hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar ) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ARDEŞ SİLKROAD OYNUYORMUSUN..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 27-12-06, 19:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #51 (permalink)
kraketh
New Member

Katılım tarihi: 25.12.06
Nereden: istanbul
Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

ARDEŞ SİLKROAD OYNUYORMUSUN
kraketh çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-01-07, 01:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #52 (permalink)
ElrohiR
Rookie Member

ElrohiR Avatar

Katılım tarihi: 06.07.06
Nereden: Rizecattion
Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

TRAVİAN

Travianda üç değişik halk vardır: Romalılar, Galyalılar ve Cermenler. Her halkın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Halkların ordularıda birbirinden farklıdır.Bu yüzden oyuna başlamadan önce kendi stratejinize uygun bir halk secmelisiniz.

ROMALILAR
Roma imparatorluğu amatör oyuncular için iyi bir seçimdir.Yönetilmesi kolay olduğu için başlangıçta çok uygundur.Sosyal ve teknik açıdan çok gelişmiş oldukları için romalılar mimarlıkta uzmandır ve askerleri travianda elitdir.
Romalılar son derece dengelidir. Hücumda ve savunmada aynı derece güçlülerdir. Bu avantajlardan faydalanabilmek için uzun ve masraflı eğitim görmeleri gereklidir. Piyadesi efsanevi ve müthiştir, ama süvarilere karşı savunma güçleri diğer halklardan daha azdır.
Amatörler ve hangi halkı seçeceğini bilmeyen oyuncular için bu halk uygundur.

GALYALILAR
Galyalılar en barışcıl halktır. Askeri eğitimlerinde savunmaya ağırlık verirler, hücumda performansları neredeyse diğer halklarla aynıdır.Süvarileri mükemmeldir, atları çok iyi yetiştirilmiştir ve hızlarıyla düşmanlara ani ve şaşırtıcı saldırılar yapabilirler.

Bu halkı savunması kolaydır aynı zamanda hücumlardada iyidirler. Bu halk oyuncuya istediği şekilde stratejik oynama imkanı sunar, fakat bunun için oyuncu becerisini ve tecrübesini göstermelidir. Ama tabiiki amatörlerde bu halkla başarılı olabilirler!

CERMENLER
Cermenler travianın en saldırgan halkıdır.Cermenler müthiş ve dehşet saldırılarından dolayı herkesin korkulu rüyasıdır ve ölümden korkmadan toplu olarak her tarafı yağmalarlar.

Askeri disiplinleri diğer halklara göre azdır, bu nedenle cermenlerin savunma gücü ve hızı azdır. Saldırıyı seven ve tecrübeli oyuncular için cermenler daha uygundur!

Travian - Browser Oyunu - Romalılar, Galyalılar & Cermenler
Eski 01-02-07, 10:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #53 (permalink)
mus_cet
Member
Bilgisayarım

mus_cet Avatar

Katılım tarihi: 30.01.07
Nereden: Sakarya
Resimler: 7

Villagers diye bir oyun var.Belki biliyorsunuzdur.Adından da anlaşılacağı üzere köylüler var.Kimisini bilimadamı,kimisini inşaatçı,kimisini çiftçi yapıyorsunuz.İnsanlar mesleklerinde yükselebiliyor.İnsanları çoğaltabiliyorsunuz.Bilimadamları araştırma yaptıkça bilim puanı kazanıyorsunuz..O puanlarla çiftliği geliştirmeye yönelik şeyler alıyorsunuz,balık tutuyorsunuz v.s.Oyun bilgisayarı kapatsanız da oyun hızını ayarlamak suretiyle devam ediyor.
45-60 gün eğlenceli bir oyun olabilir.Oyun yahoo games te var.Burada 60 dk. oynayabilirsiniz.Ayrıca crack bulursanız iyi olur.Sevgiler.
mus_cet çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-02-07, 18:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #54 (permalink)
MyStErİoUs72
New Member

Katılım tarihi: 20.07.06
Nereden: İSTANBUL

Valla oyunlar çok güzel de Bağımlılık yapıyor bir çoğu..
Örn. ben knight oynuyorum bırakmak istedim bıraktım ama arkadasım gel geri dön dedi döndüm ve daha bırakamıyom
Oynamanızı öneririm ama aşırı bağımlılık yapmıyacak şekilde :
MyStErİoUs72 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-02-07, 04:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #55 (permalink)
tüpbaş
Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 30.01.07
Nereden: istanbul-izmit

bide savasim die bi oyun var. Savasim v1 | Kan dökme, kafanı kullan... uyelik gerekiyo

oyunda 3 grup var;emperyalist,komunist ve yesil ordu.birini secip basliyosunuz.

kendi grubunuzdan olanlara saldiramiyosunuz.

oyunda her basarili saldirida para kazaniyosunuz ve bu parayi asker almak ve arastirma yapip gelismek icin kullaniyosunuz.saldiri siniri var belirli bi zaman gecince 1 hak daha veriyo ve belli zmn araliginda asker ver para yardimi aliyosunuz.

daha ayrintili bilgi vermek isterdim ama uyeligim iptal edilmis 1 kere oyniyabildim.

bi ara turkcell in bi oyunu vardi cepten msjla yada internet sitesinden oynaniyodu ona benziyo oyun.generalim mi generaller miydi neydi.
Eski 16-03-07, 20:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #56 (permalink)
eagle
Silver Member
Bilgisayarım

eagle Avatar

Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul

Alıntı:
tüpbaş tarafından iletildi. Mesajı göster

daha ayrintili bilgi vermek isterdim ama uyeligim iptal edilmis 1 kere oyniyabildim.

.

klansavaslar.net var birde.Ben sürekli burda oynuyorum wprld 2de beklerim
Eski 02-04-07, 10:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #57 (permalink)
ghosttt
New Member

Katılım tarihi: 02.04.07
Nereden: bursa
clubpenguin

Club Penguin - Waddle around meet new friends!
indirmek gerekmiyo açıp oynuyosun sen penguen olarak oynuyosun ama parasız üyesen orada oyunlar oynayım hayvan satın alabiliyorsun 50 gün sonra ajan olabiliyorsun paralı üye isen kıyafet alabiliyorsun bazen parasız üyelerin alabileceği free kıyafetler çıkıyo çok zevkli bir oyun
ghosttt çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-04-07, 15:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #58 (permalink)
tuncik
Rookie Member

tuncik Avatar

Katılım tarihi: 06.12.06
Nereden: Denizli

bende Ogameciyim Iynx seni biliyorum Ogamede gördüm adını
tuncik çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-05-07, 21:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #59 (permalink)
Muhotheer
New Member

Katılım tarihi: 01.05.07

WARCİTY ONLİNE en sevdiğim internetten oynanan oyundur herkeze tavsiye ederim.

Kayıt için: WarCityOnline

TÜRKÇELEŞTİRMEYİ UNUTMAYIN !!!

Oyunda Muhotheer e saldırırsanız yakarım :d LOL (dünya 1)
Muhotheer çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-07, 10:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #60 (permalink)
diesoul
New Member

Katılım tarihi: 12.05.07
Nereden: T-RAP-ZONE
Thumbs up Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

diesoul çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-05-07, 21:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #61 (permalink)
eagle
Silver Member
Bilgisayarım

eagle Avatar

PowerChallenge - Free full screen 3D action sports games

Beyler dehşet güzel bi oyun.Yani beni acayip sardı .Online 3d futbol.Üyelikde çok basit.Benim nickim sonyer. Üye olursanız gelin kapışalım ,futbolu sevenler kaçırmasın
eagle çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-07, 22:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #62 (permalink)
5HeRo5
New Member

