Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

NOSFERATU : the wrath of malachi

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında NOSFERATU : the wrath of malachi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum, pek duyulmamış bir firmadan ama: gerilim ve oynarken korkmak isteyenler için birebir. Undying ten sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 03-12-03, 07:49
CuneytY Avatar
CuneytY CuneytY çevrim dışı
Cool Member

Katılım tarihi: 28.07.02
Nereden: Istanbul
Thumbs up NOSFERATU : the wrath of malachi

belki gözünüzden kaçmıştır diye yazıyorum, pek duyulmamış bir firmadan ama:

gerilim ve oynarken korkmak isteyenler için birebir. Undying ten sonra bu kadar korkutucu bi oyun oynamamıştım, devamlı diken üstündesiniz, üzerine basarak geçtiğim ceset aniden canlanınca, sandayeden düşüyordum az daha, oynadıkça paranoyak hale geliyorsunuz, sürekli arkaya bakma ihtiyacı duyuyorsunuz

atmosferi harika olan bir fps, grafikler ve müzikte cabası türü sevenler için kaçırılmaması gereken bir oyun
  #2 (permalink)  
Eski 03-12-03, 11:12
Versa Avatar
Versa Versa çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: Θ
Oyun guzel ama grafikler super degil hatta zayif grafik kalitesi yerine grafik efektleri abartmislar ancak yuksek cozunurluklerde birseye benziyo ama gercekten tuylerinizi diken diken edebilir. Bide isigi kapatip seside acarsaniz kalp krizi gecirmeniz bile muhtemel.

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 2Gb | Regza 32' | Z 5500 | @ v64 | Ps2
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 03-12-03, 11:42
James Hetfield James Hetfield çevrim dışı
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Aslında grafikler o kadarda zayıf değilde oyuna korkuyu artırmak için biraz siyah beyaz yoğunluklu grafikler eklenmiş özellikle eski filmlerde olduğu gibi dropların geçmesi ekranda göründükçe oyun kendini daha çok sevdiriyor...
  #4 (permalink)  
Eski 03-12-03, 20:38
Versa Avatar
Versa Versa çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: Θ
Texture lar iyi secilmemis bence.

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 2Gb | Regza 32' | Z 5500 | @ v64 | Ps2
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 04-12-03, 11:54
James Hetfield James Hetfield çevrim dışı
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Haklısın versa texture detail ler pek iyi değil ama işte
eski filmler gibi yapmak isteyince öyle olmuş
ama oyun sadece atmosferi için bile oynanır.

Alıntı:
üzerine basarak geçtiğim ceset aniden canlanınca, sandayeden düşüyordum az daha
Bende ilk başta sol taraftan camdan birden önüme düşen adamı görünce sıçradım yerimde.

Konu araçları

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:52.