Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir [Çıktı] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Gametrailers.com - Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir - Exclusive Mage Trailer
Gametrailers.com - Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar bişey soracam. Bunun önceki paketi olan Mask Of Betrayal ı bitiren varmı acaba??. O oyunu bitirmeden buna başlamak istemiyorum. O oyunun sonlarına yakın tıkandım. Bu tip oyunların tam çözümleride olmuyo. Ammon Jerro yu bulduğumuz bölümde kaldım. Bi büyücü okulundayız. Alt katta, 2 tane büyük ejderhanın bizden istediği sihirli topu saatlerce aradım ama bulamadım. Sanırım oyunun kendisinde bi hata var. Bi de oyunun en iyi performansta çalışması için bilgisayarın hangi özelliklere sahip olması gerekir??