Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda OyunManiac Beta! başlıklı konu tartışılıyor; EzerchE tarafından iletildi. alala neler oluyor hwm den gelen herkese bizim site bi şaka yapıyor heralde Hoşgeldin BenCesur şu an ...
Hayırlı olsun
Teşekkürler, yavaş yavaş düzlüğe çıkıyoruz gibi![]()
TrGamer - www.trgamer.com
En son EzerchE tarafından düzenlendi: 05-28-2009 saat 20:13
Hayırlı olsun EzerchE,ufak tefek sorunlar olsa da zamanla düzeltilir.Başarılar...
Teşekkürler! karşılaştığınız ufak tefek sorunları buraya not ederseniz seviniriz![]()
Üye olalım bakalım biz de şutlanacak mıyız?![]()
Bizi de kovdu "Çıkış yapmalısınız!" dedi sonradan anasayfaya geçince bir sorun görünmedi. Üyeliği aktifleştirdiğimizde yönlendirildiğimiz sayfayı göremiyoruz sanırım sorunun kaynağı bu.
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..
Bende geldimUGR94 işte bilirsin .. Site ile ilgili birkaç birşey söyleyeyim; Site süper ancak biraz yavaş geldi bana
Forum yazılımı phpbb galiba, vbulletin olsa daha iyi olurdu böyle büyük bir yatırım için
Kırdıysam kusura bakmayınız... İyi çalışmalar...
![]()
bugün gördüm güzel olmuş hayırlı olsun.
Hayırlı olsun..
Yalnız direk gözüme çarpan birşey var. Lütfen o kırmızı başlıkları başka bir renk yapın. Hem çok göz alıyor hem de ortadaki değişen haberlerde kısmında okunmuyor!
Şimdi üye olayım![]()
Giriş yapınca bomboş bir sayfada:
Invalid Token
YazıyorSanırım eksikler var
![]()
Önerin için teşekkürler yLn böyle şeyleri bize hatırlatın çünkü siz söylemeden dikkatimizi çekmiyor bizimLinkleri mavi yaptım olmazsa başka renk düşünülebilir.
Teşekkürler Geco
Hoşgeldin UGR94 bu yazından sonra sitede bazı ayarlamalar yapıldı hızı tekrar kontrol edersen farkı hissedebilirsin![]()
Invalid token sorunu şöyle oluyor örneğin site anasayfa ve forumu açtınız, foruma giriş yaptınız, sonra siteye de giriş yaptınız, 2. kez giriş yapıldığı için bu hata gözüküyor. Sitenin girişi tümleşik, anasayfa ve forumdan giriş yapmak iki tarafa da giriş yapmanızı sağlıyor![]()
@EzerchE kardeşim, siteye girdim ve baya güzel gelişme var, Logoda süper olmuş gerçekten, Menüler Falan, Ama mükemmelliğin arkasında yatan sır; Detaydır. Detaylar çok önemli. Mesela Flash Menüden PC bölümüne girdim başlık;
şeklinde idi. Yani bunlara biraz dikkat etmenizde fayda varoyunmaniac tarafından iletildi.
Forumu çok beğendim, Ancak forum başlığıda biraz amatör gösteriyor. Başlık;
SLOGAN-SİTE İSMİ
şeklinde olmalı mesela hwm sadece forum olsaydı,
Türkiyenin en büyük donanım sitesi - hARDWAREMANIA
gibi...Umarım anlatabilmişimdir.. Başarılar... (Milliyettede Destek Verdim
)