Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda pes6 online sorunu! başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bugün d&r dan pes6 aldım bi hevesle eve geldim online oynamak için.kodu falanda register yaptım onayı aldım.ama oyunda networka ...
arkadaşlar bugün d&r dan pes6 aldım bi hevesle eve geldim online oynamak için.kodu falanda register yaptım onayı aldım.ama oyunda networka girince sanki kopyamış gibi o bilindik hata mesajını veriyo napcaz yaa okadar par çöpemi gitti?
bu arada pc versiyonu tabiki.
hani pes5te orjinal olmayanlarda networke girince bi yazı çıkıodu ya altındada rety ve dissconnect go back diye seçenekleri olan.
bide arkadaşımla beraber aldık ondada oldu bu sorun.
acaba bi açılma süresimi vardır nedir hani 1 gün içinde kodum online olcak gibi.telefon hatlarında olduğu gibi...
ya bu settingsdeki online ayarları nası olcak yaa enable upnp ve udp port ayarları nasıl olcak?
güvenlik duvarından upnp çerçevesi deneni tikledim ama busefer oyunda başka bi hata verdi!
ya nası olcak bu iş kutu falanda açık diildi yaa sıfır aldım oyunu d&r dan orda bi şüphemiz yok
şimdi şöle bi olay var bir nasıl portu açıcam çünkü listede öle bir port yok
ikincisi settingste yazılı olan port nosu 5739 ama oyunda çıkan mesajda 5730 lu bişiler yazıo ne yapmam lazım
bide sen online oynuomusun kardeş.