iso formatını nasıl açarım?
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda iso formatını nasıl açarım? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar yabancı bir sitede bir oyun buldum, oyunun uzantısı *.iso
bu oyunu indirmeden sorayım dedim, boşa uğraşmayayım.
bu iso uzantılı ...
-
iso formatını nasıl açarım?
Arkadaşlar yabancı bir sitede bir oyun buldum, oyunun uzantısı *.iso
bu oyunu indirmeden sorayım dedim, boşa uğraşmayayım.
bu iso uzantılı dosyalar nasıl açılır, açmam için hangi programı ve nasıl kullanmam gerekir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
hARDWAREMANIAC
iso nero ile açılır.nero da dosya çektikten sonra bunu kaydetmek istiyomusunuz diye soruyo ya işte ona evet dersen o zaman iso uzantılı kaydeder.yani sen o dosyayı nero ile açınca cd ye çekmeye hazır halde dosyalar bulacaksın.daha sonra cd ye çekip oynayacaksın oyununu.
-
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯
Bide en basit yolu alchol programını yada fantom cd yi yükle bu programlarla iso formatındaki imaj dosyasını açarsan direk sanal cd sürücüsünde simule eder imajı ve ister cd ye çekersin ister direk hd de kalır sana kalmış
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
-
Senior Member
ben de daemon tools'u kullaniyorum iso ccd falan herseyi aciyo sanal dvd rom kullanarak
Yalan ne kadar büyük olursa inanan o kadar çok olur
Goebbels
-
Moderator
UltraISO ile açabilirsin ....
-
Gold Member
-
valla suana kadar en iyisi ve rahati winiso benim icin..aynen zipli dosyayi acar gibi *.iso*.bin vs uzantilari hdd ye acabilir oynayabilirsin..
-
Power Member
peki elindeki bi nero image ı iso ya nasıl çevire bilirm Grand turismo için
Yarış Simulasyonları Portalı Serkan (Pegasus) Seni unutmayacağız.
-
Cool Member
UltraİSO ile yapabilirsin...
-
Rookie Member
Winrar 3,3 Final'i Deneyin. Hı Hı Beğeneceksiniz. İsoları Açmak İçin Mükemmel
.::PC_MK::.
msn:muhacir21@usa.com
mail:muhacir21@usa.com
ON YILLIK BİRİKİMİMLE YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENME YOLUNDAYIM!..
-
Moderator
bir oyun dosyasının iso sunu açcağı için winISO ultraISO yada bunların benzeri programların dışındakilerle açması pek bir işine yaramaz çünkü bu programlar aynı zamanda o dosyaları açıp nero da kolayca yazacak hale getirebilirler...