hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

MANHUNT YARDIM PLSSSSSS!!!!

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında MANHUNT YARDIM PLSSSSSS!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar Manhunt oyununu oynayan veya bilen biri varsa yardım etsin deli olacam ikinci bölümde bütün adamları öldürüyorum ama bir kaset ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

Kapalı konu

LinkBack Konu araçları
Eski 04-10-04, 17:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
emremix_FB
Banned user

emremix_FB Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
Nereden: İstanbul
MANHUNT YARDIM PLSSSSSS!!!!

arkadaşlar Manhunt oyununu oynayan veya bilen biri varsa yardım etsin deli olacam ikinci bölümde bütün adamları öldürüyorum ama bir kaset var ona ulaşamıyorum kaset kilitli tel kapının arkasında nasıl açılıyor kapı lütfen yardım edin daha oyunun başında takılıp kaldık yaaa
emremix_FB çevrim dışı  
Eski 04-10-04, 19:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
**perfectFC**
New Member

Katılım tarihi: 12.09.04
Nereden: istanbul
adamlardan bırını kameranın onune goturuyo olabılırsın tam hatırlamıom ama ole bısey kesınlıkle ılerkı bolumlerde de olsa var
**perfectFC** çevrim dışı  
Eski 05-10-04, 14:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
coyote
Cool Member

coyote Avatar

Katılım tarihi: 12.01.04
Nereden: Eskişehir-Denizli
Alıntı:
emremix_FB tarafından iletildi.
arkadaşlar Manhunt oyununu oynayan veya bilen biri varsa yardım etsin deli olacam ikinci bölümde bütün adamları öldürüyorum ama bir kaset var ona ulaşamıyorum kaset kilitli tel kapının arkasında nasıl açılıyor kapı lütfen yardım edin daha oyunun başında takılıp kaldık yaaa
elinde bir tane levye olması lazım yada adamlardan birinden alıyorsun tam hatırlamıyorum kapının önüne gelip levyeyi eline alıyorsun bir tuş var ''E'' olabilir basıyorsun kilidi levye ile kırıyor bu kadar basit
coyote çevrim dışı  
Eski 05-10-04, 15:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
aXiS
Cool Member

aXiS Avatar

Katılım tarihi: 19.06.04
Nereden: Ankara
Thumbs up

Alıntı:
emremix_FB tarafından iletildi.
oyunu bitireli uzun zaman oluyor fakat hatırladığım kadarıyla bi bıçak bulmam lasım daha sonra da kpıdaki ipi kesmen lazım .. sen burda takıldıysan hiç oynama ilersi daha berbat.. iiyy içim bi tuhaf oldu tekrar hatırladım oyunu..

aXiS çevrim dışı  
Eski 05-10-04, 17:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
PROTON
Cool Moderator
Bilgisayarım

PROTON Avatar

Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Resimler: 2
Arkadaşlar haklı olay gerçekle özdeş (!) zincirse levye ile kır , ip ise bıçakla kes tarzında...
PROTON çevrim dışı  
Eski 05-10-04, 18:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
emremix_FB
Banned user

emremix_FB Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
muhteşem bi oyun ben half life tarzı oyunları sevmiyorum olağan dışı ve bayıyo manhunt ta heyecan dozu yüksek kapıyı açmayı başardım 3. bölümüde bitirdim manyak bi oyun half life bunun yanında hikaye kalır aman kızmayın sadece bu benim düşüncem
emremix_FB çevrim dışı  
Eski 05-10-04, 20:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
madyb
V.I.Member

madyb Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Resimler: 5
olsun hl klas bi oyun
manhaunt'ta güsel ama hl'ye bi kez kendini kaptır gerisi gelio mesela opfor'un askerlerini alıp baskalrıyla kapısma bölümleri cok güseldir...
sööliim ordan bi tane map of5a1 sonra3a3 vs 2a5 ve benzeri kardesim op_foru dene
Eski 05-10-04, 20:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
madyb
V.I.Member

madyb Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Resimler: 5
olsun hl klas bi oyun
manhaunt'ta güsel ama hl'ye bi kez kendini kaptır gerisi gelio mesela opfor'un askerlerini alıp baskalrıyla kapısma bölümleri cok güseldir...
sööliim ordan bi tane map of5a1 sonra3a3 vs 2a5 ve benzeri kardesim op_foru dene bide oyunu sadece yarartıklarla ilgili düsünme onlar da ii bişi ama sen sewmion o ayrı konu neticede sadece insan catısmalarını düşün o zewk werir sana ben eminim cok konustum
madyb çevrim dışı  
Eski 11-08-07, 01:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
Ledufrain
New Member

Katılım tarihi: 11.08.07
Question Ynt: MANHUNT YARDIM PLSSSSSS!!!!

S.a Beyler Bu Oyun Tmm Bence Mükemmel Ne Scar Face Ne Frcry ne O ne Bu nede Şu Ama 11.ci Bölümde Kaldım Bitiren varsa Çok Acil yardım İstiyorum Uyuyamaz Oldum Artık O derece
Ledufrain çevrim dışı  
Eski 03-07-08, 13:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
bbb555
New Member

Katılım tarihi: 03.07.08
Nereden: tekirdağ
Ynt: MANHUNT YARDIM PLSSSSSS!!!!

ben levyeyi alıcan ama elimde sopa var alamıyom nası alcam pc de oynuyom yardım plssssss
bbb555 çevrim dışı  
Eski 04-07-08, 11:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: İnönüden( kapalı )

manhunt avcılık oyuumu arkadaşlar
bjkliHAKAN çevrim dışı  
Eski 04-07-08, 11:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: İnönüden( kapalı )

arkadaşlar nasıl bir oyun bu yaaa
bjkliHAKAN çevrim dışı  
Kapalı konu

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:29.

Cyber Snipa Stinger