Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Oyunlarda çevre sonradan oluşuyor??? başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar yeni bir pc topladım AMD 64 X2 2400+ Dual Core,AXEL 512 MB 8600GT,1 GB 800 Mhz RAM, 350Watt PS,300 ...
Arkadaşlar yeni bir pc topladım AMD 64 X2 2400+ Dual Core,AXEL 512 MB 8600GT,1 GB 800 Mhz RAM, 350Watt PS,300 gb hdd.Geçenlerde online oynamak için call of duty 2 yükledim sistemin belirlediği ayarlarda oyuna girdim birde ne göreyim.NESNELER İLERLEDİKÇE BELİRGİNLEŞİYOR.bunu birkaç resimle örneklendirdim.ekran kartımın ayarları çözünürlük 1152 * 864, 85 Hz , Yüksek Kaliteli , Eşyönsüz süzme 8 veya 16x her ikisindede yapıyor.AA off 8x ikisindede yapıyor.birçok ayar denedim ama engel olamadım.format attım yine olmadı.STALKER,FEAR,MEDİEVAL 2 TOTAL WAR gibi oyunlardada denedim stalker ve fearde göze batmadı ama total war dada aynısını yaptı.yepyeni makina niye böyle yapar anlamadım.ekran kartıyla gelen driverleri yükledim cd versiyon 10.1.nvdia 164... sürümü var içinde dx 9.0c.
COD 2 den bir sahne.kum torbaları ilerledikçe canlı hale geliyor,ağaçlar,yerdeki kaplamalarda öyle,geri geldikçe gene kötüleşiyorlar ImageShack - Hosting :: shot0000mk5.jpg ImageShack - Hosting :: shot0001pm0.jpg
buda başka bir sahne ImageShack - Hosting :: shot0002ig1.jpg ImageShack - Hosting :: shot0003kt0.jpg
yardımcı olursanız sevinirim.böyle bir sistemde böyle bir sorun küfür gibi
BİLGİSAYARINI ŞİMDİ YENİLESEN DE,6 AY SONRA YİNE ESKİYECEK.YİNE YENİLEYECEKSİN.YİNE ESKİYECEK..
teşekkürler sparkle.trilineare veya anisotropic te bir nebzede olsa düzeliyor.kaplamalar,duvarlar evlerde sorun olmadı ama çevre birimlerinde halen devam etmekte.örnek vereyim bir ağaçta 10 dal varsa uzaktan bakınca 6 sı gözüküyor belli bir mesafeye girince diğer 4ü gözüküyor.acaba bellekmi yetersiz
teşekkürler sparkle.trilineare veya anisotropic te bir nebzede olsa düzeliyor.kaplamalar,duvarlar evlerde sorun olmadı ama çevre birimlerinde halen devam etmekte.örnek vereyim bir ağaçta 10 dal varsa uzaktan bakınca 6 sı gözüküyor belli bir mesafeye girince diğer 4ü gözüküyor.acaba bellekmi yetersiz
Options da Varsa ; Draw Distance Yi Sonuna kadar getir.. yükske seviye yap.. Ne kadar yüksek yaparsa o kadar uzağı çizer bundan kaynaklıda olur..
Draw Distanceyi Yükselt
Belleğin buna sebeb olacağını düşünmüyorum.sonuçta bellek geçici depolama yapıyor.ve bu Depolamayı kendisi seçmiyor İşlemin belirlediği kadanırı depoluyor
bence bu Oyundan kaynaklı bişi olabilir.. Tüm Ayarlar Fulldayken baksana.. ve AA Açma..
ya bütün kombinasyonlarda denedim gene oluyor.ayrıca benimde temennim draw distance ydi ama yok öyle bir özelliği.en en düşük ayarlarda bile yapıyor.eski makinam 512 ram 256 fx5500 dü ona bile böyle bi zımbırtı yoktu.daha fazla bilgi isterseniz söylerim.teşekkürler
direct x.seçeneklerde auto,dx 7,dx9 var hangisini seçsem fark etmiyo.matrix path of neodada yaptı.bitkiler falan sonradan oluşuyor.kanımca ekran kartının ayarlarından