medal of honor airbone birinci bölümü bitiriyorum ikinci bölüme geçince bilg restart yapıyor
sorun ne olabilir
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda medal of honor başlıklı konu tartışılıyor; medal of honor airbone birinci bölümü bitiriyorum ikinci bölüme geçince bilg restart yapıyor sorun ne olabilir...
medal of honor airbone birinci bölümü bitiriyorum ikinci bölüme geçince bilg restart yapıyor
sorun ne olabilir
oyun kopya ise ondan olabilir.
oyun tabiki kopya![]()
hep aynı yerde restart ediyorsa oyun kaynaklı yazılımsal sorundur. oyunu kaldırıp kurmayı deneyebilirsin veya başka bir cd den kurmayı...
şöle söleyeyim ilk kurduğumda ikinci bölümde sorun yaşadım sonra tekrar yükledim oyunu kurmaya çalıştım başında restart yaptı forumları araştırdım bu annattım olay başkalarının da başına gelmiş ama ikisi birden olmamış okuduğum kadarıyla ve restart olayı için de çözüm göremedim açıksası
o oyun haricinde bilgisayarın başka oyunlarda veya normal çalışma esnasında restart ediyor mu?
hayır sistemde kitlenme veya restart olayı olmuyor hatta şöyle söyleyeyim 2006 kasımdan buyana kullanıyorum bilgisayarım hiçbir zaman kendini restartlamadı