hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar ) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "gayet gsl bence... tşkkkkk......." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 16-10-07, 16:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #101 (permalink)
blackdragon
New Member

blackdragon Avatar

Katılım tarihi: 25.12.06
Nereden: İstanbul
Ynt: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

gayet gsl bence... tşkkkkk....
blackdragon çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-07, 23:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #102 (permalink)
ceceli
Silver Member
Bilgisayarım

ceceli Avatar

Katılım tarihi: 03.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9
Ynt: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

slm ben half life internet üzerinden oynmak istiyorum ne gerekir bunu yapmam için yrdım ederseniz çok sevinirim ben kendimce biraz ayar filan yaptım ve serverde buldum fakat bağlantı yapma esnasında resimdeki hataları veriyor

ben bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ne yapmam gerek lütfen biri yardım edin
yada internet üzerinden oynamak için ne gibi ayar yapmam gerekir
Eski 07-11-07, 12:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #103 (permalink)
as2227
New Member
Bilgisayarım

as2227 Avatar

Katılım tarihi: 07.11.07
Nereden: ankara
Cevap: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

Arkadaşlar Metin 2 oyunu hakkında bilgi verebilcek olan varmı nedir nasıl oynanır neler kullanılır.Şimdiden teşekürler
as2227 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-08, 11:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #104 (permalink)
kibilay
New Member

Katılım tarihi: 14.01.08
Nereden: anakra
Ynt: Cevap: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

bak kardesım ben metın 2 oyuncusuydum oyun gusel oyuna af yok ama benımkuzenım 50 ve uzerı lwllerde adamı var dı adamlar yok mu oluyomus neymıs o yuzden herkes yavas yavsa oyunu bıraktı ben de bıraktım oyun turkce cok gusel bı lafım yok ama bozullmaya basladı bıde senın bana tavsiye edcegin gusel net uzerınden oynanan oyunun var mı
kibilay çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-01-08, 19:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #105 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: İnönüden( kapalı )
Ynt: Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

afyok_03 arkadaşım sende hoşgeldin siteye İnşallah sende bağdaşırsın bu siteyle
bjkliHAKAN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-01-08, 19:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #106 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Ynt: Re: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

BENCE GÜZEL KONU ÇOK KİŞİ GİRMİŞ BU KONUYA GÖZ ATIN.Acilen
Eski 10-02-08, 02:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #107 (permalink)
oguzzhan
Member

oguzzhan Avatar

Katılım tarihi: 30.06.07
Nereden: İstanbul

Hmm bunları yaz tatilinde teker teker denemek lazım
oguzzhan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-08, 11:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #108 (permalink)
pisko26
New Member

Katılım tarihi: 10.02.08
Nereden: ESKİŞEHİR

arkadasım çok haklısın kınayt online çok bagımlılık yapıyo ben 5 senedir oynuyorum
pisko26 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-05-08, 14:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #109 (permalink)
flover
New Member

Katılım tarihi: 03.05.08

yenı bır oyun sıtefm (onlıne futbol menajer).gayet guzel ve oynanması kolay bır oyun adında yazdıgı gıbı bir menajerlik oyunu.
flover çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-08, 18:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #110 (permalink)
asonline
New Member

Katılım tarihi: 08.05.08
Nereden: istanbul
Ynt: Cevap: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

Alıntı:
as2227 tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar Metin 2 oyunu hakkında bilgi verebilcek olan varmı nedir nasıl oynanır neler kullanılır.Şimdiden teşekürler
kardes metın 2 cok gusel 3 boyutlu bır oyun metın2 yazdıgında google da bulursun ben oynuyorum 69 71 50 lvl savascılarım var ve fulll turkce gun gectıkcede daha guzel olur tavsıye edrım metın2.orgdan ındırebılrsın
asonline çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-08, 18:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #111 (permalink)
asonline
New Member

Katılım tarihi: 08.05.08
Nereden: istanbul

Alıntı:
kibilay tarafından iletildi. Mesajı göster
bak kardesım ben metın 2 oyuncusuydum oyun gusel oyuna af yok ama benımkuzenım 50 ve uzerı lwllerde adamı var dı adamlar yok mu oluyomus neymıs o yuzden herkes yavas yavsa oyunu bıraktı ben de bıraktım oyun turkce cok gusel bı lafım yok ama bozullmaya basladı bıde senın bana tavsiye edcegin gusel net uzerınden oynanan oyunun var mı
bende metın2 oynuyorum mavılerden kırmızılara gectım alestada sana ıstanbul kıyamet vaktını onerebılırım turkce ve guzel ıng ıstersen conqueronlıne. eudemosonlıne.cabal var bunlar sımdılık ama turkceler senın ıcın cozmesı kolay oyunlar
asonline çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-08, 21:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #112 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7

