+ Cevap Yaz
Sayfa 3, toplam 3
İlkİlk 1 2 3
Results 31 to 39 of 39

OyunManiac Beta!

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda OyunManiac Beta! başlıklı konu tartışılıyor; UGR94 tarafından iletildi. hmm anladım teşekkürler forumdan çıkış yapıp anasayfadan giriş yapalım o zaman O uyarıyı değiştirebiliyorsanız, Forumdan çıkış yapmalısınız ...

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa

Ynt: OyunManiac Beta!

Alıntı UGR94 tarafından iletildi. Mesajı göster
    hmm anladım teşekkürler forumdan çıkış yapıp anasayfadan giriş yapalım o zaman O uyarıyı değiştirebiliyorsanız, Forumdan çıkış yapmalısınız gibisinden birşey yazmanızı tavsiye ederim Yada sistemi kaldırın, ayrı ayrı olsun. Çünkü bu önemli bir nokta.
    O uyarıyla ilgili olarak, uyarının gözükmesi değil de direk siteye yönlendirme üzerinde çalışıyorum.

Alıntı UGR94 tarafından iletildi. Mesajı göster
    @EzerchE kardeşim, siteye girdim ve baya güzel gelişme var, Logoda süper olmuş gerçekten, Menüler Falan, Ama mükemmelliğin arkasında yatan sır; Detaydır. Detaylar çok önemli. Mesela Flash Menüden PC bölümüne girdim başlık;

şeklinde idi. Yani bunlara biraz dikkat etmenizde fayda var Forumu çok beğendim, Ancak forum başlığıda biraz amatör gösteriyor. Başlık;

SLOGAN-SİTE İSMİ

şeklinde olmalı mesela hwm sadece forum olsaydı,

Türkiyenin en büyük donanım sitesi - hARDWAREMANIA

gibi... Umarım anlatabilmişimdir.. Başarılar... (Milliyettede Destek Verdim )
    Forum için henüz bir seo sistemi kurmadık ancak yakında yüklenecek. anasayfadaki pc-oyunlari gibi, ve haber başlıklarındaki türkçe karakter sorunu için de çözüm bulacağız

yLn
    yLn çevrim dışı
    Power Member yLn Avatar
    Katılım tarihi
    09.10.2004
    Nereden
    ø Istanbul ø

Alıntı EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
    Önerin için teşekkürler yLn böyle şeyleri bize hatırlatın çünkü siz söylemeden dikkatimizi çekmiyor bizim Linkleri mavi yaptım olmazsa başka renk düşünülebilir.

Vuav etkiye hızlı tepki

Teşekkürler. Daha iyi gibi geldi bana ama zamanla en iyisi bulunur. Önemli olan okunması

V.I.Member UGR94 Avatar
    Katılım tarihi
    20.08.2008
    Nereden
    C:\WINDOWS

O uyarıyla ilgili olarak, uyarının gözükmesi değil de direk siteye yönlendirme üzerinde çalışıyorum.

Forum için henüz bir seo sistemi kurmadık ancak yakında yüklenecek. anasayfadaki pc-oyunlari gibi, ve haber başlıklarındaki türkçe karakter sorunu için de çözüm bulacağız
    sitede herhangi bir tr karakter sorunu görmedim Seo içinde allah yardımcınız olsun diyorum seo kurmak ince eleyip sık dokumaktır Kolay gelsin...

Silver Member DontHurtMe Avatar
    Katılım tarihi
    27.11.2006
    Nereden
    i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...

Hayırlı ola, mümkün bi zamanda ben de başımı vurayım şu siteye.
    zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..

Senior Member PuSHer_XLR Avatar
    Katılım tarihi
    08.08.2008
    Nereden
    Adana

joomla ile gerçekten süper siteler yapılabiliyor. örneklerini görmek gerçekten hoşuma gidiyor. siteniz hayırlı olsun. ben de bu tür bi site üzerinde çalışıyorum. ama içerik illegal olcak. o ayrı mesele

forum için phpbb kullanmışsınız. harika seçim
    KaLebenT
    ...::α∂αηα αηα∂σℓυ ℓιѕєѕι::...
    Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!

V.I.Member madyb Avatar
    Katılım tarihi
    31.07.2004
    Nereden
    İstanbul

site aşırı derecede yavaş açılıyor. sorun mu yoksa sadece bende mi bilemiyorum.

Silver Member mr.such Avatar
    Katılım tarihi
    18.10.2008
    Nereden
    N/A

Alıntı madyb tarafından iletildi. Mesajı göster
    site aşırı derecede yavaş açılıyor. sorun mu yoksa sadece bende mi bilemiyorum.
    banada öyle geldi sanki gereksiz bir yavaşlık var neyse.. hayırlı olsun arkadaşlar
    Tüy Kalem Abanoz Kılıçtan Keskindir.

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa

2009 yılının sonuna gelmişken, yılın en iyi oyunlarını seçmek için bir oylama başlatmış bulunuyoruz. Kullanıcıların oyları ile yılın en iyi PC, PS3, Xbox360, PSP oyunlarını belirleyip sizlerle paylaşacağız.

Oylamaya buradan katılabilirsiniz.

Teşekkürler

Moderator Gecko Avatar
    Katılım tarihi
    20.09.2008
    Nereden
    Ankara
    Blog Mesajları
    1

2009 yılının sonuna gelmişken, yılın en iyi oyunlarını seçmek için bir oylama başlatmış bulunuyoruz. Kullanıcıların oyları ile yılın en iyi PC, PS3, Xbox360, PSP oyunlarını belirleyip sizlerle paylaşacağız.

Oylamaya buradan katılabilirsiniz.

Teşekkürler
    Sonuçlar ne zaman açıklanır??

+ Cevap Yaz
Sayfa 3, toplam 3
İlkİlk 1 2 3