Arkadaşlar Steamde grup açtık. Katılımınızı bekliyoruz. Herkese açıktır.
İstenilen oyunlar varsa ekleriz.
Steam Community :: Group :: hARDWAREMANIA
![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Official hARDWAREMANIA Team Fortress 2 (Steam) Grubu başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Steamde grup açtık. Katılımınızı bekliyoruz. Herkese açıktır. İstenilen oyunlar varsa ekleriz. Steam Community :: Group :: hARDWAREMANIA...
Arkadaşlar Steamde grup açtık. Katılımınızı bekliyoruz. Herkese açıktır.
İstenilen oyunlar varsa ekleriz.
Steam Community :: Group :: hARDWAREMANIA
![]()
En son diablo tarafından düzenlendi: 01-18-2009 saat 17:27
Zuhaha ilgi sıfır
Maalesef ben katılamıyorum![]()
steam için orjinal oyun gerekiyordu değilmi![]()
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
girdim guruba heran deathmatch yapabilirz bi o var
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Arkadaşlar oyunlar steam üstünden bir hayli ucuz yani birde oyunları dilediğiniz serverda oynayabilme artısı var iken oyunlara 20-40 ytl fazla değil mesela TF2 36 YTL bence değer. Grubumuza da katılım bekliyoruz.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
İndiriyoruz steam üstünden. Oyunlarmızın yedeğini almamız için steam üstünden yedekleyip dvd yada cdlere yazabiliyoruz.. Yedeğini almadığımız oyunlar olsa bile tekrar steam kurup hesabımızla giriş yaptığımızda size ayit olan oyunlar gene listede gözüküyor ve dilerseniz tekrar indirebiliyorsunuz ücretsiz olarak.
Evet ben de üye oldum.
ee nezaman bi ekşın yapacaz ozaman![]()
BEnde katılmak istiyorumama birisinin bana biraz bahsetmesi gerekli steam tam olarak nedir ne değildir. Mesela: indirdiğimiz oyunlar multiplayer oynanabilen olmak zorunda değil değil mi? Örneğin: Lost planet oyununu indirip kendi bilgisayarımda oynayabilirim değilmi?
Steam oyunları internet üstünden kutulu satılan oyunlara oranla daha ucuza sahip olabileceğiniz Valve'ın bir programı. Satın aldığınız her oyunun multiplayer seçeneği olmayabilir o yüzden bir mecburiyet yok ve alırken dikkat etmenizde fayda var. Ücretsiz demo vs indirebiliorsunuz ayrıca. Online en çok kullanılan Valve'ın kendi oyunları. HL2, CS, TF2 vd..
Şimdi ben online TF oynamak istiyorsam sadece TF yi indirmem yeterlimi yoksa HL de mi satın almam gerekiyor.