Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE???? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar knight onlineyi yazmamışınız yapmayın ben mi göremedim ne sizinde yazdıgınız oyunları coguna baktım hepsi bir birinden güzel ama knighttı ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
  #51 (permalink)  
Eski 01-03-07, 13:01
unikoryon unikoryon çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 15.12.06
Nereden: underland:D
Thumbs up dikkat bu oyun bagımlılık yaratır!!:vink:

arkadaşlar knight onlineyi yazmamışınız yapmayın ben mi göremedim ne sizinde yazdıgınız oyunları coguna baktım hepsi bir birinden güzel ama knighttı tek geçerim elmarodlar we karuslar arasıdan daki ezeli sawas birçok tür serwerdeoynana bu oyun ülkemizdede bir çok seweni wardır yalnız kötü bi özelligi bağımlılık yaratıyo dikkat edin!! okcu-assas-mage-priest we warrior gibi secme sansınız oldugu bu oyunnun ana amacı karsi ırktaki oyuncuları sawaslarda yenilgiye ugratmaktır tabi bunu yapa bilmek için çeşitli silahlar zırhlar we skrollar kullanılır yani itemlerdir bununlada yetinmeyip lewel atlamaniz gereklidir lewel atlamak icin yaratıkları kesip exp toplamanız gerekmektedir we sawaşlarda öldurdurugunuz insan basınada np denilen national point toplanır tabiki öldügünüzdede bunları kaybedersiniz.....
werildiyse affola...

oyuna bu adresten kayıt yapabilirsiniz.
Official Knight Online World Website - Home
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
  #52 (permalink)  
Eski 27-12-07, 22:47
orkun baba orkun baba çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 27.12.07
Nereden: ankara
Thumbs up Ynt: EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

BENCE EN İYİ ONLİNE OYUN GLADIATUS
SİTESİ: http:Gladiatus
BU OYUN BİR GLADYATÖR OYUNU
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
  #53 (permalink)  
Eski 27-12-07, 22:49
orkun baba orkun baba çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 27.12.07
Nereden: ankara
Exclamation Ynt: dikkat bu oyun bagımlılık yaratır!!:vink:

Yapma Yaa Artık Kimse Knight Online Oynamıyor.benim 7 Arkadaşım Bi De Ben Hesaplarımızı Sattık
  #54 (permalink)  
Eski 08-01-08, 16:40
bydayobserver bydayobserver çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 08.01.08
Nereden: istanbul
Ynt: EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

arkadaşlar ben yaklaşık 6 ay internet cafe işlettim
sahibi değildim çalışıyordum ve sistem yenilemesi yapılacaktı fakat cafe sahibi genelinin cebinde akrep olduğu içindirki siz bütün cafeleri bilirsiniz(istisnalar kaideyi bozmaz)sistemi kurmadım

araştırmam sonucu ulaştığım sonuçlar online oyun olarak sıayla aşağıya sıraladım
1.zera (www.nexon.com)yapımcı firma NCsoft
oyun sadece korede yayında daha yeni beta testinden çıktı
ve inanın online oyun dünyasını zorlu günler bekliyor
2.sun (www.webzen.com) yapımcı firma webzen
huxley oyun yapımcıları tarafından hazırlanan bu oyun kapalı beta testinde avrupaya yayın yapılacak
3.rappelz epic (gpatato.com) yapımcı firma NCsoft
güzel bir online oyun 2-3 levelde bıraktım ama
ncsoft firmasının yaptıüı oyunlara bakarsanız hepsi ödül almış oyunlar bence kendi oynadığınız oyunu deil herkesin oynayamadığı oyunu reklam yapın bölece daha tatminkar bir sonuç elde edrsiniz

daha yazılacak çok şey var kon uda eksiklerim olabilir konuyu fazla dallanıp budaklandırmak istemedim kısacası bu
süregelmiş ve piyasada hiçbir türlü kalitesi olmayan oyunların reklamlarını yapmayın kaliteyi arayın

bu ilk 3 kalite eğer avrupa piyasasına sun ile zera girsin ozaman görürüm o ko ları so ları uo ları ne kadar kısaltma var ise işte
  #55 (permalink)  
Eski 08-01-08, 18:31
eskiya38 Avatar
eskiya38 eskiya38 çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: Hollanda

Lord of the rings online :P

Yani yuzuklerin efendisi online.

Super bi oyun yapmislar... level 35 human burglarim var :P
  #56 (permalink)  
Eski 09-01-08, 00:53
r.danis r.danis çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 07.05.06
Nereden: İZMİR

level mevel nefret ederim on line diyince neden herkez bu tarza yönelir cs bence çooookkkk çoookkkkk önde bunlardan
  #57 (permalink)  
Eski 09-01-08, 19:42
b¤cek Avatar
b¤cek b¤cek çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Yurt
Blog Mesajları: 5
Resimler: 3

Arkadaşlar burda mmorpg'lerin f2p ve p2p olarak ayrı oldukları unutulmamalı öncelikle. f2p (free to play) oyunlar bedavaya oynanıyoruz dese de oyundaki "item mall" sistemi sayesinde sizin 1 yılda kastığınız level, eşya, pvp skoru gibi oyunda değer vardığınız ne varsa 1 ay içinde zengin bi çocuk sizi darma duman edebiliyor. yukarıda sayılan KO, silkroad, rappelz, cabal gibi oyunlar bu türde oldukları için yeni başlayacaklara önermem. kaldı ki güzel grafik denmiş, grafik ışık demek değildir arkadaşlar ekranın parıltısına aldanmayın. güzel grafik şehre girdiğinizde o şehrin atmosferini hissettirebilmesi, caddelerde birbirinin klonu gibi aynı elbiselere bürünmüş insan kalabalığının arasında kalmamanızdır.
mmorpglerde aranması gereken özellikler, "benim kendi görüşüm bunlar"

