Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar simulasyonlar için bir direksiyon arıyorum, ekonomik olcak. İlk gözüme çarpan bu model oldu. Bunu genelde F1C, Toca, CMR gibi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-05-06, 16:21   #1 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Question Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar

Arkadaşlar simulasyonlar için bir direksiyon arıyorum, ekonomik olcak. İlk gözüme çarpan bu model oldu. Bunu genelde F1C, Toca, CMR gibi sim leri oynarken kullanıcam. Tatminkar olurmu acaba. Fiyatıda uygun geldi bana. Kullanan arkadaşlar varmı. Özellikle simulasyonlar için alıcam. Bu çok önemli.

http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=11066

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 16:27   #2 (permalink)
kyripton
Banned user

kyripton Avatar

Katılım tarihi: 08.04.06
Nereden: PCBAŞI
bu tur şeylerden çabuk bıkılıyor bence alma.
kyripton çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 16:47   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Bence gayet güzel gözüküyor vede Logitech bu işte baya iyi benimkide güzel ama

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 17:09   #4 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Bence gayet güzel gözüküyor vede Logitech bu işte baya iyi benimkide güzel ama
Seninkide güzelmiş, deri kaplama simit fln, aynayada tespih astınmı heyt Şaka bi yana bu aletlerin bazılarında pedal hassasiyeti özelliklede sim lerde çok kötü oluyormuş, bende diyorum acaba deneyen arkadaş varsa. Peki sen böle bi sorun yaşadınmı Toca da fln, fiyatı ve modeli nedir, onuda inceleyim biraz.
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 17:28   #5 (permalink)
FAUST
V.I.Member

FAUST Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük
Evolution GT başlığından bir post
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
FAUST tarafından iletildi.
Logitech Momo' yu almam için sebeb işte her pcmarketlere gittiğimde önünden dönüyordum almak için bahane yapamıodum şimdi var

Dostum,hala almadıysan almanı önermiyorum..forumlarda araştırma yaptığında görebileceğin üzere tüm dünyadaki momo kullanıcıları pedallarda ciddi sorunlar yaşıyor..pedalların ciddi hassaslık sorunları var..o pedallarla örneğin gpl yi doğru düzgün oynamana imkan yok,spin atmaktan yarışamazsın..

eğer üzerine bir 40 milyon daha katabilirsen piyasaa PS2 için sunulan ancak aslında pc'ye %100 uyumlu bir wheel olan Logitech Driving Force Pro almanı öneririm..bir süredir kullanıyorum ve dünyadaki en iyi simulasyon wheel'i olduğunu rahatça söyleyebilirim..pedallardaki hassaslık sorunu tamamen giderilmiş ve dönüş açısı sıkı dur tam "900" derece..momo ise 200 derecedir...ayrıca feedback motoru görebileceklerinin en güçlüsü..tek kelimeyle mükemmel bir yapım.

bu wheel'i alırken epey de macera yaşadım..bana vatan'da bilgisayar için momo olduğunu bunun ps2 için olduğunu söylediler,"sorun çıkarsa geri almayız" dediler..dedim "ben biliyorum işimi,alayım lütfen"

giderken peki pc uyumluysa neden ps2 için satsınlar dedi görevli arkadaş..pc için bu direksiyon sunulduğu anda momo alacak hiç kimse kalmaz..momo'larda stokta baki kalır..dediğim gibi Logitech DFP %100 pc uyumludur.."ps2 için bu pc de çalışmaz" derlerse satıcılar "ben çalıştırırım abi" deyin alın

çalıştırmak için yapmanız gereken tek şey netten indirmeniz gereken logitech profiler'ın 4.60 sürümü...wingmanteam.com'dan indirebilirsiniz.4.60 olmasına dikkat edin arkadaşlar yanlız..

http://www.vatanbilgisayar.com/produ...spx?I_ID=12836

bu model varken hemde sadece 40 milyon fazlaya,momo alıp sinir krizleri geçirmenizi asla önermiyorum,lütfen yeni wheel almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun..momo ile gpl,gtr,netkar gibi "noaids" zor simulasyonlarda gaz ve fren pedalıyla ilgili sayısız sorun yaşarsınız..rsc gibi simulasyon sitelerinde arama yaptığınızda "i hate my momo wheel" benzeri nice başlık görmeniz olasıdır..sevgiler
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 17:50   #6 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9
bana sürüş simulasyonlarında plastik malzeme dayanmıyor metal pedallı bulursam alırım bi gün.
Eski 09-05-06, 18:00   #7 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi.
Şaka bi yana bu aletlerin bazılarında pedal hassasiyeti özelliklede sim lerde çok kötü oluyormuş, bende diyorum acaba deneyen arkadaş varsa. Peki sen böle bi sorun yaşadınmı Toca da fln, fiyatı ve modeli nedir, onuda inceleyim biraz.
Valla ben rastlamadım ama sağlam bir zemine oturmak en iyisi bazen kökleyince falan alttan pedallar kayıyor ben biraz abanırımda Ben şu an yer darlığından kaldırdım ama metal pedallı olanlar daha iyi olur diye düşünüyorum bana bedavaya geldiği için çok memnunum hiçbir yönden şikayet etmiyorum sağ olsun Level 100. sayısında bizi unutmamış
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 20:21   #8 (permalink)
ultrAslan100
Cool Member

ultrAslan100 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ...ultrAslan...HERYERDE!!!
bende böyle bişey almayı düşünüyorum... sizce vites veya el frenine gerek varmı???
Eski 09-05-06, 20:33   #9 (permalink)
HuRRiCaNe
V.I.Member

HuRRiCaNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 6
MOMO

Simulasyonlar içinse Logitech MOMO derim başka bir şey demem
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 20:34   #10 (permalink)
BlackAce
Cool Member

BlackAce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.09.04
Nereden: United States - LA
Alıntı:
ultrAslan100 tarafından iletildi.
bende böyle bişey almayı düşünüyorum... sizce vites veya el frenine gerek varmı???
vites eskidendi... GPL Shifter var bende, 7+1 sallama, 3ten 5 4ten 1e çalışabiliyorsunda artik üretilmiyor... şimdi sadece vites aşağı vites yukarı..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 20:35   #11 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
sizce vites veya el frenine gerek varmı???
Vites neyse de bir simde el frenini napacan gerçekçilik olurda o kadar değil
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 01:27   #12 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Logitech Driving Force Pro'yu tek geçerim. Özellikle F1C ve GPL gibi oyunlar için. Momo'ya gelince bir takım pedal sorunları var diye çok fazla şikayet var.
Doğrusu gösterdiğin direksiyonda iyi ama bu tarz şeyler 1 kerelik alınacak ve en az 3-5 sene kullanılacak şeyler. O yüzden kaliteli olanı almak en iyisi.

Bu arada eğer F1C'de iddaalıysan aramıza bekleriz. Online Turnuvamız var.
Bana PM atarsın eğer katılmak istersen !!!
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 01:35   #13 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Alıntı:
Vites Modern direksiyonlarda F1 sistemi gibi el arkasında oluyor. En freni niyetine vites kolunu kullanabilirsin bu durumda.
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 11:04   #14 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Logitech Driving Force Pro u kim tek geçmezki çok harika bi alet ama pahalı, neredeyse bu benim düşündüğüm modelin 2 katı fiyatı var.

@Xeutitan
PM attım.
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 16:06   #15 (permalink)