Arkadaşlar, eskisinden bugünlere; Dune, Red Alert ve özellikle WarCraft gibi strateji oyunları meraklısıyım. Bana bu tarzda; kaliteli olanlarından (görüntü, ses ve oyun motoru açısından) tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda En İyi Strateji Oyunları (RTS) başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar, eskisinden bugünlere; Dune, Red Alert ve özellikle WarCraft gibi strateji oyunları meraklısıyım. Bana bu tarzda; kaliteli olanlarından (görüntü, ses ...
Arkadaşlar, eskisinden bugünlere; Dune, Red Alert ve özellikle WarCraft gibi strateji oyunları meraklısıyım. Bana bu tarzda; kaliteli olanlarından (görüntü, ses ve oyun motoru açısından) tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tabiki Age of Mythology ve The Titans,The Northland,Warcraft3 ve exp. ,Dungeon Siege(with exp.),Rise of Nations(with exp=Throne and Patriots 'uda bekleyerek)..Baska bana göre bunlar...Ilk mesajin benden olmasi güzel....![]()
Empire Earth, Empires: Dawn Of The Middle World, Rise Of Nations, Homeworld. RTS olarak bunlar aklıma geliyo
Ama turn based istersende şunları söyleyebilirim:
Civilization serileri, Heroes serileri ve Total War serileri.
Bu arada exo_gxo arkadaşım, Dungeon Siege strateji değildir.Hack'n Slash bir rpg dir.
That's All Folks!
Dogru söylüyorsun RPGydi....Karistirdim...Saol düzeltmenden dolayi...
C&C Generals...
C&C Generals hafif geldi, daha demlisi lazım kardeş... :p
Bende çok fazla rts hastası olmama rağmen şu c&c serilerini bi türlü sevemedim yaf.Önceleri binalar kendi kendine oluşuyor diye saçma geliyordu şimdide ne biliyim bana soğuk geliyor oyun çekici cazip bi yanı olmadı bi türlü.Sevemedin yani kısacası..
walla geçmişten gelen bir alışkanlık işte. ewet generals biraz kolay ama zevkli.
playstation da oynadığım ilk oyundur red alert tiberian sun...aah ah...
Hala age of empires -conquerors u tek geçerim diğerlerinde bu oyunun verdiği hissi alamadım ama multide
-single olarak Homeworld tabe zorluk derecesi ayarını icat edemediklerinden baya zor bir oyun
Ewt oyun zor ama alıştıktan sonra hiç bir zorluğu kalmıyor.3 boyutlu savaşa, hareket etmeye ve stratejini kurmaya alışırsan iş bitiyor.Ama müthiş bir görsel şölene dönüşüyor oyun savaşa esnasında-single olarak Homeworld tabe zorluk derecesi ayarını icat edemediklerinden baya zor bir oyun![]()
10yıldır strajiden başka oyun oynamam,stratejinin 1000 türlüsünü oynadım.Transport-tycoon-Settlers-C&C-warcraft-AOM-C&CGenerals-Earth2140 bunnar benim en çok zevk aldıklarım hee en vasatları bence,rise of nations-stronghold-sudden strike aklımdaki en kötüler.Varsa karşı çıkan söylesin..![]()
![]()
Yokmu bu oyunlardan online oynamak isteyen?
158302199
abi hatıralarımı canlandırdınız gene yaw ilk bilgisayarı almak uzereyken tanıstım c&c ile zaten bil. almamı hızlandıranda o oldu ses kartı almaya bile param kalmamıstı getirdim bilgisayarı kurdum 10 disket felandı galiba gunlerce basındaydım yaw n gunlerdi![]()
![]()
valla adsl me veya cable ım olsa aoe conquers herkesle her koşulda oynarım ama modemle olmuyor bee... zamanında az yorulmadık rush yapacağız diye
Yaw kimse oynamıyor.
Korkmayın abi bende 2 yıldır oynamıyorum.
hiç bişe bilmiyorum yani![]()