"old file does not exist" hatasını indirdiğiniz yama sizdeki versiyona uymadığı zaman veriyormuş...
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda LOTR - Battle For The Middle Earth Hakkında başlıklı konu tartışılıyor; "old file does not exist" hatasını indirdiğiniz yama sizdeki versiyona uymadığı zaman veriyormuş......
"old file does not exist" hatasını indirdiğiniz yama sizdeki versiyona uymadığı zaman veriyormuş...
Bahsi geçen oyun ilk oyun, senin ki ise, 2. oyun... Öncelikle buna dikkat et...Şu an ki problemin çözümü için ise, Google var ararsan bulamayacağın çare yok...
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
nette ikinci oyun için gerekli olan .mds ve .mdf dosyaları LOTRBFME2_rended olarak geçiyor.ihtiyacı olanlara duyurulur.birçok crack sitesinden indirilebiliyor...
burada sayılan herşeyi ikinci oyun için uyguladım.ancak "oyuna artık girebilirsiniz"i çözemedim.e'de olan bu klasördeki:
http://img303.imageshack.us/img303/8180/1ys4.jpg
lotrbfme2 ye tıkladığım zaman benden yine dvd istiyor.
deamon tools'un oluşturduğu cd-rom da şu:
http://img344.imageshack.us/img344/7909/ahd7.jpg
ikisini birbirinden nasıl haberdar edeceğim?
kendim hallediyorum yine ama neyse...
anti-blaxx manager indirerek eskiden dvd isteyen oyunu açmayı başardım.ancak yine de defeat sorunu hallolmamış.daha ne yapayım???trainer diye bişey okudum diğer forumlarda.bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun...
oyunu sanal dvd'romdan oynamak 5dk'de defeat sorununu çözmez 1.04 patchini yap birde oyunu sanal dvd-rom'da calıstırırken antiblax'a gerek yok d4hide programıda bunun için yeterli de baya bi crack warez'e kacıyor
www.stratejitr.net var oraya yazmanı öneririm birde![]()
o değilde bu konu iyice crack warez tarzı şeylere kaymış sanki kilit yakındır gibi me geliyor
When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone..
evet neyse modlar konuya bir el atıverir zaten![]()
Arkadaşım o kadar çok yeri, çok linki araştırmışsın da şu forum kurallarını da bir araştırsaydın ya, diyeceğim ama sende haklısın; bu konu zaten biraz illegalizmin etkisi altında gibi...Neyse ben yine de google kullanmanı önereceğim. Emin ol ki google doğru kullanıldığında bulunamayacak şey yok, yeter ki anahtar kelimeleri doğru seçin...
![]()
Ya karışmak gibi olmasın ama mod arkadaşlarımız nerede bu konunun kitlenmesi gerekiyor sanırım![]()