Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda OyunManiac Beta! başlıklı konu tartışılıyor; Uzun zamandır üzerinde kafa yorduğumuz web sitemizi, beta konumda açmış bulunuyoruz, sağolsun Faust 'un da büyük desteğiyle güzel şeyler yaptık ...
Uzun zamandır üzerinde kafa yorduğumuz web sitemizi, beta konumda açmış bulunuyoruz, sağolsun Faust'un da büyük desteğiyle güzel şeyler yaptık gibi görünüyor.
Kullanıcıların da biraz desteğiyle, uygulamayı düşündüğümüz daha çok güzel fikirlerimiz var
Sitenin alt yapısı tamamlanmış durumda, ancak daha geliştirmeyi düşündüğümüz kısımlar da var. Web sitemizin amacı sade ve işlevsel olmak. Bu konuda her oyun için bir gamecard, ve bir de forum konusu açmayı uygun gördük, oyun ile ilgili genel bilgiler, yamalar, ekran görüntüleri, videolar vb. diğer bilgiler gamecard da yer alacak, forum bölümünde ise her oyun ile ilgili açılmış yanlızca tek bir bölüm olacak, ve tüm genel tartışmalar, sorunlar vb bu konu altında devam edecek. Forum bölümlerinde alfabetik diziliş mevcut olduğundan aranılan oyun kolayca bulunabilecek. Gamecard'dan forum konusuna, forum konusundan gamecard a bir buton ile geçiş de mümkün.
Faust ve bana bu konuda yardım edebilecek gönüllü arkadaşları, önerilerinizi, eleştirilerinizi, sitemize bekliyoruz
not: Bu konu, Alp abinin de onayı alınarak açılmıştır
Bize destek vermek için gmail hesabınıza giriş yapıp google'da oyunmaniac diye arattıktan sonra çıkan sonuçlarda oyunmaniac.com için beğendim tuşuna tıklayabilirsiniz