Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE???? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bence -Nerdeyse 10 yıldan beri oynadığım Ultima Online na 2 sene kadar ara verdimştim Türkiyenin ilk Free Ultima Online Serverı ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-12-06, 19:30   #1 (permalink)
eXe^STS
New Member

eXe^STS Avatar

Katılım tarihi: 30.10.02
Nereden: ISTANBUL
EN İYİ ONLİNE OYUN NE SİZCE????

Bence

-Nerdeyse 10 yıldan beri oynadığım Ultima Online na 2 sene kadar ara verdimştim Türkiyenin ilk Free Ultima Online Serverı Sanane yöneticilerinin açtığı www.Elanrealms.com duyunca tekrar başladım ve çokta iyi yapmışım..

-Oynamadığım online oyun kalmadı diyebilirim ama Ultima Online dan altığım keyifi hicbir online oyundan alamadım herkeze tavsiye ederim..

Sizce???

Denemek isteyen arkadaşlar için ;

Üyelik için ;
http://www.elanrealms.com/?p=uyelik

Bağlantı programı ve Ultima Online için ;
http://www.elanrealms.com/?p=dosyalar

WWW.Elanrealms.com
eXe^STS çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 05-12-06, 19:51   #2 (permalink)
RigelKent
V.I.Member

RigelKent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.04.05
Nereden: Oceans
Resimler: 5
Her ne kadar WOW oynamadıysam da (kendisi aylık ücret talep etmekte ) Uzun denebilecek bir süredir Silkroadonline oynamaktayım. Şunu söyleyebilirim grafik kalitesi, otantik müzikler akıllıca tasarlanmış skiller ve silahlar sayesinde bu oyundan çok büyük keyif alıyorum. Özellikle de bu yılbaşında birtakım updateler yapılacakmış bildiğim kadarıyla yani oyun daha da güzelleşecek Tavsiye ederim..

www.silkroadonline.net
Eski 05-12-06, 20:53   #3 (permalink)
graitflamerock
New Member

graitflamerock Avatar

Katılım tarihi: 01.12.06
Nereden: didim
ben ko oynuyordum uzun zamandır ama sılkroad ı görünce bıraktım bence şuan bana göre ıtemler sesler grafikler le en iyi online oyun
graitflamerock çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 05-12-06, 22:01   #4 (permalink)
DEATH93
Rookie Member

DEATH93 Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: silkroadın gobeğinde
silk road hastasıyım
DEATH93 çevrim dışı  
Eski 05-12-06, 22:21   #5 (permalink)
volkanslim
Silver Member

volkanslim Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.09.04
Nereden: pluton
Resimler: 3

Tüm dünyada 7.6 milyon kullanıcısı ile tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi MMORPG oyunu WoW. popüler tüm rpg leri yonadım diyebilirim. Eğer sizde böyle diyorsanız ve hala wow oynamamışsanız premium accountu olan bir arkadaşınızdan sizi wow la 10 dakika yalnız bırakmasını isteyin. o 10 dakika içinde açılış demosunu izleyin, bir karakter yaratın, kalan 2 3 dakikadada ortalarda gezinin. bunca zaman ne çok şey kaçırdığınıza öyle bi üzülürsünüzki

p.s ha bu arada yeni farkettim resim oyunun card-game ine aitmiş ama farketmez aynı karakterler oyundada var. daha fazla bilgi için www.worldofwarcraft.com
volkanslim çevrim dışı  
Eski 05-12-06, 22:23   #6 (permalink)
DEATH93
Rookie Member

DEATH93 Avatar

abi ben hayatımda wow hiç oynamadım oynayanı da gormedim ama eyer bi yerden wow acc bulursam dunya bahane

İ AM YOUR DEATH
DEATH93 çevrim dışı  
Eski 05-12-06, 22:26   #7 (permalink)
DEATH93
Rookie Member

DEATH93 Avatar

abi wowun card oyunu mu cıkmnıs hemen kapalım
DEATH93 çevrim dışı  
Eski 05-12-06, 23:39   #8 (permalink)
infazkatibi
Member

infazkatibi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.08.06
Nereden: Denizli
Alıntı:
eXe^STS tarafından iletildi. Mesajı göster
Bence

-Nerdeyse 10 yıldan beri oynadığım Ultima Online na 2 sene kadar ara verdimştim Türkiyenin ilk Free Ultima Online Serverı Sanane yöneticilerinin açtığı www.Elanrealms.com duyunca tekrar başladım ve çokta iyi yapmışım..

-Oynamadığım online oyun kalmadı diyebilirim ama Ultima Online dan altığım keyifi hicbir online oyundan alamadım herkeze tavsiye ederim..

Sizce???

Denemek isteyen arkadaşlar için ;

Üyelik için ;
http://www.elanrealms.com/?p=uyelik

Bağlantı programı ve Ultima Online için ;
http://www.elanrealms.com/?p=dosyalar
Ben bu siteye üye oldum, dosyalar bölümünden bağlantı programını indirdim ancak programı kurarken hata veriyor... Hata kodu aşağıdadır..
Diyeceksiniz ki programı eksik indirmişsin... Tam 6 kez indirdim, hepsinde aynı hata...
Yardım edebilirmisiniz...
::::Hata Kodu:::::
artidx.eln... Hata! (CopyFileEx, artidx)Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
infazkatibi çevrim dışı  
Eski 06-12-06, 01:52   #9 (permalink)
BlackAce
Cool Member

BlackAce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.09.04
Nereden: United States - LA
Walla herkes RPG yazmış ama başlıkta "RPG only" gibi bir ibare görmediğim için kusuruma bakmayın. Bana göre en iyisi (daha doğrusu tercih ettiğim) Joint Operations Typhoon Rising.... (Delta Force+BattleField denebilir...)

150 kişi genelde bir kaç adadan oluşan haritada muhteşem grafiklerle gerçek zamanlı muharebe veriyor. Bazen çok heyecanlı, bazen çok komik zaman zaman dramatik ama kesinlikle çok eğlenceli, ben vaktim olduğunda uzun süreler oynamıştım, Türkiye'ye gelince de devam edeceğim...

Ping 150ms falan oluyor, 256K sınırsız ile (Belçikada 40 ila 60ms arasıydı) Tek gereken oyunun orjinali... aylık ücret derdi yok.

Official Website

Ah bir fotosu olsaydıda gösterseydim, UH-60 Blackhawk'ın nasıl 35 kişi ile dolup belediye otobüsü gibi kalktığını muhaha, "koltuk boşalt arkadaşım, ayakta durun da yeniler binsin...."
Eski 06-12-06, 05:28   #10 (permalink)
eXe^STS
New Member

eXe^STS Avatar

Alıntı:
infazkatibi tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben bu siteye üye oldum, dosyalar bölümünden bağlantı programını indirdim ancak programı kurarken hata veriyor... Hata kodu aşağıdadır..
Diyeceksiniz ki programı eksik indirmişsin... Tam 6 kez indirdim, hepsinde aynı hata...
Yardım edebilirmisiniz...
::::Hata Kodu:::::
artidx.eln... Hata! (CopyFileEx, artidx)Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
Sayın dostum "Ultima Online Mondain Legacy" yüklümü makinanda? Yüklü değilse Dosyalar bölümünden indirip daha sonra bağlantı programını kurmalısın...

http://www.elanrealms.com/?p=dosyalar <<<<<<---------- Ultima Online Mondain's Legacy dosyası..

En son eXe^STS tarafından düzenlendi: 06-12-06 saat 05:43
eXe^STS çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 01:39   #11 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Ultima Oynamışlığım Sadece 40 Dk Sürmüştü 2 Sene Önce.Yok Abi Ne Kadar Class ,Skill,Magic Vs. Detaylarıda Olsa (İçerik Olarak) Kağıt Üzeri Oynanan Bir Oyun Hissi Veriyor Bana.

Grafikten Ve Sesten Yoksun Bir Oyun Düşünülemez.Düşünülünürse Zaten Arkadaş Çevrenle FRP Oynamak Daha Zevkli

Günümüzünde En İyi Online Oyunu Tartışmasız World of Warcraft ve BF Serisidir

@BlackAce

Hocam Bu Tür Oyunlar Similasyon Türüne Giriyor Her Nekadar Online Olsada Bence Oyun Demek Biraz Hafif Kalıyor Bunlara
Eski 07-12-06, 01:49   #12 (permalink)
Girdap
V.I.Member

Girdap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
knight ve war rock
Eski 07-12-06, 02:26   #13 (permalink)
eXe^STS
New Member

eXe^STS Avatar

Alıntı:
PoWeRLoGY tarafından iletildi. Mesajı göster
Ultima Oynamışlığım Sadece 40 Dk Sürmüştü 2 Sene Önce.Yok Abi Ne Kadar Class ,Skill,Magic Vs. Detaylarıda Olsa (İçerik Olarak) Kağıt Üzeri Oynanan Bir Oyun Hissi Veriyor Bana.

Grafikten Ve Sesten Yoksun Bir Oyun Düşünülemez.Düşünülünürse Zaten Arkadaş Çevrenle FRP Oynamak Daha Zevkli

-Sayın dostum Ultimaya Gfx bakımında bakmak hata olur sana garanti veriyorum gir www.elanrealms.com a 2 arkadaşınıda yanına al 3 gün arkadaşlarınla oyunun mekaniğini anlamak için çaba göster 1 fafta sonunda ben sevmedim bu oyunu gel yüzüme tükür ...

