Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Hamachi İle Online NFS Most Wanted Oynamak İçin

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Hamachi İle Online NFS Most Wanted Oynamak İçin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bi çok oyunu online oynamak için sanal ağ kuran Hamachi ile Most Wanted ı aşşağıda anlatacağım şekil ile sorunsuzca oynayabilirsiniz. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-03-06, 00:09   #1 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Hamachi İle Online NFS Most Wanted Oynamak İçin

Bi çok oyunu online oynamak için sanal ağ kuran Hamachi ile Most Wanted ı aşşağıda anlatacağım şekil ile sorunsuzca oynayabilirsiniz.

Hamachi adlı programı indirip kurmanız gerekli. Bir çok dil seçeneği mevcut.
Download

Öncelikle Hamachi ye göz atalım.

1- Hamachi nin size verdiği ip.
2- On/Off tuşu ile bir nik belirleyip online oluyorsunuz.
3- bu üçgen şekil ile ağ kuruyorsunuz veya kurulmuş olan ağa join oluyorsunuz.

Most Wanted ayarlarını yapmak için:

1- Oyunun kurulu olduğu klasöre gidip server.cfg dosyasını notepad ile açıyoruz.

2- Alttaki resimde görülen ip leri Hamachi den aldığınız ip ile değiştiriyoruz. Bu ilk resimdeki 1 numaralı şık, Hamachi nin üstünde yazan büyük numaralar yani.

3- Şimdi Hamachi yi açıp bağlanıyoruz ve Ağ Bağlantıları'ndan bütün Yerel Ağ Bağlantılarını İptal ediyoruz. Hamachi nin kendi oluşturduğu ağ bağlantısı hariç diğer hepsini iptal ediyoruz yani.

4- Şimdi is Most Wanted ı açıp Lan Party>Create Game diyerek yeni bir oyun oluşturuyoruz. Sonra az önce iptal ettiğimiz Lan bağlantılarını tekrar aktif hale getirip Hamachi nin Online olmasını sağlıyoruz (Power On/Off tuşu ile). Ve arkadaşlarınıza haber verip kurduğunuz oyuna girmelerini sağlayabilirsiniz.

NOT: Bu yukardaki ayarları sadece Server olacak arkadaşın yapması yeterli, oyuna bağlanacakların sadece oyun kurulduğunda Hamachi ye online olmaları yeterli.

Her yeni yarışta bağlantı kesilerek tekrar oyunu kurmak gereklidir. Yani 3. ve 4. adım her yeni kurulan yarışta tekrarlanmak zorundadır.

Ayrıca beraber oyun oynayacağınız arkadaşlarınızın Hamachi ip nizin ilk iki rakamı aynı olmalıdır misal 5.27, eğer öyle değilse, başlat/çalıştır/regedit/hkey _current_user/software/applied networking/hamachi bölümündeki değerlerin hepsini silmeniz(varsayılan değer hariç-kırmızı renkli zaten)gerekmektedir ve hamachiyi açtığınızda yeni kurmuş gibi 0.0.0.0 ları göreceksiniz bağlana tıklattığınızda hamachi internetten yeni bir ip alacaktır.

Haftasonları Most Wanted oynamak istiyenleri beklerim

İyi Eğlenceler...

Nacizane blogum:fromVincent

En son ALIENWARE tarafından düzenlendi: 22-03-06 saat 10:30
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-03-06, 03:19   #2 (permalink)
showallye
Rookie Member

showallye Avatar

Katılım tarihi: 12.05.05
Nereden: Minas MorguL
Ellerine sağlık üstad, ilaç gibi geldi walla
showallye çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-03-06, 00:27   #3 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Rica ederim, denenmiştir ve sapasağlam çalışıyor, arkadaşla bi çok kez oynadık. Sorun yaşayan var mı?
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-03-06, 00:30   #4 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
az ver adresi bizde oynayalım beraber madem sen yaptın bunca ayarı
Eski 23-03-06, 11:04   #5 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Haftasonları beklerim arkadaşlar Most Wanted dersi var

ALIENWARE
Parola: 1234
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-05-06, 18:59   #6 (permalink)
cenkforce
Cool Member

cenkforce Avatar

Katılım tarihi: 30.12.05
Nereden: istanbul
Konuyu hortlatmış gibi olucam biraz ama.

