+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen) başlıklı konu tartışılıyor; Mohaa'yı daha önce kurmuştum ve sorunsuz oynuyordum.. Spearhead ek paketini indirip yüklemeyi denedim ancak UK or US version bulunamadı gibi ...

New Member
    Katılım tarihi
    27.10.2004

Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)

Mohaa'yı daha önce kurmuştum ve sorunsuz oynuyordum.. Spearhead ek paketini indirip yüklemeyi denedim ancak UK or US version bulunamadı gibi bir hata vermişti patch dosyasını yüklerken.. Ben de belki düzelir umuduyla Mohaa'yı uninstall edip tekrar yüklemek istedim.. Ancak bir türlü uninstall ederek kaldıramadım.. Uninstall işlemi 2 saniye sürmeden tamamlanıyordu ve oyunun kurulu olduğu dizindeki dosyalar yerinde kalıyordu.. Mecburen dizinden sildim ben de.. Ancak bu sefer tekrar yüklemeye çalıştığımda kuramadım.. Setup'ı çalıştırdığımda ekrana direkt "Modify, Repair, Remove" seçeneklerinin bulunduğu bir ekran geliyor..
    Bunun üzerine oyunun hala reg kayıtlarının kalmış olabileceği ihtimaliyle regedit'ten mohaa ile ilgili bulunan bütün kayıtları sildim.. Ancak hala sorunum düzelmedi..

Benzer bir problem yaşayan oldu mu acaba? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Cool Member yucelcevreli Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2004
    Nereden
    istanbul
    cd korumalı olabilir bende buna benzer bir sorun colinde olmustu sildim bidaha yükliyemedim...

New Member
    Katılım tarihi
    27.10.2004
    Alıntı yucelcevreli tarafından iletildi.
    cd korumalı olabilir bende buna benzer bir sorun colinde olmustu sildim bidaha yükliyemedim...
    zannetmiyorum daha önce defalarca silip kurmuştum.. öyle bişey olsa bunu yapamazdım heralde.. işletim sistemim Xp Pro bu arada.. yok mu yardım edecek bir hayırsever..

Senior Member RoCKooN Avatar
    Katılım tarihi
    06.10.2004
    Nereden
    İstanbul
    Klasör seçeneklerinden "tüm dosyaları göster" dedikten sonra program files dizininin içinde "install shield information" diye bir dizin göreceksin...İçindeki dizinlerin içine tek tek gir ve mohaa ile ilgili olan klasörü bulduktan sonra sil..

Oyun yüklenecektir..

New Member
    Katılım tarihi
    27.10.2004
    Alıntı RoCKooN tarafından iletildi.
    Klasör seçeneklerinden "tüm dosyaları göster" dedikten sonra program files dizininin içinde "install shield information" diye bir dizin göreceksin...İçindeki dizinlerin içine tek tek gir ve mohaa ile ilgili olan klasörü bulduktan sonra sil..

Oyun yüklenecektir..
    dostum çok sağol.. dediğini yaptıktan sonra problemim çözüldü..

New Member anilkoca Avatar
    Katılım tarihi
    26.08.2008
    Nereden
    İst

Ynt: Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)

Mohaa ne

V.I.Member apollo 13 Avatar
    Katılım tarihi
    25.08.2008
    Nereden
    istanbul

Ynt: Mohaa'yı tekrar kuramıyorum.. (Acil yardım lütfen)

Alıntı anilkoca tarafından iletildi. Mesajı göster
    Mohaa ne
    Mohaa:Medal of honor Airborne demek dostum

+ Cevap Yaz