zamanında çıkmayan oyunlardan ben sorumlu değilim![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Oyunların çıkış tarihleri başlıklı konu tartışılıyor; zamanında çıkmayan oyunlardan ben sorumlu değilim...
zamanında çıkmayan oyunlardan ben sorumlu değilim![]()
En son EzerchE tarafından düzenlendi: 09-16-2005 saat 14:59
driver 3 , 15 değil 18 martta çıkacak![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
evet 18 martmış. bu sayfa için bu kadar uğraştım ama hepsi boşaymış demek öyle mi![]()
En son EzerchE tarafından düzenlendi: 03-04-2005 saat 01:16
forumda kendi adina yaptigin yararli calismalarin nedeniyle tesekür ederim sana..
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
rica ederim fakat kendi adıma değil sizin için yaptımANJIN tarafından iletildi.
![]()
Eline sağlık hoca yararlı olmuş, ama malesef bana uyan bi tek driv3r var. umarım HOMM 5 in gelişinide senden burada biran önce duyarımEzerchE tarafından iletildi.
![]()
ben ufukta göremedim ama o da olur inşallah![]()
hayırlı olsunalifuatexe tarafından iletildi.
![]()
olurmu hiç oyun bölümünde yaptığın değişiklikler çok ilgi çekici ve katılımı arttırıcı faaliyetler emeğin için teşekkürlerEzerchE tarafından iletildi.
![]()
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
evet oyun topiğine aktiflik kazandırıyor bunlar...
Brothers In Arms
![]()
ilk defa bir oyunda "Based on a true story" ibaresini görüyorum yani oyun yaşanmış bir hikaye üzerine uyarlanmış. oyun muhtemelen bir film tarzında ilerleyecek, oyunda bir grup asker olarak savaşıyorsunuz ve ilerki bölümlerde büyük ihtimalle arkadaşlarımızdan bazılarını kaybediyoruz.sanırım bir oyunda ilk defa bu kadar yoğun duygular yaşayacağız. call of duty yi sevenler bu oyuna bayılacaklar buna eminim.
oyunun aldığı puanlar:
GAMESPY 5/5 EDITOR'S CHOICE
IGN 9.3/10 EDITOR'S CHOICE
TEAMXBOX 9.4/10 EDITOR'S CHOICE
![]()
En son EzerchE tarafından düzenlendi: 03-11-2005 saat 04:32
Act Of War
generals dan sonra nihayet commans&conquer tarzında bir rts geliyor. generals çıkalı uzun zaman olmuştu fakat grafiksel olarak yetersiz kaldığı için pek rağbet görmüyor. bu oyun ondan kalan boşluğu dolduracak derecede güçlü grafiklere sahip. brothers in arms ile birlikte bu ay merakla beklediğim oyunlardan biri de bu.
![]()
![]()
![]()