Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda İstanbul Kiyamet Vakti FAN başlıklı konu tartışılıyor; Sobee nin Yeni Çıkardığı Bir Online Oyun
OYUN TÜRKÇE
Oyunun Fan Sitesi:
İSTANBUL - KIYAMET VAKTİ istanbuloyun istanbul kıyamet vakti ...
Çıktı mı bu?Daha çıkmadı diye biliyorum.Demosunu falan denemiştik forumcanak ama pek başarılı bulmamıştık.Kaplamalar pek iyi değil.Tabiki grafik 2. planda benim için ama bu kadarda kötü olmamalı bence.
Oynanabilirlik çok kötü oyunda , yön tuşları olarak klavyeden kontrol yok.Büyü ve yakın dövüş çok garip bence daha çok yolu var zaten oyunda çok eksikller hatalar var dolu
Birde bu arkadaşın verdiği site orjinal sitesi deilçReklam Olmuş Bilginize
görsel açıdan zevk vermeyen bi oyun onanabilir olamaz..
Çok yanlış bir düşünce.Örnek:Fallout serisi.Eğer hala oynamadıysanız PC oyuncusuyum demeyin.Çıktığı zamana göre bile grafikleri kötüydü ama hala harddiskimde kurulu durur aklıma geldikçe oynarım.
Daha çıkmamış bi oyun hakkında konuşuyoruz.Tabiki hataları olacak.
Sobee Firmasının Aman Aman Bi Sürede Oyunun Tüm Hatalarını Düzeltipde Full Sürümü Yayınlayabileceğini Aklımın Ucundan Bile Geçirmediğim İçin Bunları Diyorum Zaten.Ben İlk Türk Yapımı MMOG Diye İndirdim , Hata Ettik Erken İndirip Heves Felan Kalmadı Oyunu Görünce.
Daha En Az 1 Yılı Var Bu Oyunun , Size Şöyle Diyeyim: Oyundaki Lag,Grafiği,Oynanabilirliği Geçtim , Eğer İndirirseniz Göreceksiniz ,Karakteri Yaratın Dalın Oyuna Oyun Başladığında Diğer Oyuncuların Çoğu Karakterleri Gözükmüyor , İsimler Var Karakterler Yok. Bu Hataylada Public Beta'ya Oyun Mu açılır ? Kaldı Ki Daha Neler Var.Grafikler Kötü Değil Ama İyi De Değil Şöyle Diyelim Knight Online'dan İyi Silkroad , Wow'dan kötü.Oynanabilirlik Kullanıcı Arayüzü Çok Kötü
Amacım Şimdiden İndirmeyin Kotanıza Yazık Olur Hevesiniz Kırılır.
görsel açıdan zevk vermeyen bi oyun onanabilir olamaz..çünkü adamın oynayası gelmez...diğer ardkşlrnda dediği gibi oynanabilirlikte kötüymş...
Indra tarafından iletildi.
Çok yanlış bir düşünce.Örnek:Fallout serisi.Eğer hala oynamadıysanız PC oyuncusuyum demeyin.Çıktığı zamana göre bile grafikleri kötüydü ama hala harddiskimde kurulu durur aklıma geldikçe oynarım.
niye kfana göre kırpıyosunki postu...iyi oku bakıyım..çünkü demişim...
bu arada kimin PC oyuncusu olduğu yargısını sen veremezsin...ben özgür düşüncemi söyledm..söylediğim şeyinde arkasındayım..görselliği olmayan bi oyunz evk vermez...
Seninle ne tartışmasına gireyim o zaman.Süslü ev köpekleri gibi oyunlarını oynamaya devam et sen.
birader konuşmalarına dikkat et..zaten canım sıkkın sen de iyice sıkma...beni delirtme...süslü ev köpeğimi yoksa kangal mı pitbull mu görürsün sonra....adam gibi konuş forumda..