Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında KNİGHT START SORUNU BAĞLANTI SORUNU başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkşlar bi knıgt oynayayım dedim giremiyorum eğer oynan kişi var sa cvp atabilirmi sizdede çıkmıyormu start tuşu ve de bağlanmıyormu ..." şeklinde özetlenebilir....
Ben knight oynamıyom ama arkadaşım oynuyor onda bağlantı sorunu vardı 1061 sanırım bunun tek çözümü sp2 yüklücen düzeliyor..
alakası yok arkadaşım service pack'lerle serverlar kapalı veya arızalı olduğunda aldığın bir hata o , son bir kaç gündür serverlar sürekli sorunluydu hala da arızalı gidiyorlar sanırım takip etmiyorum ondandır
arkadaşlar ben de knıghtcıyım
ama oyuna girilmiyor.. 1477 patch çıktı bu nedenle onu indirmek gerekiyo ama sitesinde bile yeni patch yok.. yaneeee
oynamak için en fazla 1 kaç gün beklemek gerekiyo daha sonra nasılsa açılacak?
arkadaşlar önce patch 1472 indirin...
daha sonra içinden knight online.exe adlı dosyayı koplayın...
ardından knıght adlı klasörünüzü açın ve içindeki knıght online.exe nin adını= knıghtonline-- yapın...
ardından da kopyaladığınız knıght online.exe dosyasını bu klasöre yapiştırın...
ve launcher dosyasını çalıştırın.. bunun sonunda oyuna gireceksiniz ama hemen atacak sizi oyundan...
ve ardından da gene knıght klasörünü açın ve içindeki son yapıştırdığınız knıghtonline.exe dosyasını silin...
ve son olarakkkkkk
adını ilk değiştirdiğiniz ve adını knıghtonline--.exe yaptığınız klasörü eski haline yani= knıghtonline çevirin...
daha sonrada lanuncher dan girin ve oyunun tadını çıkarınnnnnnnnnnnnn.........