hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "@butabi Sstem bileşenleriniz nedir ona göre grafik ayarları söyleyebilirm. Aldığınız hatayı malesef bugün gürkanda girmeye çalışırken almış xevona ilettim sorunu. ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 16-02-08, 20:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu

@butabi
Sstem bileşenleriniz nedir ona göre grafik ayarları söyleyebilirm. Aldığınız hatayı malesef bugün gürkanda girmeye çalışırken almış xevona ilettim sorunu. Enteresan olarak oyuna korsan sahip olanlar serverımıza girebiliyor biz giremiyoruz

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-02-08, 21:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
butabi
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.02.08

evet ilginç olmus ))
blow sistemimi yazıyorum. 1 gb ram p4 2.4 işlemci ekran kartı 256mb ATI hightech excalibur radeon 9550SE series

bu arada oyunda bi cocuk updatelerinden dolayı olmuş olabilir diyor. bug bu diyor. çünkü onların dediğine göre vidyo ayarlarını düşürmüştüm.. orange box aldıgım için tüm oyunları sildim ve yeniden kuruyorum şuan. belki yeniden update etmekle düzelir demiştim.

En son butabi tarafından düzenlendi: 16-02-08 saat 21:02. Sebep: unutulan yazı ekleme
butabi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-02-08, 21:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Sistem düşükmüş 32 kişilik haritalarda özellikle sıkıntı yaşaman normal. Tüm ayarları medium seviyesine çeker aa af açmazsan oynananabilir bir performans alabilirsin. Son updateler ile oyun düşük sistemlerde daha iyi sonuç veriyor ama işlemci baya önemli tf2 içinde..
Eski 16-02-08, 21:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
butabi
Rookie Member

tüm özellikleri low a çekmek için ne yapmam gerekecek..çünkü hepsinde low yazmıyor ondan zorlanıyorum.. birde aa af nedir? :/

düzeltme : korsan oynarken 13-13 kişilik serverlarda takılmadan oynuyabiliyordum..orjinali aldım böyle oldu :/ korsanı kurarken indirdiğim patchleri orjinal oyuna yüklersem ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. tabi eğer sorunum patchlerden ise
Eski 16-02-08, 21:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

korsan patch orjinal oyuna yüklenmez steam üstünden otomatik yapılır. En düşük ayarlar seçeneklerde en üstte olan seçenektir aa af 2,4,8xaa .. 2,4,8,16xaf .. diye başlayan keskinliği yumuşatma örtüşme falan filan zırvası ekran kartları bölümüne bak
Eski 16-02-08, 21:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
butabi
Rookie Member

seni bile bıktırdım
çok teşekkürler yardımların için
Eski 16-02-08, 21:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
butabi tarafından iletildi. Mesajı göster
seni bile bıktırdım
çok teşekkürler yardımların için
yok ben bıkmam güzin abla 1 ben 2 Blow-II
Eski 16-02-08, 21:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
butabi
Rookie Member

valla şuan kafayı yemek üzereyim heran omuzlarında sızlayan beni bulabilirsin :P

eklenti : steam üzerinden update ederken half life 2 : episode 2 ve team fortress 2 %99 da baya bi duraklıyor..
ilk kurduğumda yüklemeyi pauseliyip sonra resume dediğimde %100 ready yazmıştı acaba orda eksik bişeyler yüzünden yüklemedi de ondan mı kasıyor..
ne teoriler kurdum allahım
Eski 16-02-08, 22:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
butabi tarafından iletildi. Mesajı göster
valla şuan kafayı yemek üzereyim heran omuzlarında sızlayan beni bulabilirsin :P

eklenti : steam üzerinden update ederken half life 2 : episode 2 ve team fortress 2 %99 da baya bi duraklıyor..
ilk kurduğumda yüklemeyi pauseliyip sonra resume dediğimde %100 ready yazmıştı acaba orda eksik bişeyler yüzünden yüklemedi de ondan mı kasıyor..
ne teoriler kurdum allahım
yok kasma o kadar

Steam update edilirken oyunun tamamını alarak örneğin %97 kalan kısmı ise update edilecek kısım olarak gösteriyor. Steam bazen yavaş bazen hızlı kafasına göre o yüzden yapacak birşey yok. Benimki şu an %100'de ama duruyor. Update ederken bu durumda en iyi çözüm oyuna girerek update etmesini beklemek.

Eski 16-02-08, 22:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
butabi
Rookie Member

bende de aynen bu durumda
Eski 16-02-08, 22:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4

Tam oynayalım dedik serverı bizim gibi dürüst insanlara kapamışsınız çok kırıldım 40 yılın başı orjinal alalım dedik :P
Eski 16-02-08, 23:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
Tam oynayalım dedik serverı bizim gibi dürüst insanlara kapamışsınız çok kırıldım 40 yılın başı orjinal alalım dedik :P
haha gel kanka biz badlands atalım
Eski 17-02-08, 14:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
beyazpiyon
New Member

Katılım tarihi: 13.02.08

Merhaba,oyuncularımızdan OErdem Oynasana.com TF2 serverını Non-Steam yapmak için crackli binary istiyor.Acaba verebilirmisiniz ? .Bir de serverı 1.0.1.8 yapacakmısınız ? Çünkü çoğu server 1.0.1.8 e yükseltildi.Bende hiçbir servera giremiyorum.Ne düşünüyorsunuz ?
beyazpiyon çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 11:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Data center değişikliği sebebi ile HWM server ip'si değişti 79.135.175.133:27015

Bu arada Schlachtfest Teamspeak Server'da istatistikler sıfırlandı Schlachtfest - Team Fortress 2 - Clan Details - |HM| HM tekrar üst sıralara çıkmak için burada oynayalım arkadaşlar.
Eski 01-03-08, 22:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Yeni ve en büyük harita Goldrush'dan ilk video, ezberlemesi zaman alcak

Gametrailers.com - Team Fortress 2 - Exclusive GTTV Goldrush Fly Through HD
Eski 02-03-08, 22:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Team Fortress 2 Free Map Pack!
Map Packs
Eski 05-03-08, 16:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Schlachtfest - Team Fortress 2 - Clan Rankings
HLstatsX - Team Fortress 2 - Clan Rankings

istatistikler sıfırlandı devam ediyoruz

Eski 05-03-08, 16:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
diablo
Moderator
Bilgisayarım

diablo Avatar

Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Her akşam oynuyruz hala . Gelmek isteyen varsa katılabilir. Popüler hedefimiz Almanlar .

diablo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-03-08, 16:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
diablo tarafından iletildi. Mesajı göster
Her akşam oynuyruz hala . Gelmek isteyen varsa katılabilir. Popüler hedefimiz Almanlar .
Hep birlikte oynadığımız zamanlar pek durdurulamıyoruz aslında bazen serverlardan atıyorlar ama durdurmak için