Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE???? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
Nachdenklich tarafından iletildi.
Ultima oynarken aldıgım zevki başka hiçbirşeyden almadım.Çok farklı bir havasi var,Guild savaşları vs.. tabi artık bıraktık.Ama ..." şeklinde özetlenebilir....
Ultima oynarken aldıgım zevki başka hiçbirşeyden almadım.Çok farklı bir havasi var,Guild savaşları vs.. tabi artık bıraktık.Ama dusununce iyiki oynamışım diyorum,cok guzel anılarım oldu.
Hakikaten öyle 8 yıldan beri Ultima Online oynuyorum halen vazgeçemedim..
l2c4 (line age 2 chronicle 4, ben oynamayalı c5 çıkmıştır belki )
oynayan var mı ?
grafik & müzik & fizik motoru çok iyi, harita aşırı derecede de büyük
"sub class" olmak bi ayrıcalıktır (aslında gereklilik de denebilir )
l2c4 (line age 2 chronicle 4, ben oynamayalı c5 çıkmıştır belki )
oynayan var mı ?
grafik & müzik & fizik motoru çok iyi, harita aşırı derecede de büyük
"sub class" olmak bi ayrıcalıktır (aslında gereklilik de denebilir )
BUnagöre wow inanılmaz ozaman bence Ultima Online en efsane onlıne oyundur
Bencede en iyi online oyun SILKROAD ONLINE dır.Bence yillardir ultima oynuyordum aklına gelebilecek her serverda oynadım ama silkroad ile tanısınca bıraktım oyunu piyasada bedavaya daha iyi oyun bulamazsın.Sakın Knighta fln bakma Knighta en az 5 ceker silkroad .Kesinlikle denemelisin. Silkroad Online
ya iyiki ultima knigt wow falan takilmadim karaktere bir kaptirsaydim kendimi(zaten diablo manyakligi var)gerisi ne olurdu dusunemiyorum...ogame oynadim 3-4 ay boyunca bu aralar tatildeyim ve rahatim hergun mesgul ediyordu bakalim satabilirsek iyi olur :P
__________________ Oyle bir devimki ben,hakikatte pireyim.
Bir delik gosterinde utancimdan gireyim.
N.F.K.
ya iyiki ultima knigt wow falan takilmadim karaktere bir kaptirsaydim kendimi(zaten diablo manyakligi var)gerisi ne olurdu dusunemiyorum...ogame oynadim 3-4 ay boyunca bu aralar tatildeyim ve rahatim hergun mesgul ediyordu bakalim satabilirsek iyi olur :P
İnternet Üzerinden Oynanan Oyunlardan Uzak Durun Olabildiğince , Bağımlılık Yaratmak Birebir.