Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 27

LOTR - Battle For The Middle Earth Hakkında

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda LOTR - Battle For The Middle Earth Hakkında başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar LOTR - Battle For The Middle Earth oyununu güzel bir sekilde yukledikten sonra oyuna girdim fakat 5 dakika sonra ...

coldplay
    Ziyaretçi

LOTR - Battle For The Middle Earth Hakkında

Arkadaslar LOTR - Battle For The Middle Earth oyununu güzel bir sekilde yukledikten sonra oyuna girdim fakat 5 dakika sonra defeted oldum nedenini anlayamadım bu oyunu oynayan ve bu problem hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımınızı bekliyorum

saygılar

Senior Member mertalp Avatar
    Katılım tarihi
    15.07.2004
    Nereden
    İstanbul
    sana aynen www.bfme-tr.com dan alıntı yapıyorum :

5 DK Kapanma

TripleCDKeyFixer_eng_ui İle 5 dakika sorunu çözümü..
    1-Sorunu daha rahat çözmek için D:\'ye yükleyin.
    2-Tüm crack vb. işlemleri yapın.
    3-İndirdiğiniz Zip'li dosyadaki TripleCDKey adlı key-changer programını ilk önce masa üstüne atın ardında D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içine atın.
    4-Başlat- Çalıştır'a girin ve cmd yazın.

Not: Tırnak işareti olan yazılarda tırnak işareti kullanmayınız.Bu işlemleri yaptıktan sonra açılan Command'ta aşağıda verilenleri yapın...
    Oyunu D:'ye yüklediğimiz için "D:" yazın.Ardından "dir" yazın.Sonra oyunu D'nin içinde nereye yüklediyseniz başına cd boşluk koyarak oyun klasörünün içine girin.(cd The Battle for Middle-earth (tm) gibi).
    Artık D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içindesiniz..Şimdi "TripleCDKeyFixer_eng_ui -advance" yazın.Burdan c/p yaparakta yapabilirsiniz.Bunu yazdıktan sonra bir menü açılacak.Ordan advance'e tıklayarak en aşşağıda Browse'a tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yeri gösterin.Bu işemi de yaptıktan sonra Browse'un yanında "Set" yazıyor.Ona tıklayın.Bir hata vericek ama önemli değil.Ardından üst tarafta bi CD key yazıyor. (FJSS-DSFH-DFSD-DFFG gibi).CD'key yazan yerin yanında da "Set" var ona tıklayın.Artık orjinal BFME'ün data dosyası oyunun kurulu oldugu dizinin bi üstünde oluşmuştur.Yani oyun D:\The Battle for Middle-earth (tm) dizininde yüklü.Data bosyası ise D:'ye gider.D:deki LOTRBFMe.dat isimli dosyayı oyunun içine yapıştırın.Artık hiç bir sorun yaşamadan oyunu oynayabilirsiniz...

bahsedilen triple cd key adlı dosyayı ise bu linkten yükleyebilirsin

En son EzerchE tarafından düzenlendi: 06-11-2005 saat 20:42
    Tanrılar çıldırmış olmalı!
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Member
    Katılım tarihi
    22.03.2004
    Nereden
    istanbul

bu olay crack kullanım icin alınmış bir onlem mi acaba ..benim de basıma gelmişti..
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    crack,serial vb vermek yasak arkadaşlar bölüm başındaki kuralları okuyun.

