Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Pkk'ya Karşı Yaptığımız PC Oyunu başlıklı konu tartışılıyor; oyunu game maker 7 pro programıyla 2 kişi 1 ayda yaptık..oyun 3 boyutlu..en ufak 1 çalıntı yoktur.sadece bazı modelleri ücretsiz ...
oyunu game maker 7 pro programıyla 2 kişi 1 ayda yaptık..oyun 3 boyutlu..en ufak 1 çalıntı yoktur.sadece bazı modelleri ücretsiz dağıtan sitelerden aldık..
Tahribat 3 bu oyunun adı. Hiç güzel değil çok ucuz bir yapım . Neredeyse evdeki bilgisayarla paintte yapılmış gibi .
sen onu yap görelim. profesyonel bir oyunun yapım ekibini biliyorsundur.en azında 50 kişi var. Bu adamlar ise 2 kişi. Onu bırak sonuçta pkk'ya karşı yapılmış bir oyun. saygı duymanı beklerdim.çok yazık.
sen onu yap görelim. profesyonel bir oyunun yapım ekibini biliyorsundur.en azında 50 kişi var. Bu adamlar ise 2 kişi. Onu bırak sonuçta pkk'ya karşı yapılmış bir oyun. saygı duymanı beklerdim.çok yazık.
10 temmuz'u bekliyorum.
aşırı derecede basit ve ucuz bir yapım sırf hedefi- görüşü sizinle uyuşuyor diye saygı duymamız gerekmiyor.
vallaha kimse kusura bakmasın bu şerefsiz pkk ya karşı yapılmış bir oyun olduğundan isterse kara kalemle yapılmış olsun ayakta alkışarım.. emeğinize sağlık... bu tarz bir oyunu çok çok çok kaliteli yapıma dönüştürüp piyasaya sürmeliki herkes vatnını milletini savunmanın gururunu yaşasa...
Dünyanın en iyi elektro gitaristleri JOE SATRİANİ & STEVE VAI & YNGWİE J. MALMSTEEN izinizdeyim...
vallaha kimse kusura bakmasın bu şerefsiz pkk ya karşı yapılmış bir oyun olduğundan isterse kara kalemle yapılmış olsun ayakta alkışarım.. emeğinize sağlık... bu tarz bir oyunu çok çok çok kaliteli yapıma dönüştürüp piyasaya sürmeliki herkes vatnını milletini savunmanın gururunu yaşasa...
@gm7pro düşünmen bile yeterdi.Oyunu oynamadım ama @gokhanavi nin dediği gibi karakalemle yapılmış olsa bile takdire şayan...
PKK vatan hainidir ve eğer bu ülkede yaşıyorsan bu görüşe saygı duymak zorundasın!