Ben bağlanamadım bir türlü. Varolan ağa bağlanıyorum. Server isimleri falan görünüyor. Oyuna girince lan game de bomboş bir sayfa. 1.3 patch yüklü. Nedenini bilen varsa yardımlara açığım
cenkforce çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-06, 02:58   #7 (permalink)
mrt_dre
New Member

Katılım tarihi: 03.07.06
aynı hata

ya cenkforce bisde arkadaşla yapmaya çalıştık ama aynı hata bisde de war naapçaz şaşırdık hep connecting ama bi türlü baalanmıo bi yardım edin ya plss!
mrt_dre çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-06, 15:57   #8 (permalink)
hakan gültekin
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.06.06
Nereden: izmir
Most wanted oynamak isteyen var mı?

ağ adı=Inferno_31
şifre=1234
hakan gültekin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-07-06, 18:53   #9 (permalink)
Crazy_Billy
Member

Crazy_Billy Avatar

Katılım tarihi: 15.07.06
Nereden: EwdE
Beyler oynamak isteryen varsa inferno_31 in kurucusu benim msn den haber versin.
infiniti092@hotmail.com
Crazy_Billy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-06, 14:43   #10 (permalink)
nitrojen_13
New Member

Katılım tarihi: 08.08.06
onlinenfs

1234
nitrojen_13 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-06, 04:59   #11 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
herhangi bir çözüm var mı?

bende lan bağlantısı yok, modem usb, hamachide numaralarda aynı arkadaşla sadece ipnin son rakamı farklı, ben kuruyorum, Lan game e girip crate diyince LOADING ekranında donuyor. O benim serverımı görüyor ve giriyor hatta MEnuye bile girip oyun kurabiliyor fakat ben o ekranda öyle bekliyorum.

Bağlanıtda sorun yok, warcraft oynuyoruz, dosya paylaşamıdıa yapıyoruz hamachi üzerinde.
AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-06, 06:05   #12 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
Alıntı:
Asphodel tarafından iletildi. Mesajı göster
herhangi bir çözüm var mı?

bende lan bağlantısı yok, modem usb, hamachide numaralarda aynı arkadaşla sadece ipnin son rakamı farklı, ben kuruyorum, Lan game e girip crate diyince LOADING ekranında donuyor. O benim serverımı görüyor ve giriyor hatta MEnuye bile girip oyun kurabiliyor fakat ben o ekranda öyle bekliyorum.

Bağlanıtda sorun yok, warcraft oynuyoruz, dosya paylaşamıdıa yapıyoruz hamachi üzerinde.

editleyemedim yeni mesaj atiyim.

http://www.hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=68 buradan çözdük olayı. bunu 1 kere açıp host giib şeyler diyince, oyunu kurupta nete tekrar girdim ve sürekli en baştan kapat aç gerek kalmadı. 1 kere yeterli. Oyun 1. versiyondur.
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 04:00   #13 (permalink)
SeaQuette
New Member

Katılım tarihi: 10.10.06
( Most Wanted )yeni server

trnfsmw
şifre: 1234
boş server yok yarışamadım uyuz oldum beklerim gece yarışcılarını
SeaQuette çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 01:07   #14 (permalink)
vicious
New Member

vicious Avatar

Katılım tarihi: 12.10.06
Nereden: ist
slm dostum ben aranizda yeniyim bu gösterdiklerini uyguladım ama bi türlü giremiyorum yada ben beceremiyorum yardim edebilirmisin bana msn den ulasabilirsen sevinirim swat470@hotmail.com
vicious çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 03:18   #15 (permalink)
SeaQuette
New Member

Most Wanted Yeni Serverlar

Arkadaşlar Aradım Aradım Boş Server Bulamadım ve Yeni Server Oluşturdum Genelde Online Buluyoruz.
Kendine Güvenen Usta Pilotları Bekleriz.

Net Name : Most Wanted Türkiye
Pass : tr

Net Name : TRNFSMW

Net Name : Tr Nfsmw

Net Name : TRNFSMW
SeaQuette çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-11-06, 02:51   #16 (permalink)
SeaQuette
New Member

NFSMW Server Lar

net : Most-Wanted-Türkiye
pass : tr

net : Tr-Nfsmw

net : TRNFSMWTR
SeaQuette çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-11-06, 12:47   #17 (permalink)
TurkBoY
V.I.Member

Katılım tarihi: 30.04.04
bunu nfs carbon için yapmak lazım millet bitirdi oyunu
TurkBoY çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-07, 20:48   #18 (permalink)
atekin60
New Member

Katılım tarihi: 06.12.07
Cevap: Most wanted oynamak isteyen var mı?

Alıntı:
hakan gültekin tarafından iletildi. Mesajı göster
ağ adı=Inferno_31
şifre=1234
hadı oynayalım varsan egerkı online olarak hadı kapışalımmm her turlu varımm
atekin60 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati