Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda OyunManiac Beta! başlıklı konu tartışılıyor; UGR94 tarafından iletildi.
hmm anladım teşekkürler forumdan çıkış yapıp anasayfadan giriş yapalım o zaman O uyarıyı değiştirebiliyorsanız, Forumdan çıkış yapmalısınız ...
hmm anladım teşekkürler forumdan çıkış yapıp anasayfadan giriş yapalım o zaman O uyarıyı değiştirebiliyorsanız, Forumdan çıkış yapmalısınız gibisinden birşey yazmanızı tavsiye ederim Yada sistemi kaldırın, ayrı ayrı olsun. Çünkü bu önemli bir nokta.
O uyarıyla ilgili olarak, uyarının gözükmesi değil de direk siteye yönlendirme üzerinde çalışıyorum.
UGR94 tarafından iletildi.
@EzerchE kardeşim, siteye girdim ve baya güzel gelişme var, Logoda süper olmuş gerçekten, Menüler Falan, Ama mükemmelliğin arkasında yatan sır; Detaydır. Detaylar çok önemli. Mesela Flash Menüden PC bölümüne girdim başlık;
şeklinde idi. Yani bunlara biraz dikkat etmenizde fayda var Forumu çok beğendim, Ancak forum başlığıda biraz amatör gösteriyor. Başlık;
SLOGAN-SİTE İSMİ
şeklinde olmalı mesela hwm sadece forum olsaydı,
Türkiyenin en büyük donanım sitesi - hARDWAREMANIA
gibi... Umarım anlatabilmişimdir.. Başarılar... (Milliyettede Destek Verdim )
Forum için henüz bir seo sistemi kurmadık ancak yakında yüklenecek. anasayfadaki pc-oyunlari gibi, ve haber başlıklarındaki türkçe karakter sorunu için de çözüm bulacağız
Önerin için teşekkürler yLn böyle şeyleri bize hatırlatın çünkü siz söylemeden dikkatimizi çekmiyor bizim Linkleri mavi yaptım olmazsa başka renk düşünülebilir.
Vuav etkiye hızlı tepki
Teşekkürler. Daha iyi gibi geldi bana ama zamanla en iyisi bulunur. Önemli olan okunması
O uyarıyla ilgili olarak, uyarının gözükmesi değil de direk siteye yönlendirme üzerinde çalışıyorum.
Forum için henüz bir seo sistemi kurmadık ancak yakında yüklenecek. anasayfadaki pc-oyunlari gibi, ve haber başlıklarındaki türkçe karakter sorunu için de çözüm bulacağız
sitede herhangi bir tr karakter sorunu görmedim Seo içinde allah yardımcınız olsun diyorum seo kurmak ince eleyip sık dokumaktır Kolay gelsin...
i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Ynt: OyunManiac Beta!
Hayırlı ola, mümkün bi zamanda ben de başımı vurayım şu siteye.
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..
joomla ile gerçekten süper siteler yapılabiliyor. örneklerini görmek gerçekten hoşuma gidiyor. siteniz hayırlı olsun. ben de bu tür bi site üzerinde çalışıyorum. ama içerik illegal olcak. o ayrı mesele
forum için phpbb kullanmışsınız. harika seçim
KaLebenT ...::α∂αηα αηα∂σℓυ ℓιѕєѕι::...
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!!
2009 yılının sonuna gelmişken, yılın en iyi oyunlarını seçmek için bir oylama başlatmış bulunuyoruz. Kullanıcıların oyları ile yılın en iyi PC, PS3, Xbox360, PSP oyunlarını belirleyip sizlerle paylaşacağız.
2009 yılının sonuna gelmişken, yılın en iyi oyunlarını seçmek için bir oylama başlatmış bulunuyoruz. Kullanıcıların oyları ile yılın en iyi PC, PS3, Xbox360, PSP oyunlarını belirleyip sizlerle paylaşacağız.