**oyun içinde adalet, (gm'lerin sık sık olarak oyuna girerek düzeni takip etmesi, oyuna bot kullanarak lvl kasanların hükmetmemesi) ilk öncelik.
**ondan sonra zengin ve manalı questler, git şu yaratıktan 300tane kes gel bana olmayacak yani.
**düzgün bi pvp sistemi,
**oyunun sağlam bi senaryoya sahip olması ( wowdaki horde vs alliance örneği pvp yapma sebebimizi açıklıyor mesela). Oyuna ek paketler eklenerek geliştirilmesi (uzakdoğu oyunları gibi 3 yaratık, 1 silah 1 de zırh ekleyip yeni sürüm diye sunulmaması)

evet bütün bunları f2p oyunlarda bulamayacağım gerçeğiyle yüzleşeli uzun zaman oldu. şu ana kadar denediklerim ;
f2p =supreme destiny, last chaos, zu online, ko, rappelz, metin2
p2p = ragnarok online, fury, sword of the new world, wow

bunlar arasında wow gözümde 1 numara. Denemek istediğim fakat maddi imkanlar ve ders sıkıntısı nedeniyle deneyemediğim kalitesinden şüphe etmediğim oyun: guildwars, LotRO

piyasa çıkmasını ısrarla beklediğim oyunlar: the chronicles of spellborn, warhammer online, aion

evet çok uzun oldu
  #58 (permalink)  
Eski 23-01-08, 20:29
bjkliHAKAN bjkliHAKAN çevrim dışı
Member

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: İnönüden( kapalı )
Ynt: Re: EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

abiler bırakın knighti faln yaa.komikli yapmayın. CABAL ONLİNE dururken yani.
  #59 (permalink)  
Eski 23-01-08, 20:30
Member

gerçi silkroadda var güsel amaaa bazen oyuna sokmuyo hatta hiç sokmuyo desem herhalde doğru olur beyler
  #60 (permalink)  
Eski 23-01-08, 22:11
DontHurtMe Avatar
DontHurtMe DontHurtMe çevrim dışı
Power Member

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Resimler: 9

HorT xD
  #61 (permalink)  
Eski 15-07-08, 20:47
nightblue1 nightblue1 çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 15.07.08

travian oynamak bir ayrıcalıktır. zeka ister.

Travian - Browser Oyunu - Romalılar, Galyalılar & Cermenler
  #62 (permalink)  
Eski 18-07-08, 19:29
Member

şunuda söylemek lazım yoksa konu karışacak rengler ve zevkler ayrıdır
  #63 (permalink)  
Eski 18-07-08, 19:30
Member

şunu söylemek lazım renkler ve zevkler ayrıdır
  #64 (permalink)  
Eski 11-08-08, 13:20
AsLaNgA Avatar
AsLaNgA AsLaNgA çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 18.06.08
Nereden: anakara
Wink Ynt: EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

bende bir sürü var indirdim şunlar : silkroad-metin2-knight-talisman online-tales of pirates-hero online- var ama metin2,silkroad dan aldığım zevki hiçbirinden alamadım
  #65 (permalink)  
Eski 11-08-08, 13:24
AsLaNgA Avatar
AsLaNgA AsLaNgA çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 18.06.08
Nereden: anakara
Talking Ynt: EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

Alıntı:
nightblue1 tarafından iletildi. Mesajı göster
travian oynamak bir ayrıcalıktır. zeka ister.

Travian - Browser Oyunu - Romalılar, Galyalılar & Cermenler

ama o online olsada dedigimiz farklı knight gibi oyunlar
  #66 (permalink)  
Eski 11-08-08, 14:07
By TeKnO Avatar
By TeKnO By TeKnO çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: TUNCELİ
Resimler: 1

silkroad ve knayt istanbul kıyamet vakti
  #67 (permalink)  
Eski 26-09-08, 14:07
moonster moonster çevrim dışı
New Member

Katılım tarihi: 26.09.08
Nereden: YAMAN

arkadaşlar ben bu zamana kadar 2 tane online oyun oynadım Metin 2 ve Knıght Online ikisi arasındaki seçimim %100 Metin 2 grafikler bakımından sikiller ve itemleri bakımından Knıght a 5 basar 2 kötü yanı var 1.GM ler (Game Master) 2.kötü yanı ise inanılmaz bi şekilde bağımlılık yapıyo
Kapalı konu

Tags
en, oyun

Konu araçları

EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE???? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
MU ONLİNE.... _m@gic_ Oyunlar 25 30-11-06 12:44
MU ONLİNE.......YARDIM baba mert Oyunlar 1 21-10-06 15:28
ONLİNE OYUN ÇAĞII DEMOLISHER Oyunlar 0 21-04-06 15:14
NVİDİA 81,98 is onlıne Agnostic Ekran Kartları 0 21-12-05 21:31
ONLİNE OYUN ÇOK ACİL The Judge Oyunlar 6 17-12-03 04:38

HABERLER