Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz! [Spoiler!] başlıklı konu tartışılıyor; FLASH tarafından iletildi. ps2 de böyle çözünürlük yok oyun içi görüntü olamaz bu . Oyun içi görüntünün hası @Blow-II Abi ...
Güzel oyun oyna kesin![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
İyide bendede ps2 vardı monitöre bagladığımda görüntü çok kötü oluyordu .
Tv ye bağladığımda bile testere kenarlar belli oluyordu .
Senin 1280 960 görüntülerde en ufak testere kenar yok kafam karıştı şimdi.
Gamespot tan gt4 screenleri : Gran Turismo 4 Screens for PlayStation 2 at GameSpot
Şöyleki, PS2'den en kaliteli görüntüyü ve GT4'ten de 1080i çözünürlüğü komponent kablo kullanarak alabilirsin. Kutudan çıkan kompozit kablo en kötü görüntü kalitesini verir, çamur gibi. Bende kompozit kablo ve monitör kullandığımdan biliyorum, maksat eğlence. Alabileceğin en iyi görüntü kaliteside yukardaki Subaru'lu fotoğraftaki gibi olur.
Benim aldığım ekran görüntülerinde Photoshop müdahelesi var. Kırılmış kenarları yumuşatıyorum. Ama Photo Mode'dan çıkmış bir görüntü oyun içi görüntüden çok çok daha kaliteli tabi. PM'dan çıkan görüntü tekrar bi baştan aşağı elden geçiriliyor, bu yüzden de bu kadar güzel gözüküyor.
Ps müdahelesiz bir görüntü:
![]()
Screenler yarışın tekrar görüntüleri yarışırken görüntüden screen verebilirmisin ?
Evet Grid
PS3 Oyunumu bu ?