Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Mercenaries 2: World in Flames Çıktı başlıklı konu tartışılıyor; Gametrailers.com - Mercenaries 2 - Launch Trailer Mercenaries 2: World in Flames Mercenaries 2: World in Flames for PC...
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
güzele benziyor.
merakla bekliyordum valla =)
merak ettim nası bi oyun diye alıcam beklemedeyim giriş yaptıysa sipariş vericem hemen
İsteyenlere Uygun Fiyatlara İstedikleri Ürünü Temin Edebilirim..
oyunu çok övüyorlar fakat bu ekran görüntülerinde ki karekterle oynicaksak işimiz var o ne tip öyle ya![]()
ea için oynanabilir..
Bugün oynamaya başladım oyunu ilk defa bu türde bir oyun hoşuma gitti açıkcası
Ancak bir bölümde takıldım,oynayanlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.Büyük malikanenin içinde tankla karşılaşıyoruz orda tank ın üstüne zıplayıp işte kapağı açıp adamla boğuşuyoruz o sırada üstündeki el bombasını alıp tank ın içine atmak gerekiyor galiba fakat ben birçok tuş denememe rağmen o el bomba kapma savaşını kazanamadım...
Orda hangi tuş yada tuşlarla el bombasını alacağız arkadaşlar geçen varsa orayı buraya yazarsa sevinirim![]()
önce mouseun orta tuşu (tekerlek) ardından space ile yapacaksın.
Bi şey daha sorayım size bir araba yakalamaya çalışıyoruz üstüne falan çıkıyor orda hangi tuşa basacağız.. Bütün tuşları gene denedim olmadı son 3 dk kaldı bıktım bıraktım orda olmayınca bi el atın bitirelim şu oyunu![]()
Çok süper ve harbi bir oyuna benziyor.. Anladığım kadarıyla çılgın bir konusu var... Hemen alıp oynaycam
![]()
evet ya bende orada takıldım arabanın üstüne çıkıyorum hangi tuşa bastıysam kabul etmedi deli oldum ne yapmamız gerekiyor burada bilen var mı acaba![]()
Önce Reload tuşuna(R) sonrada Jump(Space) tuşuna basacaksınız. Başta anlaması zor geliyorda sonradan hep aynı şekiller geldiği için basitleşiyor. Oyunda fena değil gibi. Biraz oynadım sardı baya.
bana yardım pls sistemim bu E6750, 3GB DDR2 800 MHZ RAM,ZOTAC NVİDİA 9800GTX AMP EDİTİON!,22'' SAMSUNG 226BW,COOLERMASTER600W.
BU SİSTEMLE MERCENARİES 2 OYNUYORUM(OYNAMAYA ÇALIŞIYORUM)
SAVE ETMİYOR VE İSTEDİĞİM ÇÖZÜNÜRLÜLÜĞE (1680 X 1050) ÇIKARTAMIYORUM
BANA BU KONUDA YARDIM
İstediğin çözünürlüğü desteklemiyorsa oyun, çıkaramazsın zaten. Save olayıda oyunun orjinal olmamasından kaynaklanıyodur büyük ihtimal.
selam arkadaslar
bu destroy targets yazan binalarda felan ne yapıcam yukarı ok gosteriyor ama bi giris yok yada baska bişey adada banka gibi bi yere giriyorum her yeri temizliyorum ama ordada aynı sorun hedef işareti var tam altına geliyorum yukarı ok gosteriyor ama orda kalıyorum bişi yapamıyorum bi yardım pls...
Onlarda uçakla yardım çağıracaksın, arkadaş bombalıyacak senin yerine. Bunun için; önce 1 tuşuna basıyorsun sonra sol tuşa tıklıyorsun, yeni bi ekran açılacak burada w,a,s,d tuşlarıyla hedefi seçeceksin.