İkariam - Ücretsiz Online Oyun

Bu oyunda çok sarıcı bişey bende bağımlılık yaptı valla Age of empire tarzı bişey ama gayet detaylı ve oynanış üst seviyede, grafikleride çok iyi render edilmiş, yalnızca tarayıcı yetiyor, üstelik kaynak toplama gibi işleri siz oyunda online olmadığınız zamanda sürdürebiliyor, ittifaklar kurup birlikler oluşturabilir, size savaş şeklinde dalanlara birlik olup hep beraber dalabilirsiniz

ada (yada server): delta
ada koordinatı: 87:34
Oyuncu ismim: lazaronnie
Şehir adım:ANKARA

Gelin beklerim hatta ittifağımda var ismini hwm yaparım orada birlik oluştururuz

Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 20:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #113 (permalink)
meret333
New Member

Katılım tarihi: 14.05.08
Nereden: tekirdağ
metin 2 de adm verin

ya ark lar bana metin2 de şöyle güzel adm vedricek bana pm atsın bide resim nasıl koyuluo burya?
meret333 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-08, 22:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #114 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Question Ynt: Online Oyunlar ( İnternet üzerinden oyanayabileceğiniz küçük güzel oyunlar )

((Bu oyunda çok sarıcı bişey bende bağımlılık yaptı valla Age of empire tarzı bişey ama gayet detaylı ve oynanış üst seviyede, grafikleride çok iyi render edilmiş, yalnızca tarayıcı yetiyor, üstelik kaynak toplama gibi işleri siz oyunda online olmadığınız zamanda sürdürebiliyor, ittifaklar kurup birlikler oluşturabilir, size savaş şeklinde dalanlara birlik olup hep beraber dalabilirsiniz))

yorumunu yazan ark daha hiç bu oyunu oynamamış.çok abuk bir cümle kullanmış.cümleye bakınız: AGE OF EMPİRES TARZI BİŞEY diyor. allah için NE alaka ikisi Birisi STRATEJİ öbürkÜ ONLine Lv oyuNU
Eski 11-06-08, 22:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #115 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

bu arada METİN de 76 lvl im satıyorm. TUVA serverindeyim. fiyat aşşağı yukarı 170 ytl.istanbuLLar özELLiklE
Eski 11-06-08, 22:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #116 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Alıntı:
bjkliHAKAN tarafından iletildi. Mesajı göster
yorumunu yazan ark daha hiç bu oyunu oynamamış.çok abuk bir cümle kullanmış.cümleye bakınız: AGE OF EMPİRES TARZI BİŞEY diyor. allah için NE alaka ikisi Birisi STRATEJİ öbürkÜ ONLine Lv oyuNU

"Online Lv" ilk kez duydum bu türü, sen mi icat ettin.
Eski 19-06-08, 10:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #117 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

LAZARONNİE sen anlamassın anlayan anladı ne dediğimi
Eski 19-06-08, 11:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #118 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Bak bu doğru işte, ben çoktan geçtim oraları.. Örneğin online lv diye bir tür olmadığını en genel haliyle bu türe strateji dendiğini iyi biliyorum..Bu yüzden ne anlattığını pek anlayamam.. Üzülme sende öğrenirsin bir gün, takma kafaya..
Eski 22-06-08, 15:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #119 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

online strateji sen bilmessin bunları
Eski 30-06-08, 21:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #120 (permalink)
onur-tuğçe
New Member

Katılım tarihi: 30.06.08
Nereden: antalya

ya arkadaşlar lütfen yardım edinde nasıl oynanılcağını anlatırmısınız
onur-tuğçe çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-06-08, 21:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #121 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Neyi soruyorsun? Yada yapamadığın nedir?
Eski 01-07-08, 10:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #122 (permalink)
H@ckerCesur
Member
Bilgisayarım

H@ckerCesur Avatar

Katılım tarihi: 20.03.08
Nereden: Gaziantep

Knight Online 2 Sene oynadım.

140 kilo oldum.

Boş gezdigim için param yoktu.

Elimdeki charlarım en yakın arkadaşlarımdı.

-------------

Oyunu bıraktım, Charlarımı sattım.

40 kilo verdim.

Çalışıyorum.

Hayatın gerçeklerini gördüm. Oyun ile hayat çok farklı.

Siz de hayatınızda gerçekten önemli değişiklik ve kararlar vermek istiyorsanız. olaya knighti bırakarak başlayın
Eski 04-07-08, 01:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #123 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

ewet yapamadığınız ney şimdi çok garip mesaj atmışsın sen tuğçe onur eksi rep istemiyosan düzgün mesaj at okey
bjkliHAKAN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver</