internetten oyun zor oluyor benim için, zaten sınırlı internet bağlantı uyuz falan filan, neyse boşuna indirdik 2,5 gb
olsun bot'ları severim ben.
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor; internetten oyun zor oluyor benim için, zaten sınırlı internet bağlantı uyuz falan filan, neyse boşuna indirdik 2,5 gb olsun bot'ları ...
internetten oyun zor oluyor benim için, zaten sınırlı internet bağlantı uyuz falan filan, neyse boşuna indirdik 2,5 gb
olsun bot'ları severim ben.
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Herkesi bekliyoz herkesi....
@gürkan
süper
bende sabah ortaça yollmaıştım birkaç video
YouTube - TEAM ROOMBA PRESENTS: More Team Fortress 2 Griefing
YouTube - Team Fortress 2 Chain Gang
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
TF2 aldim
Bugun aksam bi oynayalimmi?
Soyle bi 2fort da :P
Favori class spy. En gicik kaptigim class ise pyro :@
gruba üye ol ve bizi friend liste ekle gördünmü dal bizim oyuna genelde GTFO serverlarında oluyoz. (bu aralar sorunlu ama idare ediyoz ben ara sıra girerim) Burada istatistik tutuluyor. Eğer nickini |HM|Nick|TR| şeklinde yaparsan bu serverlarda oynadığın zaman grup puanı olarak |HM| eklenir.
ya şu olayı biraz daha açsanız şimdi steam üye falan oyun satın alıyoz da tf2 de sizle online oynamak için gidip orange box u satın alsak yeter mi yoksa tekrar netten para ödicez mi?
oyunu satın alıp da direk üye olabiliyoz mu yani? öle anlamadım işte yavs![]()
HIS kartlar Orange Box kuponu veriyor.
Steam - News
TF2 yok ama birkaç oyunu nvidia ekran kartı olanlara beleş diyor yalnız süre kısıtlamalı galiba...
Bende bir türlü alamadım şu TF2'i çıktığından beri alacağım var, kredi kartımı ilk günden şak diye dolduruyorum, yer kalmıyor TF2 için =) Bende nickimi |HM|%nick%|TR| formatına çeviriyorum izninizle.
Knowledge speaks, wisdom listens..
yapın tabi nicki o şekilde böylece istatistik tutan serverlarda rank yaparsınız. GTFO gibi mesela HLstatsX - Team Fortress 2 - Clan Rankings 1.yiz hemde 4 kişiyle![]()