Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: BLACKandWHITE tarafından iletildi. DU DU DUUUUU ! Şimdi Momo ps3 de çalışıyor mu diyorsunuz ? Valla billaa ps3 alıyom ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-01-08, 19:47   #226 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator

DeeJaY_gT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
Ynt: Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi. Mesajı göster
DU DU DUUUUU !
Şimdi Momo ps3 de çalışıyor mu diyorsunuz ?
Valla billaa ps3 alıyom en kısa zamanda...
Bende diyorum ps3 alırsam momoyu satarım sonra DFP alırım filan.. Hiç kasmama gerek yokmuş.
Bundan sonra ps3 almam şart oldu. Bi de FULL HD LCD çaktımmı salonun ortasına tadından yenmez
Agzın kulaklarına vardı Gökhan. Al abi ertisi gün Muratla sizdeyiz
DeeJaY_gT çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-08, 19:58   #227 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18

Ulen bari oyun alın öyle gelin, eliniz boş gelirseniz almam içeri
Eski 14-01-08, 20:12   #228 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator

DeeJaY_gT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9

Sen herşeyi hazırla düzeneği kur tek eksik oyun olsun
DeeJaY_gT çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-08, 20:18   #229 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
Desene baştan Bizde yeni birşey görmüş havası yaratmayaım Şaka bi yana gayet güzel birşey bu. Senin Saitek vardı, o çalıştı mı? Kırılmışmıydı ya da o, hatırlıyamadım

Birde yeni konu açmaya gerek yok, burdan sorayım. Senin Saitek ST90'dan memnun musun?. Bu aralar bi joystick arıyorumda, ff li ve ucuz olsa ne ala ama bi joystick e 60-70 ytl vermiyeyim şimdi. Flight Simulator oynıyacam, bilemedin IL. Ucuz ff li birşey bulamadım, senin vardır bilgin
Çalışır çalışır uçan gaçan Saitek Joystick'den memnunum ben Blazing Angels için almıştım onu fiyatına göre A+ diyeyim sana Speedlink direksiyonda onu takmadım PS3'e dükkanda hala direksiyonun masaya monte edilen ayağı kırık kucağımda çalışıyor

Alıntı:
DU DU DUUUUU !
Bende diyorum ps3 alırsam momoyu satarım sonra DFP alırım filan.. Hiç kasmama gerek yokmuş.
Bundan sonra ps3 almam şart oldu. Bi de FULL HD LCD çaktımmı salonun ortasına tadından yenmez
GT5P demosunun açılışında kocaman Logitech logosu var kaçar mı topram Hele G25 al tadından yinmez

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-01-08, 20:30   #230 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18

g25 mi? şansımızı zorlamayalım topraaamm
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-01-08, 01:03   #231 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

Alıntı:
DU DU DUUUUU !
Şimdi şöyle bi durum var. Bildiğim kadarıyla DFP yu PS2 de çalıştırırken, 2 farklı modda oynamamıza izin veriyor sadece. 900 derece ve 200 derecelik sürüş açısı (yanlış olmasın 250 de olabilir). Bu iklisi dışında çıkamıyorsun. DFP ve G25 in PS3 deki durumuda böylemidir bilmiyorum açıkçası. Ama tahminen böyledir. GT malum Logitech'e tam destek verirken, oyun içi ayarlarıyla istediğimiz açıyı ayarlamamıza izin veriyor olabilir. Görüp denemek lazım.

Bu benim açımdan neden sorun? Oynanış açısından yüksek açı inanılmaz fark ediyor. Heleki o GT arabalarında, ben Pc'de GTR2 olsun, rFactor olsun hep 250 derecede oynarım. Aksi halde aracı kontrol etmesi oldukça zorlaşıyor. Eziyet gibi oluyor. Ara ara TDU veya GPL için arttırıyorum. Onlarda en fazla 500-600 derece oluyor. O yüzden sakın satayım filan deme Momo'yu, önce al bi dene Debriyaj, 6 ileri vites, alüminyum gövde filan hikaye bunlar 2 tane ff motoru mu, ya bırakın allasen

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Çalışır çalışır uçan gaçan Saitek Joystick'den memnunum ben Blazing Angels için almıştım onu fiyatına göre A+ diyeyim sana Speedlink direksiyonda onu takmadım PS3'e dükkanda hala direksiyonun masaya monte edilen ayağı kırık kucağımda çalışıyor
Havada garada diyosun Saitek yattı aklıma, bi inceleyeyim onu

