içindeysen bu tarz bir sorunun olmaması lazım çünkü hem hala zevkle oynanıp hemde ucuz olan bir sürü orjinal oyun var piyasada
bf2 25 ytl
bfme2'yi 12,5ytl'den saattılar bakırköy'dekinde ben aldım hemen şaşılacak bir durum normaldede 20ytl zaten
istanbul içindeysen bu tarz bir sorunun olmaması lazım çünkü hem hala zevkle oynanıp hemde ucuz olan bir sürü orjinal oyun var piyasada
maalesef bursadayım ama burdada orjinal oyun piyasası yavas yavas gelişiyo , büyük magazalar -bimeks gibi- fiyat düşürdükçe diğer küçük bilgisayarcılar da düşürmek zorunda yoksa bu kafayla 10 yıl sonra o oyunlarla nostalji yaparlar
bf2 25 ytl
ne diyosun yaw o zaman ben hemen alayım. eminsin deil mi kardeş? ben orji oyunlar 60ytl den aşağı yok diye biliyordum. özellikle de bfme2,hl2 gibi kaliteli oyunlar!
ne diyosun yaw o zaman ben hemen alayım. eminsin deil mi kardeş? ben orji oyunlar 60ytl den aşağı yok diye biliyordum. özellikle de bfme2,hl2 gibi kaliteli oyunlar!
hl2 ek paketi zaten 25-30 küsürat olarak çıktı piyasaya ilk haliyle
bf2 üretimi durdu yani bu satılanlar sonra bf2 sonrasında 3'lü paket halinde satılmaya başlanacaklar
bfme2'nin üstünden kocaman yıl ve bir ek pkaet geldi
cod2'nin üstünden cod3 geldi bu fiyatlar normal bile
benimde bir takıntım var.
water hazard kısmını bitridim sonra yeni bölğm geldi acayip bişi
içeri girdim doktor musson diye bi bayan konuştu
tek anladığım asansöre binmem bişi yapamazsam bana yardım edeceği asansördeki butonlar kapalı kullanamıyorum. gidecek başka bi yerde yok :?
benimde bir takıntım var.
water hazard kısmını bitridim sonra yeni bölğm geldi acayip bişi
içeri girdim doktor musson diye bi bayan konuştu
tek anladığım asansöre binmem bişi yapamazsam bana yardım edeceği asansördeki butonlar kapalı kullanamıyorum. gidecek başka bi yerde yok :?
bende de oldu o.Save'le tekrar gir oyuna kadın da girer.Bu kadar basit