Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Need for Speed™ Most Wanted Duyuruldu başlıklı konu tartışılıyor; Bütün dünyada 15 milyon kopyası satılan Need for Speed™ Underground'ın ardından Electronic Arts, bugün Need for Speed™ Most Wanted duyurdu. ...
Bütün dünyada 15 milyon kopyası satılan Need for Speed™ Underground'ın ardından Electronic Arts, bugün Need for Speed™ Most Wanted duyurdu. Yeni oyun PC dışında oyun konsolları PlayStation®2, Nintendo GameCube™, Nintendo DS™, Xbox®, Game Boy® Advance ve PSP™ için de üretilecek. Şu anda EA Canada stüdyolarında yapımı devam eden Need for Speed™ Most Wanted Kasım ayında piyasaya sunulacak.
----------- http://www.hardwaremania.com/index.p...d=193&Itemid=9
juiced da manyak bir oyun olcak onu da beklemek lazım juiced da araç listesi de baya kalabalık http://www.talkxbox.com/preview566.html ama nfs her zaman rakiplerinden önde olmuştur buda öyle olacaktır ama ben hala nfs porshe un sütüne daha nfs görmedim en babası oydu bence.
işin garibi ben most wanted ı underground2 çıkmadan duymuştum hatta U1 den sonra çıkcak diye biliyordum ... niye böyle yaptılar acaba ? sırf polis olayını NFS:U ya koymamalarının sebebi olabilirmiki*
işin garibi ben most wanted ı underground2 çıkmadan duymuştum hatta U1 den sonra çıkcak diye biliyordum ... niye böyle yaptılar acaba ? sırf polis olayını NFS:U ya koymamalarının sebebi olabilirmiki*
Walla olabilir. Umarım aynı oyunu pişirip evirip çevirip polis ekleyip önümüze koymazlar. Ama sanmıyorum bukadar ticarete curacaklarını. karizması çizilir oyunun.
2000 postu bulunca team boss lara rica ediyosunuz dermişim yok istenildiğinde değiştirilmiyor.
Peki sen nasıl değiştirdin? Çok büyük bi değişiklik istemiyorum ya. Sadece Tonguc olsun. Biraz ewel aradım Tonguc nicki ile kayıtlı olan yok forumda. Bende Rica etsem Olmadı bi biskrem versem?
NFS 3 te en sewdiğim şey polis olup vızır vızır adamları kovalamaktı ( özelliklede multi de arkadaşlarla kapışmak )umarım bu oyunda o havayı verebilir, çünkü Hot Pursiut 2 den o zevki alamamıştım
bide eski amerikanlardan koysalarya dahada güzel olur.mustang,ponciac,camaro vs gibi.bilirsiniz eski amerikanların motorlarını zaten yüksek güçteler vede modifiyeye daha el verişli.