Eğer EA aklındaki projeyi tam olarak bu oyuna oturtabilirse NFS serilerinde özlenen başarıyı sağlar.
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Need For Speed: Undercover - Çıktı! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Eğer EA aklındaki projeyi tam olarak bu oyuna oturtabilirse NFS serilerinde özlenen başarıyı sağlar....
Eğer EA aklındaki projeyi tam olarak bu oyuna oturtabilirse NFS serilerinde özlenen başarıyı sağlar.
Most Wanted'ı yapan firma ile aynı Black Box, yapımcı. Most Wanted kadar olsa, Pro Street gibi hiç olmasa gene oynanır![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Valla EA yarış oyunu olarak son 2 yıldır hiç bişey veremiyor. Bu yüzden bi çok oyuncuyu soğuttu kendinden. Modla aracı dön dolaş dur, bu mantıktan biraz uzaklaşılsa keşke. Hot Pursuit günlerine falan geri dönsek aslında, hiç olmadı Most Wanted olsun. Polisle biraz daha fazla aksiyona girelim. Trailerlardan anladığımız kadarıyla önceki 2 oyuna oranla daha fazla aksiyon görebileceğiz orası şimdilik kesin gibi. Oyunun adı üstünde "Need for Speed" demiş adam, eleman gelip "for what" dese ne cevap verecekler; "eeem, kem küm, nitrolu Evo X varya orda bla bla" falan filan.. "For action" anladın sen onu..
vaaay görüntüler süper gerçeğe çok yakın hatta harika umarım pro street le ugradıgımız hayal kırıklıgını unuturz bu oyunla...
. . . . . . . . . . PS3 . . . . . . . . . .
Hacı bu görüntüler için konuşuyosan eğer gerçek zati bunlarAma yukardaki araç görüntüleri o kadar da iyi değil günümüz şartlarına göre. Bi kaç tane poligon sayabiliyorum. Eee GT5 P görmüş adamız, fazlasını bekleriz. Biride çıkıp senin pc o fazlasını kaldırmaz derse ne güzel olur
![]()
onu değil de üstte ki küçük resimler güzel göründü bana üstad
gt5 p bende de var grafiklerde güzel baya haklısın ama artık oynamıyorum sıktı çünkü...
![]()
aslında günümüz şartlarında çok daha iyileride olabilir dediğin gibi ama 1. resimde mesela asfaltta biriken su ve etrafında asfaltta oluşan aşınmaya falan bak detaylar baya iyi işlenmiş ve hemen onun altında yol çalışması olan resim de de aynı şekilde detaylar iyi işlenmiş ama üstad sen beğenmediysen vardır bi eksiği![]()
Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 09-13-2008 saat 17:39
link düzeltildi..
Cop; it forces rules
They keep rich people rich and poor people poor...
Anarşist bu adam![]()
arkadaşalr bu oyunun demosu varmıı varsa linkki indrisek kotaya koyarmııı
bilgi için evet
Arkadaşım heyecanlı bir şekilde böyle videolar verip durmuşsun ancak oyun içi görüntü gameplay görüntüsü yok ne önemi var bu videoların anlamadım ?
Zaten uyuz oluyorum çok havalı trailerler yapıyorlar oyunu yüklüyoruz fasa fiso çıkıyor nfs pro street rezaletini unutmadık daha gerçi carbon da rezaletti .
polis takibi varsa çok daha zevkli olur. eski nfs serilerini özlemiştim inanın![]()