Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen) başlıklı konu tartışılıyor; Mohaa'yı daha önce kurmuştum ve sorunsuz oynuyordum.. Spearhead ek paketini indirip yüklemeyi denedim ancak UK or US version bulunamadı gibi ...
Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)
Mohaa'yı daha önce kurmuştum ve sorunsuz oynuyordum.. Spearhead ek paketini indirip yüklemeyi denedim ancak UK or US version bulunamadı gibi bir hata vermişti patch dosyasını yüklerken.. Ben de belki düzelir umuduyla Mohaa'yı uninstall edip tekrar yüklemek istedim.. Ancak bir türlü uninstall ederek kaldıramadım.. Uninstall işlemi 2 saniye sürmeden tamamlanıyordu ve oyunun kurulu olduğu dizindeki dosyalar yerinde kalıyordu.. Mecburen dizinden sildim ben de.. Ancak bu sefer tekrar yüklemeye çalıştığımda kuramadım.. Setup'ı çalıştırdığımda ekrana direkt "Modify, Repair, Remove" seçeneklerinin bulunduğu bir ekran geliyor..
Bunun üzerine oyunun hala reg kayıtlarının kalmış olabileceği ihtimaliyle regedit'ten mohaa ile ilgili bulunan bütün kayıtları sildim.. Ancak hala sorunum düzelmedi..
Benzer bir problem yaşayan oldu mu acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
cd korumalı olabilir bende buna benzer bir sorun colinde olmustu sildim bidaha yükliyemedim...
zannetmiyorum daha önce defalarca silip kurmuştum.. öyle bişey olsa bunu yapamazdım heralde.. işletim sistemim Xp Pro bu arada.. yok mu yardım edecek bir hayırsever..
Klasör seçeneklerinden "tüm dosyaları göster" dedikten sonra program files dizininin içinde "install shield information" diye bir dizin göreceksin...İçindeki dizinlerin içine tek tek gir ve mohaa ile ilgili olan klasörü bulduktan sonra sil..
Klasör seçeneklerinden "tüm dosyaları göster" dedikten sonra program files dizininin içinde "install shield information" diye bir dizin göreceksin...İçindeki dizinlerin içine tek tek gir ve mohaa ile ilgili olan klasörü bulduktan sonra sil..
Oyun yüklenecektir..
dostum çok sağol.. dediğini yaptıktan sonra problemim çözüldü..