Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz! [Spoiler!] başlıklı konu tartışılıyor; Watchmen The End is Nigh...
Witcher'dan ekran görüntüsü koyayım diyordum şuraya. Bitirince sildim hemen, unuttum bak. Neyse artık![]()
Japonların böyle gemi konteynrlarınin yüklendiği bir yerde Formula yarışı yaptırmaları çok garip![]()
Şu Prototype resmi acayip bişi olmuş![]()
Oyun güzel![]()
Daha demin etkilenerek bitirdiğim oyundan oyun için 3 SS;
Crysis 1.21'den (orijinal) hatalar:D Kendiliğinden oluşmuş hatalardır. Özel bir şey yapılmadı yani.
Bulabilirsem kayıt(save) dosyalarını paylaşabilirim.
Bir kısmı standart Dx9 high+sunshafts, bir kısmı da natural'in "very high" moduyla alınmış görüntüler. En yüksek kalitede değiller yani.
16x AF hepsinde açık. AA değişiyor olmalı.
Helikopteri roketle düşürünce o şekilde yere inmişti sanırım. Kapsama alanına girince hâlâ isabetli biçimde ateş de ediyordu.
O eğik duran askerler, eğilerek vs. benle beraber yürüyor da. Hatta yana eğilip bakan, bir düzeliyor bir bana bakıyor.
O jeep, normal biçimde yoluna devam ediyor.
Bir de yerine sabit duran, ama motor sesi falan hâlâ gelen-motoru çalışan uçak olacaktı. Kaydı var sanırım, bir bulayım.
Tabii, roketi yiyince havaya yükselip ters dönen, havada taklalar atan tank vs. daha bir sürü hata vardı oyunda (belki 1.2'de düzeltilmiştir). Video'ları bulunabilir.