Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor; Frogjo tarafından iletildi. Şimdi ben online TF oynamak istiyorsam sadece TF yi indirmem yeterlimi yoksa HL de mi satın almam ...
Pazar günü birşeyler ayarlayabiliriz beraber oynarız.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Neden yeterli değilYa bu arada steamda account aldım ancak bir sorunum var. My games sekmesinde istediğim oyunu kurmak için installa tıkladıktan sonra şu kadar saat sürecek falan diyor, sonra kurulum dosyaları indiriyor ama ondan sonra server busy diye uyarı veriyor, sabahtan beri deniyorum nedendir acaba bir bilgisi olan varmı?
Steam genelde problemli. sabretmek lazım biraz.
sürekli dene diyorsunuz yanipeki ben my store kısmından ürün almadan my games kısmından install diyorum bununla bir alakası olabilirmi?
Yafs nereden aldım şu TF 2'yi çok pişmanın işe yetişemez oldum :rolleye3:
Kotaku, the Gamers Guide
Halloween 2007 - a photoset on Flickr
![]()
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 11-07-2007 saat 14:22 Sebep: Galeri
bende şimdi gördüm katılıyorum gruba pek fps sevmesemde Deathmatchlere katılırım en azından. elimdeki tek oyun o
smee benim şimdiden iyi oyunlar =)
Steam Kadar güzel bir iki program daha war Source Oynayan varmı Aramızda ?
deathmac zaten güzel değil ama hwm den birileriyle oynamak için bir iki cabam olmuştu ama sonunç vermeyince daha pek açmadım zaten steam grubunun da asıl amacı tf2 idi sanırım
Oyunu satın aldım ama steam 5-6kb/sn ile download ediyor, bu hızla giderse oyunu bedava yayınlamaya başladıklarında anca oynarım sanırım![]()
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 12-26-2007 saat 19:04
peki bu oyun ille de mutliplayer mı oynanacak? CS gibi pod falan atıp single oynanamıyor mu?
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
tf2 yi tek satsalar alacam amma obur dandik oyunlari istemiyorum yaninda...
Napacam bilmiyom... cok zevkli gibi gozukuyo, ki eminim oyle.