Katılım tarihi: 23.05.07
Nereden: izmir

Arkadaşlar bana Nette Hayat Club Penguin - Waddle around and meet new friends! Second Life: Your World. Your Imagination. Free MMORPG at Maidmarian.com - Free Massive Multiplayer Online Web Games gibi bana oyun bulurmusunuz ne olur ama ücretsiz olcak herşeyi üst alma ev eşyası alma falan hepsi oyun parasıyla olcak kısacası club penguin in ücretsizi yani hiçbirşeyi gerçekk parayla değil oyun parasıyla alınabilcek oyun bulursanız size helal olsun istediğinizi yapıyım chat amaclı ve eğlenceli olsun unutmayın lütfen lütfen buluunn

5HeRo5 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-07, 22:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #63 (permalink)
5HeRo5
New Member

Nereden: izmir
Re: Spiderman

Alıntı:
esco673 tarafından iletildi. Mesajı göster
zevkli bir oyun çizgi boyunca ağ fırlatarak havada tutmaya çalışıyorsunuz...

Double Wires

Arkadaşlar level 12 yaptım var mı geçen?
5HeRo5 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-05-07, 22:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #64 (permalink)
jakalite
Rookie Member

jakalite Avatar

Katılım tarihi: 22.05.07
Nereden: ankara

arkadaşlar ben de knıhgt oyuncularındanım gecemi gündüzümü bu oyunda geçiriyorum diyebilirim ama ben geçenlerde bir online oyun daha gördüm...bu da legent of ares diye bir oyun.. ancak indireyim dedim 1 gece sabaha kadar indirdi... sonrada bigisayara virüs bulaştı çöktü... şimdi ben bu oyunu onamak istiyorum bana yardımcı olabilecek ve bu oyunu oynayan var mı acaba???
jakalite çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-05-07, 19:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #65 (permalink)
hiPHop
Rookie Member

hiPHop Avatar

Nereden: Aydın

Maalesef ben oynamıyorum. Bir bardak soğuk su iç sen en iyisi bir daha da indirme!
hiPHop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-07, 18:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #66 (permalink)
kiares
New Member

Katılım tarihi: 05.06.07
Nereden: MERSİN
Talking Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

abi pokemoncrater oynuyormusun
kiares çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-06-07, 16:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #67 (permalink)
rhcp
New Member

Katılım tarihi: 13.06.07

Alıntı:
kiares tarafından iletildi. Mesajı göster
abi pokemoncrater oynuyormusun
abicim ben oynuyordum ama cok sıktı.ogame den saonra traviana başladım ve tek geçerim fealket guzel bi oyun bence oynamayanlar mutlaka denesin derim

rhcp çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-07, 16:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #68 (permalink)
dark28
New Member

Katılım tarihi: 16.06.07
Talking Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

KLAN SAVAŞLARI DA VAR ARKADAŞLAR
dark28 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-06-07, 12:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #69 (permalink)
by_cansın
New Member

by_cansın Avatar

Katılım tarihi: 19.06.07

Alıntı:
dark28 tarafından iletildi. Mesajı göster
KLAN SAVAŞLARI DA VAR ARKADAŞLAR
kardeş bana o dediğin oyunun adresini versene geçen birisi oynarken gördüm zevkli bişeye benziyo
by_cansın çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-06-07, 16:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #70 (permalink)
Totrakan
Member
Bilgisayarım

Totrakan Avatar

Katılım tarihi: 16.07.04

OMERTA

Omerta - Massive multiplayer online text-based RPG gangster and mafia game -

Tam bir hastalık..
Uykularınız kaçacak..

http://ttrkn.byethost9.com
Totrakan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-06-07, 17:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #71 (permalink)
by_cansın
New Member

by_cansın Avatar

Katılım tarihi: 19.06.07

çok süper olmuış hepinizin ellerine sağlık vallaha
by_cansın çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-06-07, 19:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #72 (permalink)
eagle
Silver Member
Bilgisayarım

eagle Avatar

Alıntı:
by_cansın tarafından iletildi. Mesajı göster
kardeş bana o dediğin oyunun adresini versene geçen birisi oynarken gördüm zevkli bişeye benziyo
Klan Savaşları

Ben baya oynadım sonra bıraktım.Adamın sinirlerini bozan uyuz bir oyun
eagle çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver