hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar ) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "evet bende dofus u denedim yaklaşık 1 ay önce girdi çıktı ve bir daha bağlanamadım sorunun cevabını bulursanız çok svinecem ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 03-10-06, 17:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
MCCOPRA
Cool Member
Bilgisayarım

MCCOPRA Avatar

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: KKTC
Blog Mesajları: 1
evet bende dofus u denedim yaklaşık 1 ay önce girdi çıktı ve bir daha bağlanamadım sorunun cevabını bulursanız çok svinecem sağolun
Eski 05-10-06, 18:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
bugraatabek
New Member

Katılım tarihi: 05.10.06
beyler battleon.com var sora knıghtonline var ıııııııııııııı thecrims var bitefight ı ekledinizmi bilmiom. bildiğiniz oyunlar varsa hemen yazın beylerr hiç geç kalmaın
bugraatabek çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 19:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
bugraatabek
New Member

ozaman bulduğunuz siteyi cevaba yazarmısınız ve neresinden ve nasıl bulucağımı o sitede bulamazsanız da canınız sağolsun
Eski 05-10-06, 19:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
bugraatabek
New Member

beyler hiç cevap yazmıonuz
Eski 05-10-06, 19:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
bugraatabek
New Member

Thumbs up

beyler şu yandaki resimleri nası koyuyonuz
Eski 05-10-06, 19:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
Alıntı:
bugraatabek tarafından iletildi. Mesajı göster
beyler şu yandaki resimleri nası koyuyonuz
kontrol panelinden
avatar düzenle olması lazım kenarda imzanı avatarını bilgisayar bilgini herbişeyini ordan ayarlıyon

hasantahsin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-06, 20:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
Xevon
V.I.Member
Bilgisayarım

Xevon Avatar

Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Resimler: 6
TornCity var birde, ben bol bol oynarım. Can sıkıntısı için birebir. Eskilerdendir, çoğu web-based oyuna ilham kaynağı olmuştur. www.torncity.com
Eski 09-10-06, 00:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
gssg1905
Rookie Member

gssg1905 Avatar

Katılım tarihi: 02.10.06
dead Knigth online

Knigth onlinenin sitesini bilen warsa söyleyibirmi ? o oyunu herkes öveyo merak ettim de indiriliyomu oynamak için rolleyes3
gssg1905 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 17:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
serserigirl
New Member

serserigirl Avatar

Katılım tarihi: 12.10.06
Nereden: mersn
www.knightonlineworld.com burasi arkadasim eger oyunu indirmek istiyorsan download kısmı var orda ama tavsiye etmem aşırı bagımlılık yapıyo

ben de yeni bir oyun eklemek istedim cok güzeel online bir oyun age of tarzi online geliştikce zevkine vardiginiz bir oyundur
http://w1.klansavaslari.net isteyen girsin bir baksin
serserigirl çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-06, 18:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
karuch
Cool Member

Katılım tarihi: 17.07.06
Nereden: Fethiye
Knight'ı oynuyordum sonra gına geldi her yerde aga pls gibi lafları görmekten berbat bir oyun bence...
Eski 12-10-06, 18:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
ElrohiR
Rookie Member

ElrohiR Avatar

Katılım tarihi: 06.07.06
Nereden: Rizecattion
birisi bize dofusun nasıl oynandığını ayrıntılarıyla anlatabilirmi ??? oynamak istiyorum da öğrenemedim bi türlü
Eski 17-10-06, 09:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
_m@gic_
New Member

_m@gic_ Avatar

Katılım tarihi: 17.10.06
Nereden: G.antep
Talking

elinize,emeginize saglik arkadaslar........
Eski 17-10-06, 15:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
ElrohiR
Rookie Member

ElrohiR Avatar

Katılım tarihi: 06.07.06
Nereden: Rizecattion
dofusa başlık açıyorum arkadaşlar çünkü baya bi oynayanı varmış (650.000 oda şuanlık) bende baya bi süreir oynuyorum ve herkesin görüş ve düşüncelerini almak istiyorum
ElrohiR çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-06, 19:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
kobealtug
Rookie Member

