Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Bu Ne Hatasi Kafayi Yicem Ya? başlıklı konu tartışılıyor; Acil cevap verirseniz sevinirim:
COD 4 MF demoyu kuruyorum tamamen sorunsuz fakat henüz trailerı izlerken giriş sahnesinde mousa tıklayınca oyundan ...
Acil cevap verirseniz sevinirim:
COD 4 MF demoyu kuruyorum tamamen sorunsuz fakat henüz trailerı izlerken giriş sahnesinde mousa tıklayınca oyundan atıyor ve hata veriyor windows.. bir türlü çözemedim nedenini sildim tekrar yükledim herşeyi denedim... demoyu bi daha indirdim, giriş sahnesini tamamen izleyince oyun başlangıcına kadar gidiyor oyunu yüklerken yarıda takılıp kalıyor ve dat diye bir ses yine donup kalıyor ekran..
sistemim: amd 2500+, AMD X1650 PRO 1.75 GB RAM.. bi yardımm..
Bu arada MOH Airborne'u hiç sorunsuz yüksek kalitede oynayıp bitirdim ama abi COD bu...
7.5 sürücü yüklü iken Collin mcrae 2005 ve Flat out 2 de giriş anında masaüstüne dönme sorunu vardı, 7.9 sürücü versiyonu ile bu sorun düzeldi. Senin sorununda buna benzer galiba... İlk yapman gereken şey sürücü güncellemek olmalı... En son 7.10 çıkmıştı galiba...
arkadaşım baktım ama anlamadım sorunu.ama bence 2 problem olabilir. ya sisteminde problem vardır.bi ara format attıktan sonra bi daha dene oyunu kurmayı. yada sistemin kaldırmıyodur.benim nacizane kanaatim bu .
sistemimin yetersiz olduğunu sanmıyorum ATI X1650 PRO nitekim 1.75 gb ram NFS carbon son kalite airborne son kalite oynanıyor. driver desen 7.10'u geçen gün indirdim ve kurdum sonra tekrar kurdum oyunu yine oyuna giriyo fakat sonra yine hakkaten hiç anlamadığım bir şekilde atıyor. bi yerde bi eksiklik yapıyorum ama bilmiyorum belki virtual drive paging size felan ayarlamam gerekiyor nasıl bilmiyorum ama... insan nedenini bilmeyince durup dururken olunca çok sinirleniyo ya nedir bulamadım...
arkadaşlar kimse epey zamandır bu soruna cevap vermedi sanırım bilen çıkmadı yabancı sitelerdede benimle aynı sorunu yaşayan bi çok kişi gördüm ama ne yazıkki onlarda sorunlarına cevap bulamamışlar sanırım bu audio ile ilgili directx hatası ama bi sonuç yok... olmadı sistemde herşey son update li ama COD 4 oynayamadık yazzıkkk... diğer tüm oyunlar ii kasmıyor bi bu napalım ... cevapta çıkmadı ...
ben demoyu indiremediğim için bakamadım ben olsam ama önce şu ses drıverlerını bir güncellerdim çünkü bu yeni çıkan oyunlarda artık göze batan bir problem haline geldi
En son srdr90 tarafından düzenlendi: 10-31-2007 saat 23:38