Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

NFS:Most Wanted [Resimler/Sorular ve Dahası-Başka Konu Açmayın]

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında NFS:Most Wanted [Resimler/Sorular ve Dahası-Başka Konu Açmayın] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: MaDdoX tarafından iletildi. baK bu Cok yazık olmus Ryan sana yakıstıramadım lem çocuk sen sus zaten bugün alttan kalan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-11-05, 17:18   #51 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
Alıntı:
MaDdoX tarafından iletildi.
baK bu Cok yazık olmus Ryan sana yakıstıramadım
lem çocuk sen sus zaten bugün alttan kalan ing. var die sabahın köründe kalkıp ders çalıştım sonra da okula gittim bi baktım haftayaymış sınav

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi.
işte çağımız oyuncusunun -ben dahil- en sevmediği dönem, vizelerrr
yaw aslında pek oyun oynayan bi insan değilim ama nfs beni tüm dünya ile olan bağlantımı kesiyo(hM gibi )ama vizeler dönemi sadece oyuncular için değil tüm öğrenciler için en sevilmeyen dönemdir bence

Buda skorum;
Eski 18-11-05, 17:24   #52 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Alıntı:
RoCKooN tarafından iletildi.
Oyunun motoru ne kadar da Source'a benziyor
Bence yarış oyunlarından source engine'e yakınlık gösteren tek yarış oyunu bence flatout ama most wanted dada HDR kullanıldığı için tabi bizlere yakın geliyor...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 19:14   #53 (permalink)
F@ruk
Cool Member

F@ruk Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.01.04
Nereden: Ankara
Nasıl iş anlamadım yarışın başında BMW M3 ile oynuyoruz sonradan çıkmıyo

Ayrıca oyunun black edition olduğunu nerden anlıyacaz ya 4cd olanlar black edition değilmi?
F@ruk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 19:39   #54 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
4 cd balck edition değil black edition sonradan 4 cd nin üstüne kuruluyor black edition 1.3 gb lık bir dvd ...
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 19:54   #55 (permalink)
DragoNFeueR
Power Member

DragoNFeueR Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.

İşte bu canavarı most wanted da oynamak harika olacak..Joshie atla kız yanıma bir şehir turu yapıcaz.Lanet olası kemerini bağlasan iyi olacak yoksa makyajın bozulacak ahhahhah ..
gurban bu resim gercekmi yoksa sony playstation 3 den bir görüntümü
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 20:06   #56 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
DragoNFeueR tarafından iletildi.
gurban bu resim gercekmi yoksa sony playstation 3 den bir görüntümü

gerçek kurban yeni nesil konsollarda bundan aşşağı kalmıyor...
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 20:07   #57 (permalink)
RoCKooN
Senior Member

RoCKooN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: İstanbul
Dragonfeuer;

gerçek o resim..Bir BMW M3 GTR..Le Mans ve Nurburgring & Spa 24Hr. gibi yarışlarda GT2 sınıfında Porsche 911 GT2,Ferrari 360 Modena,Gillet Vertigo gibi rakiplere karşı yarışıyor..
RoCKooN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-11-05, 20:15   #58 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Alıntı:
Dragonfeuer;

gerçek o resim..Bir BMW M3 GTR..Le Mans ve Nurburgring & Spa 24Hr. gibi yarışlarda GT2 sınıfında Porsche 911 GT2,Ferrari 360 Modena,Gillet Vertigo gibi rakiplere karşı yarışıyor..
Hehehe konu araba olunca bizden iyisi yok Kürşat Hocam
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 02:57   #59 (permalink)
DragoNFeueR
Power Member

DragoNFeueR Avatar

Katılım tarihi: 31.07.04
kac beygir filan oluyor bu

bu arada nfs black edition bitti ama simdi buna grafik karti lazim biriniz ödünc vercekmi
DragoNFeueR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 03:01   #60 (permalink)
RoCKooN
Senior Member

RoCKooN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: İstanbul
GT2 araçları yaklaşık 450 beygir gücündeler..DTM'den biraz daha zayıf sayılırlar..nedense BMW'nin gözü bir türlü DTM'i kesmedi..

Ferrari 575M Maranello,Corvette gibi araçların yarıştığı GT1 kategorisi ise 600 beygir civarında..
RoCKooN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 03:20   #61 (permalink)
Volkan
Administrator

Volkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.06.04
Nereden: Zürih - İsviçre
Resimler: 3
Alıntı:
DragoNFeueR tarafından iletildi.
kac beygir filan oluyor bu

bu arada nfs black edition bitti ama simdi buna grafik karti lazim biriniz ödünc vercekmi
kurulumu yaptın mı?

black edition kaç gb?

bilen başka arkadaşlar varsa onlardanda cvp alabilirim,
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 04:09   #62 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Resimler: 7
abiler panik yok

eşşekle veri taşımaya alışmış abilerimiz 20 de bunu piyasa sürdüler...herhalde 2 güne black olayınıda çözerler bende size ss leri atarım (3 kuruşluk dandik 256 k ile herhalde eşşekten 2 haftada iner bu basar parayı alırım )

ayrıca josie maran olayının hastasıyım..black edition cd sinde özel bir video olduğunu duydum...ben söyleyenlerin yalancısıyım şayet 20 de bulamazsam josie yi orjinalini bile alabilirim herşey josie için

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 04:58   #63 (permalink)
Volkan
Administrator

Volkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.06.04
Nereden: Zürih - İsviçre
Resimler: 3
black edition var ama cd şeklinde, (katırda)
Volkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-11-05, 10:32   #64 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Alıntı:
GT2 araçları yaklaşık 450 beygir gücündeler..DTM'den biraz daha zayıf sayılırlar..nedense BMW'nin gözü bir türlü DTM'i kesmedi..

Ferrari 575M Maranello,Corvette gibi araçların yarıştığı GT1 kategorisi ise 600 beygir civarında..
F1'deki akıbetlerine göre BMW DTM'e de girebilir ama kaybetmeyi göze alamıyorlar muhtemel çünkü bu seri araç üretimi ve satışı açısından daha ciddi bir seri. Özellikle Almanya ve Civarı ülkelerde...
Bu arada Most Wanted'ta Maranello varmı yau Yani en azından bi 6 - 7 tane GT1 aracı...
Vallaha NFS iyi güzel etmişte keşke AUDİ A4 DTM'i filanda koysaydı. İşte o zaman süper olurdu Yoksa koymuşmu
Xeutitan çevrim dışı