Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
NFS:Most Wanted [Resimler/Sorular ve Dahası-Başka Konu Açmayın]
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında NFS:Most Wanted [Resimler/Sorular ve Dahası-Başka Konu Açmayın] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oooo ssler harika son 4 taneden bahsediyorumm..." şeklinde özetlenebilir....
Bende oynadim oyunu çok mükemmel ama denildigi gibi eski versiyonlarina benzemis.underground tipi olmamis sanki aylardan hep son bahar vede bunun yaninda terkedilmis bir sehir havasi var.. bizim gözümüzde nfsyi birden yücelten degisik tarz bir oyunun yanisira , gece o muaazam binalarin ve gökdelenlerin isiklariydi.. bir baska güzel ve oyuna baglilik saglamisti.. arabalarin rengarenk isikleri ve etrafin güzellikleri mükemmel bir sehir.. neyse baska birsey demek istemiyorum Most wantedi çok begendim ve basindan kalkmicam ama underground serileri herzaman baska kalacak bizde..
Oyun eskilerine benzemiş derken, bence çok daaa iyi olmuş, ben eski NFS li çok özledim, Underground seriside çok iyiydi ama U2 çok sıkmıştı adamı. Şöyle 911Turbo ile oynamayalı bayaa olmuştu Most Wanted bence çok güzel, ayrıca bana hiçte eski NFS ler hatırlatmadı siz nerden çıkardınız anlamadım.
İşte bu canavarı most wanted da oynamak harika olacak..Joshie atla kız yanıma bir şehir turu yapıcaz.Lanet olası kemerini bağlasan iyi olacak yoksa makyajın bozulacak ahhahhah ..