Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar bende alalı 1 ay olmadı ve 19$ idi ben aldığımda bir gecede indi oyun çok zevkli ben daha acemi ..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu
Arkadaslar bende alalı 1 ay olmadı ve 19$ idi ben aldığımda bir gecede indi oyun çok zevkli ben daha acemi sayılırım çokda zaman ayıramıyorum ama klanca oldugumuzda cok daha zevkli oluyor oyun
mrb arkadaşlar dün yeni konu açmıştım tf2 hakkında.bugün steam kurdum ve üye oldum hesabımda my games dedim ordan add non steam game tf 2 seçtim serverlere bakıyorum tfs2 bayağı bi var fakat nasıl gireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim tf2 galiba orjinal olması lazım değilse oyuna giremezmiyim ???
Allah izin verirse yakında bende aranıza katılcam arkadaşlar Blow abimin anlatımları yüzünden pc almak durumunda kaldım biraz ortalamanız düşer ama olsun napalım maksat muhabbet