Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Bende bugün en son bi yarışa daha girip kapatacaktım. Yarıştan önce video girdi, videodan sonra oyun kitlendi, kapatmak zorunda kaldım. ...
hARDWAREMANIAC
Ynt: Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu]
Bende bugün en son bi yarışa daha girip kapatacaktım. Yarıştan önce video girdi, videodan sonra oyun kitlendi, kapatmak zorunda kaldım. Nedendir acep? Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Cool Member
Ynt: Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] arkadaşlar sorunlarınız (tabi oyunlarınız orjinal değilse) cracklerinizden kaynaklanıyor internetten farklı crackler indirip deneyin.
hARDWAREMANIAC
DK DRIFT KING tarafından iletildi.
arkadaşlar sorunlarınız (tabi oyunlarınız orjinal değilse) cracklerinizden kaynaklanıyor internetten farklı crackler indirip deneyin.
Orjinalse.
hARDWAREMANIAC
Ynt: Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] Oyun bitti...Japon karı hayin çıktı
Rookie Member
arkadaşlar sorunlarınız (tabi oyunlarınız orjinal değilse) cracklerinizden kaynaklanıyor internetten farklı crackler indirip deneyin.
tamam dostum sağol bi de farklı crack indirip deniyim bakim
hARDWAREMANIAC
::ZaFeR:: tarafından iletildi.
Oyun bitti...Japon karı hayin çıktı
Ulan insan bi sağına soluna spoiler falan diye uyarı koyar, o karyıla aramda duygusal bi bağ olmuştu belki benim.
Rookie Member
dostum 3 farklı crack indirdim üçünde de 6 yada 7. job, bide ilk çıkan master eventa girilmiyor onlara tıkladığımda windowsa dönüyor hata sinyali veriyo oyun kapanıyor deli olacam 3 kere yeniden başladım oyuna aynı şey oluyo hep YARDIM LÜTFEN!!!
V.I.Member
Ynt: Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] yav bu hd patch i yükledikten sonra oyunu oynayamaz hale geldim inanılmaz takılmalar olmaya başladı..bu ne biçim patch yaaa. Dünyanın en iyi elektro gitaristleri JOE SATRİANİ & STEVE VAI & YNGWİE J. MALMSTEEN izinizdeyim...
Ynt: Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] bu oyuınu nasıl ındırcem yardımcı olur musunuz