+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 4
1 2 3 4 SonSon
Results 1 to 15 of 50

En İyi Strateji Oyunları (RTS)

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda En İyi Strateji Oyunları (RTS) başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar, eskisinden bugünlere; Dune, Red Alert ve özellikle WarCraft gibi strateji oyunları meraklısıyım. Bana bu tarzda; kaliteli olanlarından (görüntü, ses ...

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul

En İyi Strateji Oyunları (RTS)

Arkadaşlar, eskisinden bugünlere; Dune, Red Alert ve özellikle WarCraft gibi strateji oyunları meraklısıyım. Bana bu tarzda; kaliteli olanlarından (görüntü, ses ve oyun motoru açısından) tavsiyelerinizi bekliyorum.

Silver Member SpLeNDouR Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2003
    Tabiki Age of Mythology ve The Titans,The Northland,Warcraft3 ve exp. ,Dungeon Siege(with exp.),Rise of Nations(with exp=Throne and Patriots 'uda bekleyerek)..Baska bana göre bunlar...Ilk mesajin benden olmasi güzel....

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    Empire Earth, Empires: Dawn Of The Middle World, Rise Of Nations, Homeworld. RTS olarak bunlar aklıma geliyo

Ama turn based istersende şunları söyleyebilirim:
    Civilization serileri, Heroes serileri ve Total War serileri.

Bu arada exo_gxo arkadaşım, Dungeon Siege strateji değildir.Hack'n Slash bir rpg dir.
    That's All Folks!

Silver Member SpLeNDouR Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2003
    Dogru söylüyorsun RPGydi....Karistirdim...Saol düzeltmenden dolayi...

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    C&C Generals...

Gold Member TeknO Avatar
    Katılım tarihi
    06.01.2004
    Nereden
    İstanbul
    C&C Generals hafif geldi, daha demlisi lazım kardeş... :p

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    Bende çok fazla rts hastası olmama rağmen şu c&c serilerini bi türlü sevemedim yaf.Önceleri binalar kendi kendine oluşuyor diye saçma geliyordu şimdide ne biliyim bana soğuk geliyor oyun çekici cazip bi yanı olmadı bi türlü.Sevemedin yani kısacası..

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    walla geçmişten gelen bir alışkanlık işte. ewet generals biraz kolay ama zevkli.

playstation da oynadığım ilk oyundur red alert tiberian sun...aah ah...

Cool Member Mert Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2002
    Nereden
    İstanbul (Halikarnas'a 20 metre de..)
    Hala age of empires -conquerors u tek geçerim diğerlerinde bu oyunun verdiği hissi alamadım ama multide

-single olarak Homeworld tabe zorluk derecesi ayarını icat edemediklerinden baya zor bir oyun

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    -single olarak Homeworld tabe zorluk derecesi ayarını icat edemediklerinden baya zor bir oyun
    Ewt oyun zor ama alıştıktan sonra hiç bir zorluğu kalmıyor.3 boyutlu savaşa, hareket etmeye ve stratejini kurmaya alışırsan iş bitiyor.Ama müthiş bir görsel şölene dönüşüyor oyun savaşa esnasında

Rookie Member
    Katılım tarihi
    13.12.2003
    10yıldır strajiden başka oyun oynamam,stratejinin 1000 türlüsünü oynadım.Transport-tycoon-Settlers-C&C-warcraft-AOM-C&CGenerals-Earth2140 bunnar benim en çok zevk aldıklarım hee en vasatları bence,rise of nations-stronghold-sudden strike aklımdaki en kötüler.Varsa karşı çıkan söylesin..

Gold Member SpAwN Avatar
    Katılım tarihi
    19.06.2001
    Nereden
    Turkey
    Yokmu bu oyunlardan online oynamak isteyen?

158302199

Cool Member Wampir Avatar
    Katılım tarihi
    16.06.2002
    Nereden
    Izmir
    abi hatıralarımı canlandırdınız gene yaw ilk bilgisayarı almak uzereyken tanıstım c&c ile zaten bil. almamı hızlandıranda o oldu ses kartı almaya bile param kalmamıstı getirdim bilgisayarı kurdum 10 disket felandı galiba gunlerce basındaydım yaw n gunlerdi

HM Haber Editörü lulali Avatar
    Katılım tarihi
    07.12.2003
    Nereden
    İstanbul
    valla adsl me veya cable ım olsa aoe conquers herkesle her koşulda oynarım ama modemle olmuyor bee... zamanında az yorulmadık rush yapacağız diye

Gold Member SpAwN Avatar
    Katılım tarihi
    19.06.2001
    Nereden
    Turkey
    Yaw kimse oynamıyor.
    Korkmayın abi bende 2 yıldır oynamıyorum.
    hiç bişe bilmiyorum yani

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 4
1 2 3 4 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3