-Yaklaşın 8 seneden beri oynuyorum belirli aralıklarda oyunu bıraktım döndüm dolaştım tekrar başladım inanılmaz bağımlılık yapan bir oyun bence oyun bile değil yaşam tarzı Ultima Online ötesi yok Lineage , wow , guıld war gibi oyunları oynamış biri söylüyor tüm bunları hafife almayın derim..

Sevgiler..
eXe^STS çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 04:08   #14 (permalink)
BlackAce
Cool Member

BlackAce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.09.04
Nereden: United States - LA
Alıntı:

@BlackAce

Hocam Bu Tür Oyunlar Similasyon Türüne Giriyor Her Nekadar Online Olsada Bence Oyun Demek Biraz Hafif Kalıyor Bunlara
Walla oyun yada başka birşey ama ben bu kadar güldüğümü başka hiç biryerde hatırlamıyorum, resmen insan psikolojisini izliyorsun, problem çözme denemelerini, yöntemlerini ve sonuçlarını izlemek süper eğlenceli... tabii işin içinede biraz RPG tarzı muhabbet girince kahkahanın ardı arkası kesilmiyor,

bu arada 150 kişilik FPS bildiğim kadarıyla şu anda en çok oyuncuya birseferde oyun sunan bir sistem... BF2 bile 128 falan mı max? 150 kişi çatışmaya girdimi... hele gece ise, oy oy oy oy oy oy....

"abi helikopter ağaca sıkıştı şu kamyonla bir dokundurun bakayım kurtuluyormu?!" birinci kamyon olanca hızıyla Blackhawk'a girmişti ama anında durmuştu garip bir fizik motoru var ama en azından tüm objelerin üzerinde rahat durabiliyorsun (hareket eden araçlarda) neyse sonra ben ikinci bir kamyonu alıp öndekine bir geçirdim... maahhh "finally someone has saved the day..."
BlackAce çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 14:25   #15 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Alıntı:
eXe^STS tarafından iletildi. Mesajı göster
-Sayın dostum Ultimaya Gfx bakımında bakmak hata olur sana garanti veriyorum gir www.elanrealms.com a 2 arkadaşınıda yanına al 3 gün arkadaşlarınla oyunun mekaniğini anlamak için çaba göster 1 fafta sonunda ben sevmedim bu oyunu gel yüzüme tükür ...

-Yaklaşın 8 seneden beri oynuyorum belirli aralıklarda oyunu bıraktım döndüm dolaştım tekrar başladım inanılmaz bağımlılık yapan bir oyun bence oyun bile değil yaşam tarzı Ultima Online ötesi yok Lineage , wow , guıld war gibi oyunları oynamış biri söylüyor tüm bunları hafife almayın derim..

Sevgiler..

Oyunun Mekaniğini Zaten Ortada Oynamaya Gerek Yok Anlamak İçin .Dediğim Gibi Grafiksiz&Sesten Yoksun Bir Oyun Düşünemiyorum Bilgisayar Ortamında.O Yüzden Güle Güle UO

Topic Birazda Reklam Kokuyor Alınma
PoWeRLoGY çevrim dışı  
Eski 08-12-06, 03:26   #16 (permalink)
eXe^STS
New Member

eXe^STS Avatar

Alıntı:
Oyunun Mekaniğini Zaten Ortada Oynamaya Gerek Yok Anlamak İçin .Dediğim Gibi Grafiksiz&Sesten Yoksun Bir Oyun Düşünemiyorum Bilgisayar Ortamında.O Yüzden Güle Güle UO
Çok şey kaçırıyorsun UO farklı bir deneyimdir
eXe^STS çevrim dışı  
Eski 08-12-06, 06:29   #17 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
cidden MMORPG bazında konuşursam, UO dan arkadaşlarımla aldığım zevki hiçbir oyundan alamadım henüz. Ama malum UO artık nereye kadar.

WOW için .75 milyon rakamını 6 milyon olarak düzelteyim ve gittikçe azalmakta.
Şubat 14te Eu da oyun ilk çıktığında oynamaya başladım. BL deki ilk 60 hunterlardan biriyim (horde) iyi güzel bu gaz değil mi?

değil işte. O dungeona gir saatlerce kas bu bossu kes, itemları topla niye? Koca bir hiç için. Sonra 2. dungeon eklesin blizzard ona gir, haftalarca günlerce otur uğraş tatik belirle gece gündüz öl durmadan zamanın boşa geçsin niye? Eşya alabilmek için. düşünün aynı eşya sürekli düşmemekte 100 de 10 düşme şansı olsa, aynı eşyayı benim gibi 6 kişi daha istese bittim ben
Bu böyle nereye kadar diyor insan ister istemez