Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Monster Garage

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Monster Garage başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Hic oynayan var mi bilmiyorum ama cok zevkli bir oyun fakat bir sorunum var sacma kapanma hatalari var oyunda oyunun ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-02-04, 02:28   #1 (permalink)
exeter
Power Member

exeter Avatar

Katılım tarihi: 16.02.04
Nereden: Eskişehir
Monster Garage

Hic oynayan var mi bilmiyorum ama cok zevkli bir oyun fakat bir sorunum var
sacma kapanma hatalari var oyunda oyunun web adreside yoq tam olarak ne yapcagimi bilmiyorum
ve hileleri bulunabilirse
1 aydir ariyorum bulan varsa bana adresini yada hileleri solerse sevinirim
Windows Slipstream, Intel Pentium 4 2A 400Mhz , Abit Th7 2 RaidII , 512 RD Samsung 800 (128x4) , 128Mb Sparkle FX5200 First Edition(64bit) , 19" Philips 109s2 , 2 x Lg 16x DL , Samsung 52x32x52x16 Combo , 32x10x40 LG writer , Creative Sound Blaster 5.1 Live , 60 Gb Maxtor 2mb cache , 40 Gb Seagate , Leadtek Winfast Tv Kartı ( Divx capture 780 -576 )
Zyxel 660R
exeter çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 20-02-04, 23:31   #2 (permalink)
Sparkie
V.I.Member

Sparkie Avatar

Katılım tarihi: 16.08.02
Nereden: İstanbul
bende adresini verde bakalım dicektim..hangi firma çıkarmış?
Sparkie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 21-02-04, 08:29   #3 (permalink)
Blackened
Member

Blackened Avatar

Katılım tarihi: 26.10.02
Nereden: in hardwareMania
streetlegali çıkaran firma aynı motordan yapmışlar oyunu ve aynı hatalar yıne var ama oyun gerçekten güzel yalnızz new beatle da takıldım geçen varsa yardım etsin
Eski 09-04-04, 11:47   #4 (permalink)
CherokeeKid
New Member

Katılım tarihi: 09.04.04
Nereden: İzmir
Hile

Dostum; street legal 2'nin para hilesi oyunda işe yarıyo ama oyunu load yapamıyosun.Birde ben ilk bölümde takıldım jipin tüm parçalarını söktüktenden sonra tekrar yeni parçaları takdım fakat amortüsörleri takamadım.Doğal olarakta lastikleri takamadım.Nası yapıcağımızı gösteren animasyonu izledim ordada parçaları söktükden sonra çelik kafes gibi bişi takıyo.Onuda bulamadım.Yardımcı olursan sevinirim.Bu arada istersen street legal 2 nin hilesini gönderebilirim.20 kb lık bir program save patch diye.Bu oyunun kendisini
kapatması olayına da sinir oldum.Cevap yaz byeee.
CherokeeKid çevrim dışı  
Eski 08-07-06, 16:26   #5 (permalink)
cLeVeR_HuNtEr
New Member

cLeVeR_HuNtEr Avatar

Katılım tarihi: 08.07.06
Nereden: KONYA
Monster Garage hılelerı

Kardes su adresten oyunun hılelerını bulabılırsın...
http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler...=monstergarage
ayrıca sıfrelerı garajda yazıp ardından ampule tıklarsan aktıf olur. ıı oynamalar.
cLeVeR_HuNtEr çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:11.