Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında pes 6 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "pes 6 demo ındırsem sonra netten crackını download edıp crack yapsam full olurmu ?..." şeklinde özetlenebilir....
bildiğim kadarıyla demo oyun sadece oyunun bi kaç modülünü oynanabilir hale getirip kullanıcının oyunu anlayabilmesi için kullanabileceği kısıtlı bi şeydir.
sonuçta oyunun tam yüklenmesi gerekir diye düşünüyorum full versiyon la demo arasında mutlaka dosya farklılığı olacaktır. o yüzden olacağını sanmıyorum hatta imkansız...
Kesinlikle demo oyunu full yapamazsın, olmaz...
Ayrıca ben anlamıyorum neden demoyu indirip de bunu full yapma gibi düşünceye kastığını?
Bir çok internet kafe, vb pc oyunu bulabileceğin yerden çok rahat full sağlam bir PES6 kopyası bulabilirsin.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
pes 6 yı napacaksınız ki?? pes 2008 oynayın. hadi sistem nedeniyle oynayamıyosunuz diyelim. pes 2007 var onu oynayın. pes 6 "2005-2006"nın oyunu o kadar eski oyun oynanmaz ki.