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-01-08, 01:45   #232 (permalink)
pascal21
New Member

pascal21 Avatar

Katılım tarihi: 09.05.07
Nereden: istanbul
Thumbs up Ynt: Pc Direksiyon (Wheel) Tercihleri ve Oyunlar

ümraniye/mediamarkette tonla var 2.katta game zone bölümünde süperler bilginiz olsun infazcı kenan
pascal21 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-08, 14:49   #233 (permalink)
sores
New Member

Katılım tarihi: 20.05.07

merhaba arkadaşlar. elimde g25 var ama rfactor gtr ve nfs carbon u bir türlü manuel vites oynayamıyorum yani debriaj işe yaramıyor. dbriajı nasıl fonksyonel hale getircem yardım edebilecek olan varmı?????
sores çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-08, 20:51   #234 (permalink)
gundwane
New Member

Katılım tarihi: 21.04.08

Momo direksiyon vista altında çalışıyor mu acaba..Yani sürücüleri falan uyumlumu..Birde ben rFactor ağırlıklı oynamak için düşünüyorum..TDU GT2 RACE gibi oyunlarım var ve bu tip simülasyon yarış oyunlarının hastasıyım..Need for speed oynamayacam ne dersiniz alim mi bir tane..
gundwane çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-08, 20:53   #235 (permalink)
gundwane
New Member

Katılım tarihi: 21.04.08

Mom direksiyon vista altında çalışıyor mu..Yani sürücüleri falan uyumlu mu acaba..Birde ben ağırlıklı olarak rfactor gtr2 race türü oyunlar oynayacağım..ne dersiniz alim mi..Kullanabilir miyim..?? yoksa elimde mi patlar ??
gundwane çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 17:00   #236 (permalink)
shittirik
New Member

Katılım tarihi: 26.12.06
Nereden: izmir

merhaba arkadaşlar konu biraz eski ama hala güncel.neyse bende speed-link 4in1 leather force feedback steering wheel sl-6696 var
Blow-II seninkinden galiba.bunu pc de kullanabiliyormusun.ben bir türlü pc de titreşimi ayarlayamadım olmuyor.elimde pc için driver yok.xp kullanıyorum.nasıl kullanılır hiç böyle birşey kullanmadım yardım bekliyorum
shittirik çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 17:19   #237 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Titreşim fonksiyonu yok bir yanlış anlama olmuş sanırım..

Alıntı:
Ödüllü mükemmel gerçeklik Enhanced Power Feedback’te! Akıllı mikro işlemcileriyle yazılımdan gelen titreşim sinyallerini güçlü elektrik motorları kullanarak gerçek kuvvetlere dönüştürür. Sabit direnciyle seyir sırasında gelişmiş hassaslık ve gerçeklik hissi uyandırır. Göz alıcı 6696 yüksek kalite suni deri kaplamasıyla en zorlu takiplerde dahi yüksek kontrol sağlar.
Speedlink Sl6696 4 In 1 Power Feedback Racing Wheel Oyun kontrolörü fiyat, tanım ve görüşler
En Ucuz Speedlink SL6696 4 In 1 Power Direksiyon - Pazar Metre
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | SPEEDLINK SL-6696 4in1 POWER FEEDBACK RACING WHEEL DİREKSİYON SETİ
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 17:29   #238 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

Alıntı:
sores tarafından iletildi. Mesajı göster
merhaba arkadaşlar. elimde g25 var ama rfactor gtr ve nfs carbon u bir türlü manuel vites oynayamıyorum yani debriaj işe yaramıyor. dbriajı nasıl fonksyonel hale getircem yardım edebilecek olan varmı?????
Carbon'u bilmiyorum ama -ki G25 gibi bi alet ile Carbon oynamak G25'e hakarettir- rFactor ve GTR için, otomatik vites modunu ve otomatik clutch'ı pasif hale getirmeniz gerekiyor. Bunu yarış anında "F" tuşları ile yapabiliyorsunuz. Şuan tam yerlerini hatırlıyamadım ama -sürekli karıştırırım zaten- F7 ile F11 arası deneme-yanılma yaparak bulabilirsiniz. Zaten ekranın üstü kısmında neyi aktif edip neyi pasifleştirdiğiniz yazıyor.
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 19:50   #239 (permalink)
shittirik
New Member

Katılım tarihi: 26.12.06
Nereden: izmir

Blow-II 6696 da mı yok titreşim olayı.
shittirik çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-10-08, 20:37   #240 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator