Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Mount & Blade Çıktı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Türk oyun yapım stüdyosu TaleWorlds Entertainment tarafından yapılan bi oyun Mount & Blade herkese tavsiye ederim 2 yıl önceleri beta ..." şeklinde özetlenebilir....
Türk oyun yapım stüdyosu TaleWorlds Entertainment tarafından yapılan bi oyun Mount & Blade herkese tavsiye ederim 2 yıl önceleri beta sürümünü sabahlara kadar oynardık. Aksiyon RPG karışımı bi oyun.
Oyun tam anlamıyla bağımlılık yapıyor demesi benden
-İndirdiğiniz oyunun full hali ama Karakterimizi 7. seviyeye (Level 7) kadar geliştirme imkanı sağlayabiliyoruz bu kısıtlı sürümde lisansını alırsanız kaldıgınız yerden devam ediyoruz ve oyun kısıtlamasız oluyor.
grafik olarak vasat görünse de , oyunda bir çok bug olma ihtimali olsa da, gerçek bir rpg ye benziyor. Gerçek olmayan rpg nedir? katılmayabilirsiniz ama bir oblivion, morrovind veya gothic 1 ,2 başkadır. O oyunlarda haritanın altından te en tepesine kadar yolculuk yapa yapa, arkadaşlar edinerek, ve oyunda kuralların dışında oynayabilerek ilerlersiniz. mesela gothic 1de kalenin içine girince girilmesi yasak olan yerlere bi şekilde girebiliyordum ve bir sürü sandık açıp üstümde servet taşımak hoşuma gidiyordu... Sonuç: ben bu oyunu indiriyorum, umarım oynayacağım...