Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor; Xevon tarafından iletildi.
Bu konuda ben yardımcı olacağım sanırım
dediğim üzere içinde TF2 geçen hereşeye varım legal olduğu sürece
Schlachtfest ...
Arkadaşlar DH grupu olarak sizlerle toplanıp maç yapmayı kararlaştırdık. Konumuz burası steam grubumuz sizde uygun görürseniz hafta sonu yada başka bir güne toplanıp 5-5 bir maç yapalım 2 harita belirleyelim ve umarım devamınıda getiririz.
dh klanı olarak şuan klan başkanımız önderliğinde kadro ayarlamalarını ve diğer ayarlamaları yapıyoruz. En kısa sürede sizleri heavy ile parçalamak dileğiyle
bu arada maç teklifini kabul ettiğiniz için size ayrıca teşekkür ederiz.
dh klanı olarak şuan klan başkanımız önderliğinde kadro ayarlamalarını ve diğer ayarlamaları yapıyoruz. En kısa sürede sizleri heavy ile parçalamak dileğiyle
bu arada maç teklifini kabul ettiğiniz için size ayrıca teşekkür ederiz.
Tamam forumda oynayan arkadaşların büyük çoğunluğu çalışıyor bende dahil o yüzden maç tarihini hafta sonuna alırsak çok daha iyi olur. Bu sürede sizde takımınızı ayarlar, taktik felan yaparsınız yoksa işiniz zor
Ynt: Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu
DH grubu ile bir tanışma maçı yaptık. Başta server sorunları oldu, non-steam oldukları için başka bir server bulduk Daha sonra oyuna girdik bir kaç misafir de oldu. Başta bizim takımın adaptasyon sorunları oldu ama yetiştik. Sonuçta eğlencel bir tanışma maçıydı. DH ve HM ekibine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Bizim serverımız yakında daha da iyi olacak. Xevon arkadaşımızın katkısyla bir serverımız oldu kendisine de ayrıyeten teşekkür ediyoruz.
HWM-TR Team / TF2 Server [79.135.175.133:27015]
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 02-27-2008 saat 12:31
Ynt: Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu
inansoft tarafından iletildi.
beyler şimdi ben oyunu d-r aldim oyun tamamen orjinal tek sorun şu ben şimdi steamde nasıl kulanıcı açacam açarsam nsl bir gruba katılacam :S
Steam'i kurun ve bir kullanıcı oluşturun daha sonra My Games altında steam de alt tarafta Activate a product on steam.. var eğer tabi içinden bir aktive keyi çıktı ise buraya yazıyorsunuz ve oyunlar açılıyor. Eğer direkt orange box aldıysan zaten yüklersin. Grup işi sana kalmış HM katılmak istersen önceki sayfalarda nasıl yapacağın yazılı.