Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Need for Speed Most Wanted Yeni Görüntüler başlıklı konu tartışılıyor; Gamershell Page...
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh çok tatlı ya, herifler baaayaaaaaaa bi uğraşmışlar valla.
bu arada ben biraz uzağım oyunlara bu oyun çıktımı??
ben en son underground u oynamıştım
Bence Oracle.
abi bu fotolar oyundan alınmış olamaz gerçek abi la bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.sorununu açılmış konularda ara bulamadıysan yeni konu aç!
2.gerekli tüm ayrıntıları konunda belirt
3.forumdakilerin cvplarını bekle
4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur ya
http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
İmza Kuralları
şu oyunda en sonunda BMW M3 kullanacam ya başka bişey istemem zaten.
Amd64 3500+(soket939)
MSI K8N NEO2 Platinum
OCZ Gold 2X512 Dual DDR PC4000 (2.5-4-4-7)
BFG 6800 Ultra OC(425Mhz-Default)
Koolance-Al liquid Cooling System
Hyundai L70S 12msn TFT
Creative THX 550
LG DVD-RAM(Multi DVD RW)
LG DVD-ROM
Thermaltake XASER III V1000A BIGTOWER
Thermaltake 480W PSU
Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel
ZoomX5
Yolların genıs olması guzel oldu yaf![]()
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
NFS II yi hiç bişeye degişmem hele FZR 2000 hastayım ben ona yawama buda cok hos baya ugrasmıs adamlar... eh oynarız artık ama NFS II ile kapısamaz yani kapısırda NFS II grafik konfigrasyonunda burun farkıyla one gecer
![]()
niye koyuyosunuz bu resimleri yawinsanın içi gidiyo
![]()
Close your eyes.. let me kiss you..
harika görüntüler
çok güzel yeni videoları çıkmadı mı bu oyunun nfs u2 ilk fragmanı gibi falan yani oha olmuştuk o zaman oyun çıkana kadar döndere döndere izliyorduk valla
ya abi şimdi bu kaç ekran kartı ister
çok güzel görüntüler ama şehir yine hayalet...(tabi yenilik olmazsa.)
Eh işte idare eder, şehire de hayat lazım gerçekten olmuyor öyle boş yollarda...
Bu arabalerden nerde buluruz yaf
şehrin boş olmasının sebebi sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde yarışacak olmamız böylece kalabalık caddelerde sıkışıp kalmayacağız trafikte...polis falanda olacak denmişti ya heh işte polislerde bizi kovalayacak ne işin var kardeşim bu saatte dışarıda diye![]()
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek