Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

PES 2003 master leage mode da playofftan sonra game over oluyor

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında PES 2003 master leage mode da playofftan sonra game over oluyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pes 3 MASTER LEAGE MODE da tüm maçları kazansam bile playofftan sonra diğer sezona geçmiyor ve oyun game over oluyor. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-08-04, 18:20   #1 (permalink)
Blueflame
Rookie Member

Blueflame Avatar

Katılım tarihi: 09.08.04
PES 2003 master leage mode da playofftan sonra game over oluyor

pes 3 MASTER LEAGE MODE da tüm maçları kazansam bile playofftan sonra diğer sezona geçmiyor ve oyun game over oluyor.
ayrıca transfer görüşmeleri yaptığım oyuncular negotiation listte sürekli duruyorlar ve takıma katılmıyorlar.
Bir de master ligde bazı maçlarda oyunun grafikleri bozuluyor ve saha siyah yeşil renklere bürünüyor.

İlgili sorunları çözen varsa yardım rica...
Blueflame çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-04, 17:17   #2 (permalink)
Blueflame
Rookie Member

Blueflame Avatar

Bir soru sorduk bilen yok.
Blueflame çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-04, 17:29   #3 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
transfer ettiğin oyunculara verdiğin paralardan takımına para kalmadığı için oyun bitiyor.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-04, 17:32   #4 (permalink)
smear
New Member

smear Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi.
transfer ettiğin oyunculara verdiğin paralardan takımına para kalmadığı için oyun bitiyor.
+1
smear çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-04, 18:47   #5 (permalink)
Blueflame
Rookie Member

Blueflame Avatar

Cvp için Teşekkür. peki bu durumda transfer ettiğim oyuncu takıma ne zaman katılabilir? Bir sonraki sezon mu?
Blueflame çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-08-04, 18:56   #6 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
valla bazı oyuncular gelmeyi bi türlü kabul etmiyolar.baya bi uğraşman lazım.sana tavsiyem elindeki dandik oyuncularla takas önerip üzerini tamamlaman.o zaman çok çok büyük bi ihtimalle gelirler.normal transfer teklif edince baya bi naz ediyolar.
Indra çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-04, 13:09   #7 (permalink)
Blueflame
Rookie Member

Blueflame Avatar

hangi spor oyunları güzel?

Adamlar çok güzel oyun yapmış helal olsun. Hastasıyım ben bu oyunun. Fifa 2004'ün yüzüne bile bakmıyorum. Başka futbol veya spor oyunlarından tavsiye edeceğiniz oyunları yazarsanız sevinirim.
Blueflame çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-04, 16:31   #8 (permalink)
Mikka
Silver Member

Mikka Avatar

Katılım tarihi: 21.04.04
Nereden: Ankara
ya pes 3 harika lafım yok ama bazen deli ediyo beni top atıyosun adam kaçıyo top adamı kovalıyo... mesela dakika 60, bir mucize olmuş ve adam gibi oynayamadığım oyunda 5-0 öndeyim. (diff 3 yıldızda) maç 6-5 btti yenildim. adam orta sahadan vuruyo kaleci tutamıyo tıngır mıngır yiyorum golü... daha neler neler...
Mikka çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-04, 18:16   #9 (permalink)
Blueflame
Rookie Member

Blueflame Avatar

ben hiç öyle birşey ile karşılaşmadım. Oyunun bir sorunu yavaş olması idi. Onu da yine buradan bir arkadaşın önerdiği patchi yükleyerek hallettim. Bu sorunu çözmek için 2 çözüm daha öğrendim sonra. Oyun iconun üzerinden propertiese girip Win98 seçeneğini seçmek. Bir de double puanlarla double speed satın almak oyun menüsünde normal yerine double speed yapınca oyun yavaşlıyor. ben patchi yükleyince oyun ne hızlı ne yavaş normal kıvama geldi. Ama stadına göre hız yine de değişiyor. Bir de bazı statlarda çim saha yeşil siyah renklere bürünüyor. Master leage Modde ilk başlarda 5. zorluk derecesi ile oynayıp kazanmak çok zor. Burada 3 kafi. Ama ben yine de 5. zorluk derecesini seviyorum. Oyunun bana saçma gelen bir yanı handball olayı sadece hücum oyuncularına ve abuk subuk yerlerde çalınıyor. Bir keresinde bana yapılan faul %100 ceza sahası dışında olmasına rağmen hakem penaltı verdi. Hava toplarına çok fazla müdahale şansımız yok. Yandan ortalar çok tehlikeli oluyor. Çoğu kez kırmızı kartlar çok kolay çıkıyor. Bilgisayar takımının tek bildiği topu alıp yana doğru depar atmak. Bu da adamı sinir ediyor. Birazda ortadan ceza alanına girin kardeşim. Bir de pek çok pozisyonu otomatik olarak ağır çekimde tekrar ediyor. Bu tekrarları önlemenin bir yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim. ben bulamadım.
Blueflame çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:29.