Katılım tarihi
    15.07.2004
    Nereden
    İstanbul
    dosya için özür dilerim o dosyanın crack serial kategorisine girdiğini bilmiyordum.

coldplay
    Ziyaretçi
    1. Gerekli Programlar ve Dosyalar;
    BFME Patch 1.02
    DAEMON Tools
    BattleForMiddleEarth Back up Image

2. Kurulumu;
    Öncelikle bu işlemi Cr... yapmadığımız BFME de yapabiliriz sadece. Kısaca oyun yüklü ise oyunu silin. Ve Tekrar kurun. Kurulumdan sonra sakın cr... yapmayın...
    Kurulum bittikten sonra 1.02 yamasını yükleyin. bu işlem bittikten sonra çalıştırmaya çalışırsanız "CD bulunamıyor" gibi bir yazı ile oyuna giremeyeceksiniz. Öncelikle Daemon Tools un kurulumunu gerçekleştirin. Back Up Image için bir klasör oluşturup rar dan cikan iki dosyayı bu klasöre atin. (*.MDS, *.MDF)... Daemon Tools çalışırın ve MDS dosyasını çalıştırın. Bu sayede Daemon Tools sizin PC nize Sanal bir CD-ROM oluşturmuş olacak ve bu cd-rom da BFME nin orjinal cdsi olacak. Kısaca sanki orjinal oyun varmış gibi... Oyuna artık girebilirsiniz...

coldplay
    Ziyaretçi
    dostum böyle daha kolay oluyomus .)

Katılım tarihi
    15.07.2004
    Nereden
    İstanbul
    valla evet senin dediğin gerçekten de daha kolaymış.
    bende neyseki bu problem çıkmadı da rahatça oynuyorum
    to everybody good battles in the middle earth

Rookie Member
    Katılım tarihi
    24.01.2006
    slm arklar biz bir Battle for Middle Earth (bfme ) fan sitesi açtık burada çoğu sorununuzu detaylı bir şekile anlatılıyor özellikle yüklemeler patch eklentileri vede yakında çıkacak olan bfme 2 ile ilgili bütün güncel haberler bulunmakta girerseniz sevinirm.http://www.bfmefans.com

Senior Member Kromer Avatar
    Katılım tarihi
    06.06.2003
    Nereden
    Underdark
    Alıntı mertalp tarafından iletildi.
    valla evet senin dediğin gerçekten de daha kolaymış.
    bende neyseki bu problem çıkmadı da rahatça oynuyorum
    to everybody good battles in the middle earth
    nazar deymesin ama bence hemen sevinmeye baslama bendede baslangicta hicbir sorun yoktu simdi tam olarak hatirlamiyorum ama epeyce bolum ilerledikten sonra bi bolumun basinda ayni sorun oldu butun birimlerim oldu butun binalar yikildi vs.

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı Kromer tarafından iletildi.
    nazar deymesin ama bence hemen sevinmeye baslama bendede baslangicta hicbir sorun yoktu simdi tam olarak hatirlamiyorum ama epeyce bolum ilerledikten sonra bi bolumun basinda ayni sorun oldu butun birimlerim oldu butun binalar yikildi vs.
    http://www.bfmefans.com ye girip, bakarsan, ne evin yıkılır, ne de barkın...ben de 17 masa da kurulu bu oyun, hiç bir bilgisayar da yıkılmıyor, gerekli ayarını 1dk dan kısa bir süre için de yapınca
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

New Member
    Katılım tarihi
    16.03.2006
    Nereden
    her bölgede

Alıntı coldplay tarafından iletildi.
    1. Gerekli Programlar ve Dosyalar;
    BFME Patch 1.02
    DAEMON Tools
    BattleForMiddleEarth Back up Image

2. Kurulumu;
    Öncelikle bu işlemi Cr... yapmadığımız BFME de yapabiliriz sadece. Kısaca oyun yüklü ise oyunu silin. Ve Tekrar kurun. Kurulumdan sonra sakın cr... yapmayın...
    Kurulum bittikten sonra 1.02 yamasını yükleyin. bu işlem bittikten sonra çalıştırmaya çalışırsanız "CD bulunamıyor" gibi bir yazı ile oyuna giremeyeceksiniz. Öncelikle Daemon Tools un kurulumunu gerçekleştirin. Back Up Image için bir klasör oluşturup rar dan cikan iki dosyayı bu klasöre atin. (*.MDS, *.MDF)... Daemon Tools çalışırın ve MDS dosyasını çalıştırın. Bu sayede Daemon Tools sizin PC nize Sanal bir CD-ROM oluşturmuş olacak ve bu cd-rom da BFME nin orjinal cdsi olacak. Kısaca sanki orjinal oyun varmış gibi... Oyuna artık girebilirsiniz...
    ya dostum ben 6 cd li sini aldım tüm cd lerdeki rarlı dosyaları tek dosyaya cıkardım..daha sonra autorundan mı kurucam oyunu denedim ama cd istiyo tekrar virtual deamonuda kurdum ama neyi göstericem sinir oldum ya yardım eden olursa sevinirim..

New Member
    Katılım tarihi
    15.04.2006

Hi

Alıntı mertalp tarafından iletildi.
    sana aynen www.bfme-tr.com dan alıntı yapıyorum :

5 DK Kapanma

TripleCDKeyFixer_eng_ui İle 5 dakika sorunu çözümü..
    1-Sorunu daha rahat çözmek için D:\'ye yükleyin.
    2-Tüm crack vb. işlemleri yapın.
    3-İndirdiğiniz Zip'li dosyadaki TripleCDKey adlı key-changer programını ilk önce masa üstüne atın ardında D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içine atın.
    4-Başlat- Çalıştır'a girin ve cmd yazın.

Not: Tırnak işareti olan yazılarda tırnak işareti kullanmayınız.Bu işlemleri yaptıktan sonra açılan Command'ta aşağıda verilenleri yapın...
    Oyunu D:'ye yüklediğimiz için "D:" yazın.Ardından "dir" yazın.Sonra oyunu D'nin içinde nereye yüklediyseniz başına cd boşluk koyarak oyun klasörünün içine girin.(cd The Battle for Middle-earth (tm) gibi).
    Artık D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içindesiniz..Şimdi "TripleCDKeyFixer_eng_ui -advance" yazın.Burdan c/p yaparakta yapabilirsiniz.Bunu yazdıktan sonra bir menü açılacak.Ordan advance'e tıklayarak en aşşağıda Browse'a tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yeri gösterin.Bu işemi de yaptıktan sonra Browse'un yanında "Set" yazıyor.Ona tıklayın.Bir hata vericek ama önemli değil.Ardından üst tarafta bi CD key yazıyor. (FJSS-DSFH-DFSD-DFFG gibi).CD'key yazan yerin yanında da "Set" var ona tıklayın.Artık orjinal BFME'ün data dosyası oyunun kurulu oldugu dizinin bi üstünde oluşmuştur.Yani oyun D:\The Battle for Middle-earth (tm) dizininde yüklü.Data bosyası ise D:'ye gider.D:deki LOTRBFMe.dat isimli dosyayı oyunun içine yapıştırın.Artık hiç bir sorun yaşamadan oyunu oynayabilirsiniz...

bahsedilen triple cd key adlı dosyayı ise bu linkten yükleyebilirsin

hi im really sorry to say this but could you PLEASE!! translate that into english this really looks like it could help me

New Member
    Katılım tarihi
    23.10.2006

bende de aynı sorun var

selamlar.bende de aynı sorun var ancak ben cd değil dvd aldım ve paket üzerinde de crack yok kurulum yok yazıyordu,dvdnin içindeki dosyalar da şu şekilde:
    http://img303.imageshack.us/img303/8180/1ys4.jpg
    ImageShack - Hosting :: 2ii5.jpg
    durum böyle olunca da bende yeniden kurma diye bi durum yok,serialler filan da işime yaramıyor.netten patch indirdim,game.datı güncelleyince de cd istedi anlamadım ben bu işten nassı kurtulacağımı...

New Member
    Katılım tarihi
    23.10.2006
    selamlar.LotrBfMe_102_english'i indirdim ancak patch için game.dat'ı seçtiğimde old file does not exist diyor.ne yapabilirim?

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon