Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Pro Evolution Soccer 09 - PES 09 Çıktı! [Genel Konu]
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Pro Evolution Soccer 09 - PES 09 Çıktı! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Gametrailers.com - Pro Evolution Soccer 2009 - GC 2008: Football Match Gameplay (cam)
Gametrailers.com - Pro Evolution Soccer 2009 - ..." şeklinde özetlenebilir....
bu pes serisini oldum olası sevemedim..bence tek futbol oyunu var oda football manager serileri.
ama bi arkadaşın laptopda pes 08 oynamıştım çok hoşuma gitmişti.grafikler falan baya güzelmiş.09 u alırım belki
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
Gametrailers.com - Pro Evolution Soccer 2009 - GC 2008: Red vs. Blue Gameplay (Cam)
Gölgeler gerçekci yapacam diye çok bi göze batan cinsten olmuş sanki.Allah bilir çokta uğraşmışlardır o gölge efektine, çünkü yakından bakınca çok gerçekci hazırlandığı belli oluyor ama uzaktan genel bakınca çok çirkin geldiler gözüme keşke okadar ayrıntıya vurmasalardı.
Seyirciler hala karton mu? Yoksa 3d'ye geçebilmişler mi onu merak ettim. Yoksa PES'in ölüsü bile oynanır.
__________________ When a man lies he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness any longer
Cannot the kingdom of salvation take me home.
gercekten pes 2009 u da fıfaya bensetmısler arkadaslar ama ben en cok fifa serisini merakla beklıyorum aceba kaldırır mı benım pc Ram 512 ddr2 ekran kartı 256 mgb sanmıorum ama umarım kaldırır