BEYLER moh da çıkarma botuyla zar zor demir parçalarının arkasına saklanarak tümsek yanına ulaşabildim. ama bundan sonrası beni kastı. tel örgüleri nasıl aşabilirim bundan sonra ne yapıcam..??
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda MEDAL OF HONOR başlıklı konu tartışılıyor; BEYLER moh da çıkarma botuyla zar zor demir parçalarının arkasına saklanarak tümsek yanına ulaşabildim. ama bundan sonrası beni kastı. tel ...
BEYLER moh da çıkarma botuyla zar zor demir parçalarının arkasına saklanarak tümsek yanına ulaşabildim. ama bundan sonrası beni kastı. tel örgüleri nasıl aşabilirim bundan sonra ne yapıcam..??
yanlış hatırlamıyosam aynı filmdeki gibi tel örgülerin belli bir bölgesini patlatıyoduk. önce orda yatan askerlerden biriyl konuşman lazım görevi almak için galiba...
ATARI 800XL
evet askerlerle konuşup sol tarafa doğru yürü ve aletleri al sonra bum...
:p evet geçtim teşekkürler bide hayırlısıyla burayı geçsem.. çukurdan tepedeki askerleri sniperla öldürüyorum bitmek bilmiyorlar. ne tarafa gitsem mayın patlıyor.![]()
orada sürekli save/load kullanıcan belli bir süre sonra yerlerini öreniyosun zaten hemen koşup siperin içine atla.ama bayağı kasıcı bir bölüm