kobealtug Avatar

Katılım tarihi: 29.09.06
Nereden: KADİKÖY UNDERGRAUND
Alıntı:
ElrohiR tarafından iletildi. Mesajı göster
birisi bize dofusun nasıl oynandığını ayrıntılarıyla anlatabilirmi ??? oynamak istiyorum da öğrenemedim bi türlü
arkadaslar dofusun acilmama sebebi uptade oldu oyunda bazi seyler yenilendi onu DOFUS :: MMORPG - Massive Multiplayer Online Role Playing Game inidirin ama arena degil dofus sadece oyun anlatiyim oyunda belli karakterlerle basliyosunuz oyuna ve b1rde özel silah seciyosunuz baslarken level atlamak için verilen görevleri (bunada oyunda sagdaki kitap isaretinden bakabilirsiniz) yada gobball kus prespic kurt vs. gibi hayvanlari kesiceksiniz ayrica bi meslege de sahip olabilir bunu yaparak para yani oyunda kamas die tabir ediliyor kamas kazaanabiilirsiniz. hayvanlari kestiginiz de ise onlar size item verecek bu itemler size pelerin sapka vs. yapmanizi saglayacak haritada her yerde savasamiyorsunuz cünkü parali üye olmaniz gerekiyr ama bnce verilebilir sizin karariniz. meslekler olarak ise ayakkabici maden isçisi balikci oduncu ve dha sayaamadigm 5-6 secenek daha war oyunu genelde portekiz fransiz ve ingilizler oynuyo 1.5 aydir oynuyorum 20 level im ve 10 tane turke rasladim su ana kadar kamas larla uzerinize kemer ayakkabi elinize cesitli silahlar alabilirsiniz sormak istediginiz baska birsey warsa beklerim
serverim rosal.. dofus lu gunler
Eski 23-10-06, 13:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
SoN__MoHiKaN
New Member

Katılım tarihi: 23.10.06
Nereden: çorlu
arkadaşlar kalonline ı indirdim oynamak istiyom şifre almak istiyom yardımcı olursanız sevinirim birazda oyundan bahsederseniz tabi
SoN__MoHiKaN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 16:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
Spiderman

zevkli bir oyun çizgi boyunca ağ fırlatarak havada tutmaya çalışıyorsunuz...

http://www.freewebarcade.com/game/double-wires/

escobar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-06, 16:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
karuch
Cool Member

Katılım tarihi: 17.07.06
Nereden: Fethiye
aha çok zevki yav
karuch çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-11-06, 22:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10
Alıntı:
moni_toloni tarafından iletildi. Mesajı göster
http://s3.bitefight.net/c.php?uid=109233 eglenceli bir oyun..kurt adam oluyorsun ve vampir avlıyorsun..kayda deger bir oyun..sürekli online olanlara tavsiye edilir
Ama sen heryere bu linki atarsan nolur sonra dimi? Uyanıklık yapmamak lazım.

Bu arada bende bir online oyun önereyim

R.o.S.e Online (rush on seven episode)
web sitesi : www.roseonlinegame.com
türü:mmorpg

Oyunu oynayabilmek için web sayfasından 600mb lik clint i çekmeniz gerekiyor, 7 gün bedava oynadıktan sonra devam etmek isterseniz, 12-15dolar arası aylık bir ücret ödeyip oynayabiliyorsunuz. Hile, dupe gibi olaylar yok denecek kadar az. Web sayfasının ait olduğu server NA (North America) serverı

şu an aktif olarak oynuyorum lvl70 Muse um.
Eski 03-11-06, 14:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
moni_toloni
New Member

moni_toloni Avatar

Katılım tarihi: 02.11.06
Nereden: zonguldak
Wink

öyle de kardeşim ne yapalım dünya menfaat dünyası benimde öyle bagımlılıgım yok bu oyuna karşı ama yine de adam ısırmak hoşuma gidiyo
moni_toloni çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 15:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #45 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

http://www.iceagemovie.com/games/game1/
http://www.iceagemovie.com/games/game2/
http://www.iceagemovie.com/games/game3/
http://www.iceagemovie.com/games/game4/

buyrun beyler manyak bi oyun ice age nin müthiş şirinlikteki sincabi cratın kücük bi kaç flash oyunu hepsi cok zevkli üstelik üyelik müyelik yok adınızı yazıp başlıyosunuz sonra eger ilk ona girebilirseniz adınız listede yazıyo yani aynı zamanda internettekilerle yarışıyosunuz.cok güzel bişey

Eski 03-11-06, 22:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #46 (permalink)
sw1ft
Rookie Member
Bilgisayarım

sw1ft Avatar

Katılım tarihi: 03.11.06
knight online oynanmaz ya...daha önceden online ın anlamını bilmeyen insanlar bir anda kendilerini MMORPG ustası sanmaya başladılar knight online da yüksek lv'lı karakteri var diye agacısımı dersin tinercisimi dersin party pls cisimi dersin artık hepsi doluşmuş tam çoluk çocuk oyunu olmuş...
sw1ft çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-11-06, 23:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #47 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

Alıntı:
sw1ft tarafından iletildi. Mesajı göster
knight online oynanmaz ya...daha önceden online ın anlamını bilmeyen insanlar bir anda kendilerini MMORPG ustası sanmaya başladılar knight online da yüksek lv'lı karakteri var diye agacısımı dersin tinercisimi dersin party pls cisimi dersin artık hepsi doluşmuş tam çoluk çocuk oyunu olmuş...
bunun ne sakıncası var.sen ananın karnında online oyun oynamayamı başladın anlamadım.her kezin bilmedigi dönem vardır.bunu neden kafana taktın anlamadım
Eski 04-11-06, 05:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #48 (permalink)
BlackAce